Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Gondoltam, végre hasznát veszem a Rejection varázslatnak, és segítek neki leesni - persze nem hagyta, hogy befejezzem.
Weareus: Próbáltam greatshielddel meg Brass shielddel is.
Egyébként bossok ellen is hasznos a pajzs, mert nem csapnak le azonnal. Persze, lehet gurulni/ugrálni is, és ha jó az ütem, akkor egy darabig életben lehet maradni. Jelenleg ott tartok, hogy Siofra Aqeductban nem tudom legyőzni a Gargoylet (az elsőt), +4-es Mimic Tearrel sem (Konkrétam a Mimic rövidebb ideig tud harcolni, mint én, mert szépen a hátára veszi a pajzsot, és két kézre fogja a Nagakibát. Nem úgy kéne.
). A Spirit Jellyfish talán még jobb is, mint a Mimic, de rövid idő után legyőzi, másodszor meg nem lehet megidézni.Leyndell külső várban van 3 gólem, akik közül kettő íjász, és szépen összedolgoznak. Vagy az aktuális gólem dobbantásait kerülöm el, vagy az óriás nyilakat - a kettőt együtt max véletlenül sikerül.
Akárhogy is, körülnézek a Ruin-Strewn Precipiceben, mert ott még nem jártam, aztán Volcano Manor jön, hátha tudok még erősödni kicsit. -
_drk
addikt
Engem alapból úgy tanítottak, hogy pajzsot ne használjak. Főleg azért mert Bossok ellen nem sokat ér.
Azóta párszor DS3ban meg Elden Ringben is funból kipróbáltam, hogy na akkor most nyomulok vele de ezt külön meg kell tanulni hogy be is kell nyomni, Én meg reflexből csak gurulgatok.
Fel is adtam mindig. -
Gothmog
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Engem első pillanattól kifejezetten taszított a pajzs (bár a legelején, amikor ismerkedtem a játékkal/stílussal, akkor összesen talán valami 2-3 órát elszórakoztam pajzshasználattal is), úgyhogy nálam is csak a "talajgyakorlatok" mennek. (Még L1 védekezés sincs fegyverrel, pedig a colossal weaponös végigjátszásomban a (Guts) Greatsword meglepően jó lett volna erre a célra, akár guard counterezni is.)
Azért azokat, akik pl. bucklerrel mennek és profin mindent (is) ki tudnak parryzni, amit csak lehet, csodálom és becsülöm
(Én csak a DLC kedvéért parryztem egy keveset egy helyen, ahol bizonyos ellenfeleket muszáj volt (már ha meg akartad ölni őket, nem csak elsunnyogni mellettük), de az elég is volt belőle...
) -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem nem jött be.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Pajzsozás megéri egyáltalán? Lehet jobban jársz ha gurigászol

Phoen|x: vmelyik souls gaméban nyomultam ilyen full nehézvértes, towershieldes builddel évekkel ezelőtt. 1x-i alkalom volt, azóta medium load és talajgyakorlatok mennek (:
-
Weareus
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Milyen pajzsod van?
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ha olyan kedve van akkor leveti magát a mélybe.
-
VikMorroHun
őstag
Haladok tovább Nokronban. Van egy Crucible Knight egy hídon. Kicsit unalmas, mert megcsap kétszer-háromszor, és végem. Ha kivédem a támadásait pajzzsal, akkor is végem, mert utána már mozdulni sem tudok, de ő még bírja.
Elővettem a jó kis Bloodhound's Fanget, így már meg bírtam sebezni, de akkor is ő nyert. Axe of Godrickkal meg se tudtam sebezni. Végül maradtam annál a megoldásnál, hogy tele tűzdeltem nyilakkal a fenti mesterlövész pozícióból. Sokat mászkált ide-oda, de néha megállt, és akkor telibe kaptam. Így is unalmas volt, de legalább mehetek tovább. -
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem tény az, max nehezebb.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Weareus
üzenetére
Az a szép a from "történeteiben" hogy a fél mondatos suttogásokból és összetört cserepek belső feléről kitippelt szavak jelenthetnek valamit, ahogy az ellenkezőjét is.
