Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Mennyit számít ez a dlc fejlődés? A szintezest elengedtem ebből meg 9-es vagyok
-
Sas7
tag
-
Rigormortiis
veterán
Hogyan lehet beállítani azt, hogy melyik summoning pooloknál jelenjek meg? Állítólag a frissítéssel ezt is lehet.
-
nyamsas
aktív tag
Mondja már meg valaki, hogy mi értelme van smithing stone and somber stone 1-5-el telerakni a dlc-t? Rohadt sokat szedek fel, vagy kapok.......de mi értelme ennek?
A DLC-ről annyit, hogy piszkosul nehéz, de legalább az alapjátékhoz képest kevesebb az fps is, nem tudom miért, a gépigény nem változott...
-
Woodslave
félisten
..
-
Shadowguard
senior tag
Az utolsó bossról ez a Hollywood Hírügynökség kritika jutott eszembe...
Militarizált páncéldisznó!
Utáltam, de legalább vicces volt
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nekem inkább az nem jön be, hogy túl nagyok a terek és nem nagyon van tartalom. Valahogy nekem már túl nagy az összes tér, kicsit unalomba fullad. Tetszik a game persze, csak nekem a DS vonal jobban bejön.... mivel elvileg több dlc nem lesz, titkon remélem h készül a ds4.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az semmi, itt a mobból lesz boss később.
Full illúzióromboló. -
MikeWazowski
veterán
Azért anno a lords of the fallen-t eléggé lehúzták, hogy a bossból később sima mob lesz... itt sincs ez máshogy...
amivel egyébként nekem abszolút nincs gondom, de azért na 
Egyébként valaki megmondaná, hogy lehet délre lejutni? Honnan? 
-
Woodslave
félisten
Hát én reménykedtem miután végig nyomtam ismét az alapot hogy menni fog de ezek a bossok nem nekem valók már. Szóval kénytelen voltam szégyenszemre izzitani mimicet mert anélkül 100 órás dlc lenne
-
_drk
addikt
Szerintem rohadt nagy a map! Elején kószálok de olyat területek vannak hogy csak nézek...
Tippre kb első 3 terület. -
Shadowguard
senior tag
Azért hogy vénségemre kelljen megtanulnom parryzni... Soha életemban nem használtam, se a DS-ben, se itt. Erre betesznek egy ellenfelet, amit csak parryvel lehet megölni, de legalább a támadása instant megöl...
Mondjuk direkt rá kellett keresnem, hogy mi a franc van... Hátba szúrni nem lehet és hiába esik össze akkor sem lehet kivégezni. Csak ha összejön a parry utána... És egyébként majdnem az egész területen ebből a mobból van vagy 4-5 meg frenzys patkányok. De lovat azt nem idézhetsz, mert Torrent fél... FÉL BMEG
-
VikMorroHun
őstag
Ajánlott gépigény a DLC-hez: Windows 10/11, Intel Core i7-8700K vagy AMD Ryzen 5 3600X, 16 GB RAM, Nvidia Geforce GTX 1070 8GB vagy AMD Radeon RX Vega 56 8GB vagy Intel Arc A750 8 GB, DirectX 12.0 (Feature Level 12.0 - ez nem tudom, mi), 80 GB szabad hely, Windows kompatibilis hangeszköz.
-
Beretvás
veterán
Nem akartam magamnak spoilerezni..
De megnéztem csak... Elég nagy mapot látok a dlc hez.. Gondolom nem 10 órányi játékot kínál...Legalábbis reménykedek benne mert szeretném megvenni és nem éppen olcsó egy dlc-hez képest.. Az alajátékot imádtam minden "hibájával" együtt... lvl400 a kari pár szint híján, nem emlékszem pontosan..
Azzal tudnám a dlc-t tolni? -
Mans20
addikt
A gépigény változott valamit? Lehet kell vennem egy RX6600-at, azon elvileg az alap game stabilan 60 fps-en megy FHD-n max grafikán. 100e alatt sajnos nincs értelmes Nv vga..
-
VikMorroHun
őstag
Gondoltam, meg kéne szerezni végre azt a Gold Scarabot. Ügyesen elolvastam egy leírást a barlangról, így nem szaladtam bele egy nagy pofonba rögtön az elején - előtte megszereztem a Flame, Cleanse Me varázslatot, illetve már azt is tudom, hogyan lehet gyorsan mozogni a derékig érő scarlet rot tavacskában.
