Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
nanamii_o
üzenetére
6-8 karakterrel.

Ma kiderült, hogy
- a Prelate pöröly helyett célszerűbb a Greatsword nevű colossal swordot használni
- még volt jó néhány helyszín Leyndellben, amit fel lehetett fedezni
- végre sikerült hosszú ugrást is csinálni (10-15 nekifutás, meg egy kis Reddit után).
Muszáj volt, mert oda rejtették el az egyik fenőkövet.
Legközelebb mehetek a fa tetejére Godfreyhez. Vajon ott hányszor fogok visszapattanni... -
Gothmog
senior tag
válasz
nanamii_o
üzenetére
Időről-időre beír ide élménybeszámolókat. Nagyon egyedi stílusban tolja a játékot, az egyszer biztos (néha én is elcsodálkozom, hogy XXX játékóra után még mennyire meg tud szenvedni bizonyos ellenfelekkel), de szerintem az a lényeg, hogy ő élvezi a játékot (másokat pedig nem bánt/sért a hozzászólásaival)
-
VikMorroHun
őstag
válasz
nanamii_o
üzenetére
Dehogy. Mohgig még nem jutottam el (de már jártam a közelében egyszer, az előző karakteremmel).
Tegnap este véletlenül rátaláltam a barbár karakter leírására. Ma kipróbáltam, mire megyek vele. Zweihander jó, de inkább lecseréltem Prelate's Inferno Crozierre (vagyis részben átváltottam a Colossus Guardian buildre). Menet közben, ahogy a lépcsőn levő Leyndell katonákat aprítottam, észrevettem, hogy kinyílt ott egy ajtó. Ott is körülnéztem (többszöri nekifutás után a dupla Leyndell lovagoknak köszönhetően megszabadultam újabb 63.000 rúnától), majd kíváncsiságból megcsapkodtam azt a Valiant Gargoylet. Elsőre lement (bár ezúttal sikerült a kritikus ütés, mikor letérdelt, mert vízszintes talajon voltunk).
Csak az a kár, hogy ezt az egyedinek látszó fegyvert normál fenőkövekkel kell fejleszteni, mert Somber Smithing Stone-nal elvihettem volna +9-ig...
Kitaláljátok, hol készült ez a kép?
-
Gothmog
senior tag
válasz
nanamii_o
üzenetére
Sekiro nálam felejtős, mert ha jól tudom, kötelező benne a parry/perfect parry mechanika a boldoguláshoz/ellenfelek legyőzéséhez. Én pedig azt a játékmenetet túlzóan bekorlátozónak érezném. Meg amúgy is bukfencpajti vagyok ezekben a játékokban....
(A Lies of P-t ugyanezért - kvázi kötelező parryzés - hanyagolom, pedig hangulatosnak tűnik az a sötét Pinocchio világ.)A DLC végigviteléhez gratula!
Szerk: #11836 WATERDACA : Én még a 2 éve PC-re megjelent reboottal szemezgetek egyelőre. Néha akciózzák, az egyiknél be is húzom majd. A valkűrök állítólag elég kemények tudnak lenni benne.
-
-
H3XHUN
tag
válasz
nanamii_o
üzenetére
Ez a DLC egy rossz vicc. Tényleg nagyon szép. Sok minden be lett préselve a térképre. De a boss és ellenfél dizájn valami borzalom. Rellanna-nál összetörtem a régi fejhallgatómat, szó szerint falhoz vágtam. Az egyik támadására az az utmutató, (Fextralife), hogy ha az utolsó vágás lassabb akkor csak 2x támadott. LOL ok. Mennyi a különbség, 10 frame?
50+ próbálkozás, leverem 1 hp-kra, csak azért h beszívjam valamelyik hülye második fázisbeli támadást. Mimic-kel és a sumonnal még 10x neki kellett menni. Ugyan az a BS mint Malenia, ha nem tudsz villám gyorsan pontot tenni a vágére a második fáziban, biztos fail. De Ancient Dragon Senessax, ott azt mondtam, akkor ebből most volt elég.Nem csodálom, hogy nincsenek achivmentek steamen. Nagyon rosszul mutatának azok az egy számjegyes %-ok
-
Gothmog
senior tag
válasz
nanamii_o
üzenetére
A vicc az, hogy még egyszer rápróbáltam utána, és még a képen jelzettnél is kevesebb (halál komolyan írom) HP-je volt, amikor is egy gurulás után a mélybe zuhantam. (Persze az én hibám, de ez a boss egészen egyszerűen elmebeteg, és nem ritkán több ciklusnyit támad szinte megállás nélkül, így az ember a végén már azt sem tudja, hol van.) Arról nem készítettem képernyőmentést, mert a megdöbbenéssel és a suttogva (késő este volt) szentségeléssel voltam elfoglalva...
Ott is hagytam utána a pics@ba. Majd esetleg visszanézek egyszer megint.
-
Yodamest
veterán
válasz
nanamii_o
üzenetére
Annyival intuitívebb és kényelmesebb... sokkal könnyebb pár nap után újra belekezdeni, minden azonnal kézre áll, nincs az, hogy keresgéled a hotkeyeket, hogy jaj a E-n mi is van, a G-n mi is van... Én tényleg csak a football managernél nem használom érthető okokból, meg az esport gémeknél, mint a CS2, LoL ilyenek. De ezek nyilvánvalóak, minden másra ott a mastercard.
-
persil
nagyúr
válasz
nanamii_o
üzenetére
A bonk mindig kifizetodo, szerintem az az easy mod a from jatekokban.