Messze a narratíva a from játékainak leggyengébb eleme. Persze van, aki ezt is imádja, de a tény, hogy puszta játék közben gyakorlarilag képtelenség összetenni a fősztorit is, a mellékes dolgokról nem is beszélve...ez pongyola írói és játéktervezői munka eredménye. Az első részeknél szerintem költsékhatékonyságból lett így, azóta meg így maradt, mert az emberek imádnak yt videókat nézni olyan dolgokról, amit a játék is feltárhatott volna nekik.
-
Weareus
addikt
Gowry daughterként említi Millicentet, akinek az anyja Malenia.
Akkor Malenia és Gowry...rosszalkodtak?
Nem, ez nem lehet.
Utánanéztem, csak feltételezések vannak, de vsz Gowry adoptálta Millicentet, akit Malenia partenogenezissel (blooming) szült.
De ha ez így van, akkor Millicent a női Jézus?
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Azaz.
-
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nahh ezt se tudtam, köszi

Közben pótolgatok elmaradásokat, most épp Selia Sorc cityt csináltam meg és haladok tovább az itteni küldikkel. Még mindig elámulok, hogy mekkora a térkép..
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Vagy egzakt 4. adj neki és pihi vagy egyszerre négyet ne többet mert akkor skippelsz egy részt a küldijéből.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Te is ki tudod provokálni, ha esetleg olyan kedvedben vagy.
-
válasz
Gothmog
üzenetére
Most kipucoltam pár dungeont + a shaded castle-t. Amit leírást küldtél az alapján megyek, remélem lassan visszaküld Manorba és meg lesz végre a kard.
A madárnál én szemből jöttem most, az rámagrózott, én meg nem az a fajta vagyok, aki elrohan (:Wearus: én kis szinten nem nagyon mertem nekimenni az ilyen dömpereknek. Elején a lovag helyretett, mondom akkor csak óvatosan (:
AsakuraDave: leadtam 5-t, de nem pörgött rá a fightra (:
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
-
AsakuraDave
őstag
[link] Mágikus karakterrel azért durván könnyebb volt ez a dungeon-ös Tree Spirit fight, emlékszem ez volt az első boss fight ami úgy igazán kikészített idegileg a Guts roleplay végigjátszásom alatt, azt hittem letörlöm már a genyóba

#11774 Phoen|x
Igen, főleg ha előtte adsz neki 4 deathroot-ot, megpihensz és vele kifutsz a gargoyle-hoz
-
Weareus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen, ő az elején egy baxógép, kb.
Én azon a területen farmolgattam very-earlyben az alatta lévő bleedelős mini törpéket (kb. 1000 rúna/kill az elején nagyon sok...) a sárkányos híd és a gargoyl között.
Aztán mondom miért ne próbálnék rá...
Végül csízeltem akkor..., másképp esélyem sem volt. (hit 'n' run, több 100 nyílvessző, ilyesmi...)
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Jó kis meglepetés volt először nekem is.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ő a Dragonbarrows területhez tartozik, ami end game környéki tartalom. (Gondolom, hogy kimentél az épületből (Gurranq székhelyéről), ahol a lépcső tetején áll háttal neked a nagy dög, benne meg felmerült a gondoltad, hogy sunyin megütöd. Azután jött a meglepi...
(Én anno első végigjátszásomban olyan 30. szint környékén játszottam el ezt. Úgy eltörölt kb. egyetlen pillantásával, hogy azt sem értettem, mi történik...
)A szinted már megvan a Dragonbarrows területhez (az ajánlottat nézve), és ha jobban megismered a boss mozgását, akkor a következő (lesz még később is Black Blade Kindred boss) már sokkal könnyebben le fog menni, akár első próbára is. (Nagyot üt, plusz van extra támadásformája, de igazából egy szteroiddal felturbózott gargoyle alapvetően.)
Dragonbarrowsban amúgy - szerintem - a Bell Bearing Hunter az igazi final boss. Ahhoz képest a Black Blade KIndred csak egy napos csibe...
-
Bammeg, elmentem leadni a Death Rootokat, erre volt ott egy madár aki Black Blade Kindred névre hallgatott. Megizzasztott rendesen, 10+ próbába telt átterelni a túlvilágra, akkorát ütött, mint az ipari áram..