Így aztán sikerült alig 10-15 nekifutás után eljutni a főellenfelekig. Akik közül az egyiket legyőztem, a másiknak meg talán 10% élete maradt, amikor valahogy kinyírt (pedig még maradt 2 gyógyitalom, meg a Flask of Wondrous Physick is)...
-
Bad Pritt
félisten
-
nanamii_o
tag
Sziasztok, régóta nem olvastam itt a dolgokat nehogy belefussak valami spoiler-be. Azt szeretném kérdezni, hogy fut a dlc ps5-ön? Van-e valami gamebreaking bug esetleg és eddig hogy tetszik nektek? Ma este tervezem megvenni.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Egy pizzavágóval és egy elszáradt napraforgóval akarok agyonverni mindenkit innentől kezdve
Bevált recepten ne változtass!
-
Shadowguard
senior tag
Nem hiszitek el, a DLC-ben is van egy
fallingstar beast
Komolyan, mindig meg tudnak lepni valamivel a From-os srácok és nem a jó értelemben
Viszont lehet resetelem a statjaimat... Egy pizzavágóval és egy elszáradt napraforgóval akarok agyonverni mindenkit innentől kezdve
Beretvás #9259: Ezt nehéz így megmondani
Ha nagy souls rajongó vagy és egyébként nem zavart az alapjátékban sem a 871. tree spirit és 512. red wolf akkor itt sem fog zavarni. Néha vannak jó pillanatai a DLC-nek és a felfedezést is élvezem, csak sokszor
nincs mit felfedezni.
Plusz én alapvetően negatív természet vagyok és hamarabb meglátom a hibákat is. Még úgy is, hogy szinte minden játékban találok örömöt is. -
Beretvás
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Egy fokkal igen..

-
Bad Pritt
félisten
Ez a Yosh summon hatalmas forma, ajánlom mindenkinek, hogy húzza fel.
Pörög-forog, csapkod, baromi jó. Mellé van egy új talizmán (Dried Bouquet: raises attack power when summon dies), elég durvákat lehet kombózni így. -
toxicjew
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én nem tartozom az elvakultak közé, és az eddigi tapasztalatom az, amit Shadowguard is írt. Persze még csak pár óra játéknál tartok, de az első benyomás stimmel. Aztán lehet később alakulni fog, nem zárok ki előre semmit. A 10/10 maximum a zsáneren belül értendő, ott, ahol amúgy ők az alfa és az omega
De ahogy korábban is írtam, ez egy remek játék és minden bizonnyal a dlc is az lesz. Csak nem érdemes átesni a ló túloldalára
-
_drk
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Ezt ilyen árak mellett már nehéz megítélni objektíven.
Én jelenleg nagyon imádom hogy újra van felfedezni való. Ha szar is lesz a végére se bánom meg, mert ezt az élményt ahogy szetnézek így az elején és egy nagyobb mapon még azt se tudom merre menjek nagyon kevés játék adja meg.
-
Beretvás
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem a lefizetett " tesztelők" véleményére vagyok kíváncsi, hanem az ittlévőkére akik meg is vették.
-
Beretvás
veterán
Nos akkor nem érdemes megvenni a dlc-t????
-
Shadowguard
senior tag
Hát, én hajnalban kiégtem teljesen... Spoiler nélkül annyit mondanék, hogy aki szerint az alapjáték végén a területek üresek és kihaltak voltak az várja meg amíg eljut a jobb alsó részre. Hajnalban már utánanéztem, mert egyszerűen nem akartam elhinni, hogy nincs ott semmi. Persze a minden idők legjobb DLC cím megvan, mert addig úgyse jutott el senki aki tesztet írt
És a végén egy olyan boss, ahol komolyan elgondolkoztam rajta, hogy hiányzik ez nekem egyáltalán? Annyi jó játék van még a világon. Akit érdekel keressen rá, a név nem spoiler: Bayle The Dread... Az meg, hogy lassan minden, de szó szerint minden alapjátékos mob meg nyomorult féreg visszaköszön... Van itt minden, mi szem-szájnak hányingere kérem szépen. Kindred of Rot (de most piros!), rúnamedve, itt héderezik a Raya Lucaria akadémia és hozták magukkal a demihuman bandát is. Néhol cemetery shade sétál, kicsivel arrébb meg pókkezek bújnak elő a földből. Ja és el ne felejtsem, van két (?) új impfajta is... Már csak a farkason lovagoló albinauric r**ancok (nem) hiányoznak. Bár az első mélypont az alapjáték tippre legtöbbet használt bossának az átskinezése volt:
Ulcerated Tree spirit, de ez ZÖLD
Igen, kicsit (?) negatív vagyok, de ennél lényegesen többet vártam. Kisebb terület kellett volna és lineárisabb történetvezetés, nem egy ilyen félig üres openworld. -
donki
senior tag
Na még Crumbling Farum Azulát kell befejeznem, és neki tudok kezdeni a kiegészítőnek az új str buildemmel. 125-ös szinten megálltam, de spiritek nélkül is minden boss lement legkésőbb második próbálkozásra.