Ezert is volt hulyeseg a multkori agymenes a topikban, hogy csak a melee az igazi elmeny, mindenki mas egy nyomi csalo...
Ja, mert 80-at str-re tenni, aztan mindenkit kiklopfolni 3 utesbol olyan kurva nagy melot igenyel...
-
_drk
addikt
válasz
nanamii_o
üzenetére
Szerintem akkor kap egy új teljes végigjátszást az egész.
Én reménykedek, hogy az egész játékba bele nyúlnak.Ha nagyon nincs időm és csak a végére kap új pálya részeket akkor már a sokat halogatott varázslós buildemet folytatom amit addig tuti elkezdek mire jön a DLC.
-
Beretvás
veterán
-
undercover
őstag
válasz
nanamii_o
üzenetére
Az a baj lehet túl szinteztem magam

Mountaintops of the Giants területen járok bár még picit alatta is van 1-2 boss vagy dugeon, meg nem jártam még Mohgwyn Palaceban sem. Tehát simán tudok még jó pár szintet szerezni és jelenleg 120-as vagyok és tesztelgetem az új buildemet.
Szamuráj természetesen, Ronnin ruhadarabokkal kivéve az alsó rész meg a kesztyű erősebb kicsit de medium a terhelésem. És most próbálom nyomni a Rivers of Blood kardal meg van egy Nagakiba. Szóval még Dexre meg Arc-ra kéne pontokat raknom.
Nem tudom innen amugy hány óra van még a végéig.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
nanamii_o
üzenetére
Death's Door.