-
AsakuraDave
őstag
Radahn is easypeasy sorcerer karakterrel, mondjuk persze papír vagy és 1,5 ütésbe meghalsz, de szarrá lehet szedni spellekkel
Meteorozása után megküldtem hátulról egy full FP costos Rock Blasterrel, utána már csak 2-3 spell kellett neki, de pont az utolsó castoláskor tolta rám a meteorokat így szépen egyszerre haltunk meg
-
-
Weareus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ez az.

Btw a runic blade az mi?
Ha a ruins greatsword, akkor mint egy lapra, ne tegyél rá mindent. Nagyon jó cucc, de lesz, aki kidodzsolja...(a skill támadást)
Meg az istenkáromló kardot is..., bár ez utóbbi mondjuk ebből a szempontból jobb talán... -
Nahh mai nap asszem belejöttem a Runic Blade-el való hentelésbe. Elég sokminden lement. Volcano Manorban rakat küldi megvan + a főboss előtti SoG is megvan. Emellett megcsaptam a Gargoyle-okat /elsőre lement, pedig meglepett, hogy jött még 1, azt hittem egyedül lesz/, illetve végre felrúgtam műholdnak Astelt is
LvL118, holnap ha lemegy Manor főboss, akkor nézek vmi Blasph Blade buildet.Cseri0058: congrats, 102 óra nem is vészes. Alapjáték után én is szerintem instant veszem a DLC-t.
-
Cseri0058
őstag
Na én is végigvittem a játékot(dlc-vel együtt)!
102óra lett a vége és 219-es szintig jutottam.
Bleedes Claymorral nyomtam végig majdnem az egészet.
Első ilyen fajta játékom volt. Nekem nagyon tetszett, mondhatni ez lett a kedvenc játékom. Hihetetlen jó volt, már csak a felfedezgetés is. Le a kalappal a készítők előtt! (Egy ilyen játékot a gyűrűk ura világában eltudnék még képzelni
)
Én nem vagyok annyira pro mint itt sokan, így a mimicet előszeretettel használtam. A dlc nekem kicsit nehéz volt, itt jó oskat mimiceztem, de összeségében nagyon jó volt a dlc is.
Egy biztos, még tuti kijátszom egyszer legalább!
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Az elején nehezebb a faith. Szinte csak rövid hatótávú incantok vannak, ha jól emlékszem.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Hát inkább az, hogy melee karakter után felüdülés, hogy nem szopódsz be az ütésed animációja miatt mert egy ezred másodperccel hamarabb ütöttél a kelleténél vagy mazo vagy és colossal fegyóval tolod amivel aztán tényleg egy jó pár boss harc abból áll, hogy végig dodgeolod a boss 20 kombós move setjét hogy aztán kemény EGY ütést be tudjál vinni
Trash ellen elképesztően erős már early game a varázslat, meg is lepődtem hogy egy pewpew után már feküdt minden, miközben meleebe ahol 100x nagyobb az esélye, hogy megütnek, több ütést be kellett vigyek pedig kétkezes kardom volt már akkor is...
Másrészt azért az a POV boss harcoknál, hogy végre nagyjából végig a boss előtt vagyok nem a lába alatt figurázok és igazából nem is tudom, mert nem is látom, hogy éppen mit csinál némelyik nagyobb méretű boss, az azért egy felüdülés és volt ahol meg is lepődtem, hogy oh, ennek ilyen vagány mozdulatai vannak
Aztán jön egy-két magic immune boss ahol szopol mint a kismalac de amúgy easymode.
Gondolkozom egy faith incantation játszáson is, sokkal nagyobb a választék a spellek között holy-fire-blackflame és sorolhatnám, nem leszel olyan helyzetben hogy nem tudsz sebzést bevinni mert közel immunis az ellen. Sorcival cometezés azért kicsit uncsivá válik hiába hal meg kb minden 1 lövéstől de már tikkelek a spell hang effektjétől.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Hát, idén januártól már a 3. végigjátszásom megy, ennek pedig még az elején járok, s közben 368 óra körül állok per pillanat a Steam szerint (ebben vannak persze karakterosztály próbálgatások még a játékkal való első "ismerkedés" időszakából, meg ~3-5 óra között félbehagyott karakterek stb.). Ha ezt befejezem, lehet, hogy egy ideig pihentetni fogom.