-
Bad Pritt
félisten
-
Lien
aktív tag
Nos, az új patch-el a gépemen teljesen laggol a játék, mint amikor kijött 2,5 éve, olyan laggos. Sajnos a laptop videókártyám nvidia gtx 1050 ti és 1060 a minimum....
Hogy ma mennyi minden sikerült így bebolyongva amit tudtam ejj.... volt 700.000 léleknek megfelelő rúnám aztán felhúztam magam 132 szintre, így már kicsit egyszerűbb de biztosan fogok még fejleszteni.
Sajnos mimiccel de megöltem az első nagyobb bosst, iszonyatosan jó volt a zenéje Te jó ég, itt van, HALLGASSÁTOK Ti is, de maga a boss is jó ég mennyi meglepetést tartogatott. @_@
Sárkány többzör is kinyírt, valamikor újrapróbálom és ami felcseszett az a valamilyen B. betűs Gaol, hát a boss előtt volt egy bugos környezet meg rész ahol 3x(!) leestem, ott direkt lejt a pálya, vicc.
Mivel lassú a gépem volt már olyan is, hogy betöltötte a játékot, de nem eléggé töltötte be a textúrákat és beestem a pálya alá.
-
cyberkind
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen, sajnos bossnak se kell lennie a másiknak, hogy olyan szinten megsebezzen, mintha csak most kezdenéd a játékot, de nem rossz, csak érdekes.Nálam a Greatsword nagyon jól megy kb minden ellen, viszont amin meglepődtem, hogy az alap páncélok, konkrétan szart se érnek, sőt, ha nem szerzem meg a DLC elejé az első dungeon boss armort, akkor masszív szopás van...
A dungeon-ös résszel is egyetértek, nemcsak töltelék szinte az összes.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
cyberkind
üzenetére
Óriási a gap a mobok és bossok között hp-ban, cska úgy repkednek a tízezres sebzések, de ami még durvább, hogy olyan hyperarmor van szinte minden bosson, amit sima R1 kombókkal nem is tudom, hogy kéne kezelni.

Viszont a helyi Lion's Claw aow valami elképesztő durva, felhúztam egy blacksteel hammert és ráraktam, rendesen leiskolázta a sárkányt.Amúgy most már túl vagyok pár dungen-ön, nagyjából így kellett volna az alapjátékban is, brutál jól van felépítve az összes.
-
cyberkind
félisten
Én azt érzem, hogy már a nagyobb ellenek is kaptak egy Midir szorzót, mert amíg a kisebbeket two hitelem az esetek nagy részében, addig a nagyoknál csak csikizem őket ilyen 1000+ sebzésekkel.
-
VikMorroHun
őstag
Én pedig megküzdöttem Margittal, mert kíváncsi voltam, hogy felkészültem-e rá 41. szinten. Volt, amikor sikerült olyan 30-40% életet leverni róla...
-
Sas7
tag
Nyah, megvolt az első padló leszakadós befosós rész. Akkorát rezzentem, hogy belereccsent a nyakam.
-
persil
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
A bloodhound curved, az uchigatana meg, nos... egy uchigatana(katana) nagy meglepetesunkre, szoval nyomhatsz barmit, akkor is csak az egyikkel tudsz hadakozni.
Azonos tipusu fegyvereknel van powerstance, illetve a katanak melle be lehet tenni wakizashit is, de ugy emlekszem mas kivetel nincs.
Powerstance alatt egyebkent a bal fegyver helyett ut mindkettovel egyszerre(nyilvan, hogy hogyan az az adott movesettol fugg).