Viccen kívül viszont ha Elden Ringhez legközelebbi élményt keresel akkor Dark Souls 3. Fundamentálisan ugyanúgy működik, csomó fegyver, képesség, ellenfél ismerős lesz, questek ugyanolyan rejtélyesek, gombkiosztás nagyon hasonló. Kicsit nyögvenyelős lehet az ER-hez képest, nincs pl. dedikált ugrás gomb, helyette egy mérsékelten kecses, futás utáni szökellést tudsz kierőszakolni a karakterből, meg sok minden, ami az Elden Ringben megy magadtól egy Site of Grace-nél (karakter fejlesztés, fegyver affinity cserélgetés) az a Dark Souls-ban NPC-hez kötött, szóval állandóan ingáznod kell a hub terület meg a világ között. Mindezekkel együtt is könnyen bele lehet rázódni, ha valaki az Elden Ring-ből lép át, csak el kell fogadni, hogy minden kicsit körülményesebb benne, meg jóval csúnyább a játék. Cserébe a bossok, zenék, hangulat mind fantasztikusak.
DS1-2 már nagyon elavultnak tűnik mai szemmel, én soulslike szüzeknek nem ajánlom, max egy kis utánajárás után, mert anélkül jön a pofára esés, hogy még normális fast travel sincs a DS1-ben.
Ha a Bloodborne megvan valahonnan, akkor egy próbát akár meg is érhet még 30 fps-sel is, sokaknál az a zsáner csúcsa. Demon's Souls Remake lefolyik a képernyőről, olyan gyönyörű, viszont a játékmenetén érezni, hogy 2009-es a játék. Sekiro nagyon másképp működik, egyszerűbb is sok szempontból, viszont ha jó a ritmusérzéked és nem vagy idegeskedős típus, akkor érdemes ránézni, remek játék. Fallen Order hasonló hozzá, ha van EA Play-ed akkor szódával elmegy, we have Sekiro at home feeling.
Más fejlesztőktől én a Nioh 1-2-t emelném ki, ha ER-ben szívesen próbálgattad a játék adta lehetőségeket, élvezted a kísérletezgetést, akkor azok lehet tetszenének. Más fejlesztőktől én Elden Ring után nem ajánlanék semmit, mert mindegyik kicsit ilyen hit and miss, ahogy én látom egyikről sincs univerzálisan jó véleménye a játékosoknak. -
Yodamest
veterán
válasz
nanamii_o
üzenetére
Hát az endgame az mindig nehezebb volt ezeknél a gémeknél, az Eldennel sincs ez másképp. Tudom melyik Erdtreet mondod, hát igen az kegyetlen szopacs, cheeselni kell rendesen, mert face-to face nem lehet megcsinálni azt a részt. Nyilván nehezedik a végefelé, de te is erősödsz és addigra már jó eséllyel elég beteg builded van, szóval ki kell hogy tudd játszani azokat a részeket. Rot ellen is kismillió item meg talizmán áll rendelkezésre, ha mindent felveszel, elhasználsz, akkor alig megy fel a buildup. (nyilván felmegy, de sokkal lassabban és van időd átérni a túlsó partra)
Maleniához nagy grat ha summon nélkül lement, az nem kis teljesítmény, sztem benne vagy akkor a top 1%-ban ezzel. Én nem is próbáltam soloban annyira hirhedten erős, mimiccel meg vicc volt. Azért kár hogy csak akkor van arany középút ebben a játékban ha te magadnak kreálsz egyet.... én jobb szeretem ha a játék maga állít -még teljesíthető- kihívások elé és nem magamnak kell lebutítanom vagy megnehezítenem.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
nanamii_o
üzenetére
Hát igazából a Fallingstar Beasten azért se sebzel szerintem sokat, mert a fején a fehér pamacsot kell csépelni, mindenhol máshol páncélos.

Nemtom, rád bízom nyilván, de 80-asként én ki se nyitnám a kaput Leyndell után, sok-sok felfedeznivaló van előtte, ahol lehet rendesen fejlődni is. -
siposz
aktív tag
válasz
nanamii_o
üzenetére
Az ugye megvan, hogy ha meghaltál, akkor az elvesztett rúnákat fel lehet szedni?
Meg az se árt, ha bejárod a területeket, ahogy Bad Pitt írja.
Erre esetleg érdemes egy pillantást vetni:
https://eldenring.wiki.fextralife.com/file/Elden-Ring/game_progress_route_map_elden_ring_wiki_guide_2560px.jpg?v=1648007543931
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szánalom.
(A Lies of P-t ugyanezért - kvázi kötelező parryzés - hanyagolom, pedig hangulatosnak tűnik az a sötét Pinocchio világ.)
). Hajrá!

lehetett volna ezt okosabban is..