Azután ki tudja, valamiért a mostani végigjátszásra is visszahúzott a game (amit nem gondoltam volna az előző, immár DLC-vel kibővített, közel 180 órás kör után, amiben pedig érzésre totál kiégtem a végére), pont egy újabb, a korábbiaktól kicsit eltérő karakterötlet nyomán (könnyű vért, kicsi load, könnyű de gyors ikerpenge, dex alapú karakter legyen). Egyébként piszkálja a fantáziámat még valami sword&board vagabond alapú végigjátszás is egyszer (csak "board", vagyis pajzs nélkül, mert olyat nem használok ezekben a játékokban
- itt a jó öreg Bloodhound's Fanggel mennék szerintem, és lecsekkolnám, hogy mennyit ügyesedtem/javultam az első végigjátszáshoz képest (ami egyben az első soulsos játékom is volt).
De nem zárom ki teljesen a varázslós karaktert, bár inkább egy dex/int hibridet tudnék akkor is elképzelni. Előbb-utóbb sor fog kerülni ilyenre is majd, de az szerintem a távolibb jövő zenéje.Egyébként most a warrior karakteremet nagyon "élem". Most tanulom meg igazán a komolyabb ellenfelek és bossok move setjeit, mert ehhez a karakterhez egyszerűen muszáj. (Az előzőekben nagy fegyverrel az ellenfelek 90%-át staggerben tartva azért érezhetően mérsékeltebb volt a kihívás a játék bő első felében.) Viszont azt veszem észre magamon, hogy - talán pont a muszáj jobban megfigyelni/fejbe bevésni dolog miatt - már csak nagyon ritkán pánikdodge-olok, és szinte végig "hideg fejjel" tudok cselekedni.
Persze még csak 35-ös vagyok (a játék eleje táján, ahol még nincs orrba-szájba szívatás), a kezdőpáncélban, a kezdő scimitar szettel - utóbbiakat nem is tervezem lecserélni a játék alatt, míg páncélból, ha cserélek, akkor csakis a karakter stílusához illő (kvázi egy gonosz sötét elfet csináltam a Forgotten Realms világából) könnyű vértre fogom cserélni.
Direkt nem rohantam előre "tápolni" sem, bár van néhány "kulcslépés", amit beterveztem előre. Így pl. csak Weeping Peninsula vége felé mentem el most a lost ash of wart árusító kereskedőhöz is, és raktam fel utána a két scimitarra a korábban megszerzett bloody slash aow-t. Amit nem is használok/még ki sem próbáltam, csak a vele alapból járó blood imbue miatt kellett. Érezhető "minőségi" ugrás lett ez egyébként, sok boss könnyebb lesz azonnal, de nem akartam direkt előreszaladni a megszerzésével, és nem is bánom, hogy így tettem, mert ily módon jobban rákényszerültem, hogy tényleg óvatosabb megközelítéssel megfigyeljem a bossok mozgási mintázatát, és az alapján "csipkedjem" le az életerejüket gyors támadásokkal. (Persze gyors a dupla scimitar, szépen szedi a hp-t, ám mivel nem akasztja meg kb. semennyire a bossokat, stagger sincs semekkora (és a charged heavykból is kell néhány a poise breakhez, ha ilyet akarna az ember), ezért jobban oda kell figyelni az időben visszavonulásra is. -
Én tegnap végre áttalentoltam, 2 nap Altau plateu + küldizgetéssel felmentem lvl 114-re. Most runic blade-el nyomom, nem rossz, az L2-es ütés elég b@szó, amúgy a sima hadonászástól nem ájultam el. Most nekiálltam Volcano Manornak, a végén ha kijön a Blasph Blade, akkor valszín megint retaltent és megnézem azt is. Tegnap még próbáltam leverni a Rannis küldis boss-t Astelt. Hát nemtom, az egy dolog, hogy kiba inhumán move-jai vannak meg a kamera rész enyhén szólva retya, de valahogy keveset sebzek rá. Soloban teljesen esélytelen voltam, rátoltam még a Mimic-t is, de valahogy a Runic Blade L2-es csapkodása se sebzi eléggé, így olyan 10-15 try után otthagytam a csába..
-
Gothmog
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Soha nem volt varázslóm a játékban, nem is tervezek, de valamikor belefutottam egy talán fextrás leírásba a spellcasting speedről.