-
VikMorroHun
őstag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Nálam jobb kézben Bloodhound's Fang, bal kattintásra csapok vele. Bal kézben Uchigatana, jobb kattintásra csapok vele. Érdekes módon ugrás közben csak a jobb kezes fegyverrel lehet támadni. Amikor a bal kezessel próbáltam, mindig megvárta a karakterem, hogy földet érjen, és utána suhintott egyet.

Azt még nem próbáltam, mi lesz, ha egyszerre nyomom le a két gombot.Másik kérdésre nem tudom a választ, mert még nem tartok ott a játékban.
-
Bad Pritt
félisten
Hát emberek, ez a DLC eddig masszív csalódás. Nyugdíjba mentek a Fromnál az enemy designerek, vagy mi a f*sz? Standard katonák, lovagok, kutyák, mágusok, silver tearek, csak most tüzesen, magma wyrm... több az alapjátékból átemelt ellenfél, mint az új. Ezt tudták ilyen kínkeservesen megszülni?

Még azt a rohadék Moongrumot is újrahasznosították, csak most lifted sincs, amibe lepottyanhatna.

-
Lien
aktív tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
123-as szintű a fő karakterem és megszenvedtem, Faithes és már annyi taktikát be kellett vetnem, hogy az ihaj. A kardos támadások nem használtak, mert baromi gyorsan csapkodott, magam sem hittem el. Aztán rotos sárkány, jeges sárkány, blood inváziós szúnyogok és szépen lassan meghalt. Persze mindezt úgy, hogy ha elkezdett távolról lőni. Persze amikor bombát, íjat, számszeríjat és egyebet használtam a blackfire kivételével mindent dodgelt... régen nem örültem ennyire amikor letepertem.

-
Néztem pár videót a collectorsról. Szvsz tényleg olyan gyenge lett, mint amilyennek előzetesen tűnt. Plusz még ez a baxakodás az artbookkal.
-
Sas7
tag
Oh igen baby. Itt a hétvége, és itt az ideje egy 'kis' szenvedésnek. Jó szórakozást mindenkinek!
-
Tatyla
őstag
Én nem mentem át NG+ba úgy is nehéz a DLC?Most vagyok 304-es
-
Gothmog
senior tag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Azonos típusú/osztályú fegyver esetén van meg a power stance.
Én ugyan kontrollerrel tolom pc-n, de annak a logikájából kiindulva majd próbáld meg azt az egérgombot vagy billentyűt, amire a blokkolás van beállítva. Akkor fog elvileg a két fegyver együtt csinálni valamit. -
Két kérdés, mert régebben játszottam már.
1. A DLC-hez szükséges két boss ugyebár opcionális volt eddig? Tehát ending után is legyőzhető, vagy teljesen broken is lehet emiatt a DLC?
2. A dupla kard pontosan hogy működik PC-n? Egyik kézbe egy katana, másik kézbe katana, felváltva nyomogatom mindkettő egérgombot....?Köszi!
-
Woodslave
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Fél egykor belevágtam. Sajnos a varázsló karival 162-es szint ha nem is cheat kód de terepen elég jól lehet vele rendezni a dolgokat.
Két bosst láttam egyik a traileres oroszlán - gondolom nem spoiler.
Pálya dizájn brutál. Meg mivel kisebb reméljük kevesebb filler dolog lesz
-
MikeWazowski
veterán
Egy ideig nem nyomtam a játékot és nem tudom h tudok lemenni a föld alá a térképen. Ugye a dlc miatt kellene, de nem jövök rá, hogy a föld alatti helyszíneket hogy találom meg... vki segítene?Jó jó, megvan

-
Gothmog
senior tag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Én a Church of Vowsnál voltam Liurniában, amikor a patchelés után beléptem, és mint írtam, egyszerűen minden (a kecskék, a sírkövek) részletgazdagabbnak tűnt, a távoli helyek "élesebben" látszódtak, és mintha toltak volna a szaturáción egy keveset, mert a virágok és a mező kifejezetten élénk színekben pompázott. MOndjuk 5 perc játék után már nem tűnt fel a változás, de belépésnél kifejezetten meglepődtem, szóval esküdni mernék én is, hogy hozzányúltak a textúrákhoz. (Döcögött is az elején kicsit - talán shaderelés? -, ami elmúlt hamar.)