Emlékeim szerint:Két komponensből áll a varázslás animációja - "előkészítő mozdulat" és varázslás mozdulat.
Az utóbbi konstans, míg az előbbi ideje csökkenthető, egészen a konkrét skippelésig, vagyis nullára - ergo kimarad az a rész az animációból.
Ebből következik, hogy "hard cap" dologról van szó.Alapból a dexterity boostolja ezt: minél nagyobb, annál inkább rövidül az első fázis. A capre viszont most nem emlékszem.
Bizonyos tárgyak (pl. Radagon ikon) is boostolják, s csak tárgyakból is könnyen összeszedhető a caphez szükséges érték.Dióhéjban kb. ennyi a lényeg emlékeim szerint.
-
Weareus
addikt
válasz
AsakuraDave
üzenetére
A nightos sorcery egy külön - assasin - spellcsalád, ami félig láthatatlan, általában szeretik "nem" dodgeolni.
Sok helyen hasznos, van olyan belőle, amihez quest kell... -
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Caelidben meglett a Night Comet és a Rock Blaster sorcery, hát naggyon durva

Night Comet elől nem dodgeolnak, a Rock Blaster meg ledarált mindent is, a Nox duo mini boss fightnál az 1631HP-t úgy törölt le a képernyőről, hogy időm se volt elszámolni kettőig
Most nem tudom, hogy Lusat vagy Azur botját dolgozzam meg és használjam, az egyik jobb dmg de 50%-al több FP a másik meg "csak" 20%-al több FP és "elvileg" gyorsabb spell cast, ami mondjuk majd late game Azur Comet finomságokra lehet kelleni fog hmm hmmm... -
AsakuraDave
őstag
lvl62 sorcival a Leonine Misbegotten + Crucible fight teljes fordítottja a melee karakteremnek, a Misbegotten rész volt nagy cumi főleg hogy állandóan elakadsz mindenbe
A spelleket néha nem dodgeolja máskor meg kb lehetetlen eltalálni, nagyon random hogy nyitáskor mit csinál, a Crucible meg csak a retkes input reading miatt tud bexopatni sorci karival rangedből amúgy easy.
A Radagon Icon talizmánt mindig használom és elvileg az Azur staff-al kimaxolódik a spell casting speed, de én rohadtul nem érzékelem a különbséget ha Radagon Icon + Azur Staff vagy Radagon Icon + már fejlesztett staffal varázsolok.
Tolta már itt valaki sorci karival végig? Milyen spelleket használtatok mert némelyik már annyira sok FP hogy hiába sebez sokat ha misselek vele akkor cummanter van kemínyen, olvasgattam fextralife-ot, elvileg early games spellek amik haszontalanok a játék közepe-vége felé meg OP lesz ahogy egyre több az intellectem, most 52 inten vagyok. -
VikMorroHun
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
76-ról 100-ra szerintem el fog tartani egy darabig, de itt vannak jó helyszínek:
Caelid, sárkányos híd alatti Site of Grace, onnan délre van egy golyós csapda. 30 mp alatt meg lehet fordulni, miután beleesett a golyó a szakadékba (külön érdekesség, ha elcsapja a szarvast is). 10+ ezer rúna.Ha tovább mész dél felé, lesz egy szakasz, ahol hármasával jönnek elő a földből a moncok. Kemény ellenfelek, de ha belejössz, sok-sok rúna, és csöppet sem unalmas (ellentétben a golyóval).
Nokron kincse előtti téren van egy Site of Grace, utána meg kettő Mimic Tear, amik darabja 2000 rúnát ér.
-
Gothmog
senior tag
Ha sokat emlegetitek, még megidézitek a végén, mint Beetlejuice-t
Végigvitte a játékot, elege lett belőle (meg belőlünk is), szerintem hagyjuk békén. (Ha már olyan szépen kérte...)
-
Már 10 óra elmúlt és sehol egy idegösszeomlás....
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
... és közben végig "idegállapotban" van.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Gothmog
üzenetére
Nekem most leginkább egy Gandalf jut róla eszembe ahogy a jobb kezemben egy kis kard van míg a másikba meg a bot.