Ami a buildet illeti: én ebben a végigjátszásban str alapon megyek (a korábbiban "quality" buildet toltam). Lehet, hogy megmarad tiszta str-nek, de lehet, hogy megy majd mellé valamennyi faith is. Egyelőre a Grafted Blade Greatsword van a kezemben, és a mostani elképzelésem szerint két great starsszal hadonászva "érek majd a csúcsra". De minden képlékeny: pl. nem szaladok ide-oda bizonyos kulcsitemekért, hanem mindent szépen úgy szedegetek össze, ahogy adja magát - magyarán sorban felfedezgetem a területeket, és úgy lépek csak át a következőre, ha az előző már csutkára megvan.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én újrakezdtem az egész játékot, jön egy bleed samurai, ilyenem még nem volt. De most kapaszkodjon meg mindenki: bizonyos pályarészeket szerintem újradizájnoltak/újratextúráztak az eredeti helyeken is. A Hero Gravenél ez azonnal feltűnt.
Tehát az újrajátszhatósága is nőtt a játéknak nálam, mert még jobban kíváncsivá tett minden eddigi játékrész is. Nem hivatalos az előbbi, amit írtam, ez csak szubjektív vélemény, de szinte tűzbe tenném ezért a kezeimet is.
-
Bad Pritt
félisten
Ki mivel kezd neki a DLC-nek? Én hirtelen felindulásból összeraktam egy ilyet:
A Cinquedea, Clawmark Seal meg az egyik talizmán is az incantation buffra megy rá, szóval az lesz a cél, hogy szépen mindent meg tudjak dobálni a Gurranqtól szervált cuccokkal. 
Lehet még újraosztom a pontokat, kicsit több faith és kevesebb str kéne, meglátjuk. -
nyamsas
aktív tag
Elden Ring – Patch Notes Version 1.12
-
-
Gothmog
senior tag
Az imént beléptem volna játszani, de valami cucc letöltésével indított a steam. Oké, patch is van, de gyanítom, hogy a DLC-t is lehúzta a gépre.
Belépéskor látványosan szebb lett a grafika (pl. élénkebb színek, nagyobb részletgazdagság, komolyabbnak tűnő textúrázás), de az eddig röccenésmentesen futó játék (nagyjából high beállításokon használtam, egy-két dolog volt mediumra lehúzva) érezhetően döcögősebb lett, így most finomhangolok... -
Forrest Gump
tag
A meglévő rúnáknak mi lesz a sorsa ha belépek a DLC-be? El kellene költeni, mert semmit nem ér majd esetleg?
-
Mindjárt itt a DLC, és megmondom őszintén, lassan 1 éve nem játszottam komolyabban a játékkal. Háromszor végigjátszottam, és most komolyan elgondolkodtam azon, hogy inkább újrakezdem negyedjére is, mert egy régi autóba már nem akarok beleülni egy új kaland kedvéért. Ha csináljuk, akkor rendesen, és elejéről újra.
Lehet hogy elvetemült vagyok, Gothmoghoz hasonlóan nekem sincs sok időm, szerintem a DLC-re őszre érkeznék el, de annyira érzem hogy bele kell jöjjek megint, és akarok megint építeni egy karaktert a 0-ról, és úgy, hogy már azzal lépjek a DLC-re. Lehet kicsit beteges ötlet....
Van még más is így ezzel?
-
Gothmog
senior tag
Második végigjátszásom, és egyelőre hasítok benne (a summon-használatot kizárva is), egyáltalán nem nehézkes
A listát arra használom, hogy labirintust, egyedi tárgyat vagy questline-t ne hagyjak ki az egyes területeken. (Kb. 600 tétel már ki van pipálva róla. Magamtól megyek, felfedezek - persze emlékeim azért vannak az első végigjátszásból -, és csekkolom a listát időről-időre.)
Bad Pritt: Leyndell után már az első végigjátszásban is éreztem némi lejtmenetet (Farum Azula remek hely, de a havas részek nem hagytak mély nyomot benne, a Sacred Haligtree meg nettó szivatás volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Addig még kitalálom, hogy dex vagy str buildbe vágjak-e neki. Egy jó greatsword-re gondoltam. Majd lesz valami.

A Cinquedea, Clawmark Seal meg az egyik talizmán is az incantation buffra megy rá, szóval az lesz a cél, hogy szépen mindent meg tudjak dobálni a Gurranqtól szervált cuccokkal.