Pedig csak a kék varázslatokhoz akartam valami 1000 éves tapasztalattal rendelkező ősi magit összerakni akinek tiszta szotty az egész teste de akrobatákat megszégyenítve gurul el a sárkányok karmai között
majd egy igével rá zúdítja a világ összes varázslatát az ellenre.
Tegnap még pottyant egy Meteorite spell a tarsolyba, hát tud darálni csak elég RNG hogy hova érkeznek a kométák de nagy bossok ellen működhet -
Bad Pritt
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Altuson egy 10-15 szintet szerintem simán tudsz majd fejlődni felfedezésből, Ainsel-Lake of Rot-Deeproot szintén kb. ennyit dobhat összesen.
-
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Eddig nem akadtam el, igazából most a build váltás miatt filiztem rajta, hogy lvl100-ra lövöm be a karaktert, főleg ahol 3-4 stat között ajánlatos osztogatni. Thx Nokronra emlékeztem, másik 2-t megnézem, illetve Altusra meg tegnap érkeztem meg, ott még nincs sok tapasztalat.
Janusz001: neked is köszi, ez a madaras sztori nekem nem volt meg.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Azért írtam, hogy ha a többséget zavarja (illetve nem írtam, de nyilván akkor is, ha átlép egy bizonyos határt), a "közjó érdekében" lépni kell.
Amúgy szerintem vagy bipoláris és nem jó a gyógyszerezés vagy autizmus spektrumon belül valami, de tényleg nem értek hozzá, nem akarok okoskodni. (Bár ezért a mondatomért lehet, hogy kapok még valami cifra privát üzenetet tőle...)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha felfedezgetsz, bemész minden dungeonbe és nem veszítesz sok rúnát akkor elvileg nem kéne gond legyen a szintezés. Altus, Nokron, Ainsel, Deeproot Depths már járható ilyen szinten.
-
Janusz001
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mohgwyn Palace Bird farm, biztonságos, sokat nem kell tenni érte.
-
Akartam kérdezni, lvl76 vagyok, eddig nem nagyon szinteztem magamat, csak haladtam a területeken. Most viszont kicsit boostolnám magamat, nem kell semmi durvára gondolni, de olyan lvl100 magasságára pimpelném fel magamat. Exploitolni nem akarok, hol lenne érdemes kicsit kaszabolni, ahol jön is értelmes mennyiségben a soul?
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Gothmog
üzenetére
Hát nem tudom, az utóbbi pár üzenete után (Kínkeserves halálod lesz remélem minél hamarabb) szerintem ez a sztori már inkább arról kéne szóljon, hogy rendőrségi feljelentést ér-e a zaklatása, nem a kis mentális egészségéről. Civilizált társalgásra alkalmatlan, kritikát befogadni képtelen lény, aki azt hiszi, ő itt a helikopter. Az a mákja, hogy vicces a vergődése és így nem jelentgetem a kommentjeit, pedig már rég hidegre tették volna az itteni munkássága miatt is.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e a temporary ban. Szerintem egyszerűen így tudja magából kiadni a feszültséget (Mint a Szaffiban Feuerstein, akinek a fején Puzzola megnyitja a gőzkieresztőt
). Lehet, ha kapna egy bant, és nem tudna X embert elküldeni a fenébe vagy a csupa nagybetűs krikszkraksz ARGHHHH-ozásokat bepötyögni, akkor több kárt okoznánk neki.
Persze nem vagyok szakember, nem tudom, hogy mi a jó megoldás. (Az világos, hogy dühkezelési (és esetleg egyéb) problémái vannak, és ha totálisan szétbarmolódna miatta a topik vagy sokakat zavarnának a megnyilvánulásai, akkor a többség érdekében adja magát az ilyenkor természetes lépés. De én úgy vettem észre, hogy inkább "színfoltként" jelent meg itt a legtöbb fórumozó szemében, és ugyan most haragszik ránk, de igazából a játék végigviteléhez kellettünk mi is, és kellett neki, hogy itt dühönghessen.) -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Húha, sasold a postaládád, mindjárt repülnek a jókívánságok feléd is.
Ugyanezt csinálja amúgy mindenhol, meg is lett a jussa pár hetes kitiltások formájában. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
+ a viccelődés mellett rengeteg segítséget kapott sokaktól.
-
válasz
üzenetére
Azért azt neked is meg kéne értened, hogy oldalakon keresztül olvasni a hozzászólásokat, amik arról szólnak, hogy mekkora szar a játék, nem feltétlen idevaló. Leírhatod 1x, nyugtázza mindenki, hogy neked nem tetszik és túl is lendültünk a dolgon. Ezzel szemben végigörjöngted a végigjátszásod, magadra húztad a topikot és még te sértődsz meg. Nem tudom más topikokban mit művelsz, de ha hasonló stílust hozol, akkor modik figyelmébe kellene ajánlani és néha/gyakran, mikor túlpörögnek az agyi receptoraid és beindul az idegbeverődési fázis, akkor 1-2 napra kitiltani téged a saját illetve a köz érdekében is a PH-ról..
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Gothmog
üzenetére
Jaaaah értem
Nekem ilyen Malenia harc alatt volt, hogy a grab támadásával mellém érkezett vagy 5m-re, mert oldalra dodgeoltam, és elkezdte a "miss" animációt(ilyenkor ugye ott marad és kicsit elszomorodik, hogy nem tudott elkapni) de abban a pillanatban a játék meggondolta magát és ott volt(teleportált) a karakterem a kezében és már dobta is fel szerencsétlen karakteremet..a többit gondolom tudjátok
Tegnap Sorci karival én is neki estem egy macinak, sajnos előtte már egy HP flaskám elment, és úgy ment le, hogy távolról tolta a rám rohanos és rám ugrós támadását, Glintstone-t a felugrása pillanatában tudtam kb elkezdeni castolni stamina hiányában, és pont mire elért volna az ugrásával sikerült egy második Glintsone-t is kinyomnom a botomból ami megölte, jah, ekkor már 0.1% HP-n voltam vagy 20másodperce vele, alig pánikoltam
-
Gothmog
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Látom, hosszú volt az út a bronzkori Óbabiloni Birodalomból a Köztes Földekre
(A kék szemet és a "dauerolt szakáll" hiányát leszámítva tisztára mint valami ókori babilóniai figura, talán maga Hammurapi.) -
Mr X
veterán
No, visszaolvasva megnyugodtam, nem csak nekem kedveskedtek “Dögölj meg” priváttal.

-
Gothmog
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Ha rosszkor dodge-olok és felkap, az természetes, nem mérgelődöm. Engem az lepett meg, amikor megpróbáltam jobbra oldalazva "kiszaladni" ezt a grab attackot (gondoltam, fifikás leszek, és még jól be is büntetem), és a bal karjától látványosan jobbra lévő pozícióból (tehát egyértelműen kívül az ölelés lehetőségén), amikor lehajolt, hiába grabelt luftot a lefele animációnál, a visszaemelkedés kezdetére már "odamágneseződött" a karakterem a karjába...
Slusszpoén, hogy ahogy felkeltem, rögtön újra grab. Olya hp-val éltem túl, hogy a piros csík nem is látszódott a hp jelzőmön. Ahogy felkelek, kicsit arrébb szaladás és pánikszerű ivás, de már jött is a harmadik grab. (Mindegy, megvolt az első bossharc halálom a karakteremmel. Viszonylag sokáig húztam azért. Talán sorban a 15. boss lehetett a maci. Úgyis lesz sok padlózás még később.
) -
AsakuraDave
őstag
Benéztem Calidbe és toltam egy kis gyilkolászást, de aztán inkább átugrottam Ranni nénjéhez megnézni a kilátást:
A karakterem nem volt elájulva tőle

-
Gothmog
senior tag
Apróság, nem nagy dolog, csak kicsiny adalék a játék "hitbox" témaköréhez:
Weeping Peninsula Earthbore Cave bossa egy rúnamaci, akinél a "magáhol ölelés (nyomorgatás)" is érdekesen működik. Korábban nem tűnt fel (első végigjátszásban idéztem itt, a másodikban pedig szét-poise-breakeltem valami batár nagy fegyverrel; most a scimitarok viszont nem hatották meg különösebben, így elég sokat akrobatikáztam körülötte), de ez a támadása kicsit olyan, mint a dlc tarajos viziló bossának a "szájba kapása" - magyarán méternyi távolságból is "beleteleportálódik" az ember a fogásba, ha a játék úgy gondolja... Biztosra veszem, mert a maci zsinórban háromszor spammelte be ezt a támadást úgy, hogy mást nem is csinált közötte. (Meg is fektetett emiatt egyszer.) A második ráfutásnál azt hittem, kicselezem, ha befutok a két hátsó lába közé, de onnan is "kikanalazott". Mondjuk ez volt a legnagyobb öröme, mert ezután már extrán figyeltem, így nem volt több gond.
De furcsa, mert elég sok rúnamacit lenyomtam a két végigjátszás alatt, de erre a problémára nem figyeltem fel. (Igaz, a kinti "alap-példányok" nem is nyúltak ilyen mániákusan ehhez a fogáshoz.) -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Nekem full véletlen lett az, hogy levertem jópár try próbálkozással a gyíkot akinél a Moonveil volt és onnantól azzal mentem. Szeretek mindent magamtól felfedezni, de azt nem vágtam, hogy bizonyos küldetések kihatással lehetnek dolgokra és emiatt kicsit megszívtam, most a Gothmog által linkelt guide-t követem nagyjából..
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Én a második Ulcerated Tree Spiritet konkrétan úgy győztem le első nekifutásra, hogy egy kicsit tekergőzött, ugrándozott, aztán valahogy a hasa előtt találtam magam. Mondom, akkor egy kicsit megcsapkodom, aztán meglátjuk, mi lesz. Csap, csap, csap, csap (nem ám Reduviával, Nagakibával), aztán feltűnt, hogy elfogyott az élete. Még pont volt ideje a holy robbantásra, ami ugyan elkapott, de kibírtam, és kész.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Köszi neked is, ezeket is átfutom. Játék cirka közepénél tarthatok, így azért jópár item megvan. Bloodhound-ra fixen emlékszem, még a játék elején teszteltem is, aztán a kardrántás miatt maradtam az utchigatanánál /lehet hiba volt/. Mindenképp jó, hogy többen is írtatok, valszín nem csak ng+ lesz, hanem mezei új karit is tervezek indítani.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ahogy Gothmog írta, Bloodhound's Fang kezdőknek ideális. Gyorstalpaló itt.
Vagy van a másik kedvencem, Zweihander (Str build), ami a játék elején megszerezhető, csak ki kell érte fizetni 3500 rúnát. Esetleg a harmadik kedvencem; bal kézben pajzs (Greatshield javasolt, de amíg nem tudsz szerezni, a kezdő katonai táborból farmolható Brass shield is jó), jobb kézben Morning Star (Zweihander felé útba esik), vagy egy Flail, amire Cragblade Ash of Wart pakolsz (ez mondjuk Caelid déli részén található, és nem olyan egyszerű eljutni odáig, de némi meneküléssel/bújkálással a játék elején is megoldható). Öröm nézni, ahogy 2-3 csapás után letérdelnek az ellenfelek. Útmutató itt.
-
válasz
Weareus
üzenetére
Kíváncsi leszek mennyiben lesz más, mint eddig a Moonveil-es buildemmel. Igazából most nézem, hogy eléggé undergeared voltam szerintem. Talizmánokból 2 alap sz@r van bent, armor-t a mage setet hordtam a round table-nél található mage csávitól, nem használtam Crystal Tears-t illetve holnap megnézem van e berakva great rune
Szóval most ha átbuildelem magamat, akkor kicsit fel is gearelem a karit, lehet nem fog ártani 
-
Weareus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A ruins greatsworddel èn is mentem egy darabig. Szerettem.
-
Weareus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Alexet C. F. Azulában kell megölni, ha előtte ölöd egy másik shardot ad, ami gyengébb.
A questjében viszont csomó lépés kihagyható... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- OpenMediaVault
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Yettel topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-roller topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). A Spirit Jellyfish talán még jobb is, mint a Mimic, de rövid idő után legyőzi, másodszor meg nem lehet megidézni.
(Én csak a DLC kedvéért parryztem egy keveset egy helyen, ahol bizonyos ellenfeleket muszáj volt (már ha meg akartad ölni őket, nem csak elsunnyogni mellettük), de az elég is volt belőle...
)

Szerencsére Gurranqnak elég 2-3 pofon, hogy észhez térjen