Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Triathlete
senior tag
Csalásnak kikiáltani akkor is ostobaság szerintem. Ugyanis mikor először játszod a játékot, tisztán meghagyva a felfedezés örömét akkor erről a lehetőségről fogalmad sem lesz.
Ha valamilyen formában tudomást szerzel róla, szerintem akkor sem kötelező élni ezzel a lehetőséggel.
Az, hogy mi mennyire könnyű meg szubjektív, ahogy ennek a glitch-nek a megítélése is. Továbbra sem értem ha mondjuk valakinek 60-70-es szint környékén nehézségei vannak, és farmolna további szintekhez mert megrekedt valahol, valamivel az miért csalás, vagy miért veszíti értelmét a játék!?
Ha sétálsz egy nagyot, akkor is össze tudsz szedni ennyit, csak lehet, hogy n×8 idő alatt.
A játék biztosít lehetőséget mindkettőre, használati útmutatót pedig szerencsére nem mellékeltek. -
Gothmog
senior tag
Első nekifutásra (ráadásul az ER volt nekem az első ilyen játékom a stíluson belül) én is fostam a lovas Kaiden zsoldosoktól, és Torrent-htról körben kergetőzve küzdöttem meg velük, s csak akkor, ha muszáj volt. Azután, amikor végigértem a játékon, indítottam csak poénból egy új karaktert (egy Hero-t) csak RL1-en szórakozni kicsit a játék elején... Én is felkaptam a táborban a kétkezes kardot, és gyalogszerrel, röhögve ütöttem ki a nyeregből a lovasokat. (Igazából az volt az a momentum, amikor egyrészt rájöttem, hogy mekkorát fejlődtem a kb. három hónappal azelőtti abszolút souls-szűz énemhez képest, másrészt arra, hogy persze észnél kell lenni, de azért a játék felé mutatott félelemmel vegyes tisztelet helyett elég lesz csak szimplán a tisztelet is
)Egyébként nekem is piszkálja az agyam hátsó zugát a játék, mégpedig azzal, hogy egy varázshasználó karakterrel még bele kellene lendülni egyszer. (Én totál melee párti vagyok, ott is a semmi pajzs/semmi parry, csak lépkedünk/gurulunk/ugrálunk kategória, de ezzel a hozzáállással kétszer végigvittem már, és noha alapból kifejezetten nem vonzana a mágikus puttyogtatás, valamiért most mégis érdekelni kezdett...)
-
Bad Pritt
félisten
Hát az Astróval én se, mert nagyon szarul jönne ki belőle.
Olyan fizika van abban a játékban, amit a Fromsoftware 2100-ban sem fog tudni leprogramozni.Ja, végülis az, hogy a textúrák és a collision boxok alatta köszönőviszonyban sincsenek sok helyen, a különböző effektek és a hitboxaik szintén mintha külön mozognának, az AI a béka a segge alatt van, nincs a játékban érdemi fizika egy nagyon egyszerű ballisztikán kívül, ezek ilyen magas minőségről árulkodó dolgok.
Ne kezdjünk ebbe bele megint, csecse világot pattintottak össze, jó volt a sandbox, de egy iszonyat elavult játék volt ez már 2016-ban is, mikor Dark Souls 3-nak hívták, nemhogy 2022-ben. -
Bad Pritt
félisten
Én külön örülök neki, hogy semmilyen lore és felfedezés sincs benne mert így rá se kell néznem.
Ezt máshol is láttam már leírva, de nem igaz. Más kérdés, hogy nem nagyon lesz időd tanulmányozni, lehet a roundtable holdban lesz valami kioszk, ahol lehet olvasgatni.
Egy Ubisoft vagy EA-vel meg aztán tényleg kár összehasonlítani, mivel azok is szarul jelennek meg de legalább minden szempontból gyengébb játékok
Nem kár és nincs is igazad. Szebbek, jobban futnak általában és felhasználóbarátabb mind, más kérdés, hogy a hater társadalom felnagyítja a hibáikat.
Ha most pusztán azt nézem, hogy az elmúlt mondjuk öt év goty díjazottjai vagy akár jelöltjei milyen állapotban jelentek meg vagy léteznek patchek után hát a Fromsoftware elbújhat a susnyásba. Ha most tényleg kapnak egy negatív presst a Nightreign miatt, majd a kövi játékuk ilyen Elden Ring vagy Bloodborne minőségben jelenik meg vicces lesz nézni a véleményeket.

-
Bad Pritt
félisten
Szerintem az Armored Core 5 óta nem láttam olyat, hogy ennyire megoszlanak a vélemények egy From megjelenés kapcsán. Az az érdekes, hogy a soulslike játékosok fogadják el inkább, akik a pörgősebb címeket is végigtolták, akik Elden Ringnél csatlakoztak be azoknál nem talált be annyira Reddit meg egyéb posztok alapján.
Az egy nagy kérdés, hogyan fogják támogatni megjelenés után, mert ugyan azt mondták, hogy nem live service-nek készül, de a határ a csillagos ég, gyakorlatilag bármelyik korábbi npc-t vagy bosst át tudják hozni ide. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ez nem DLC, tök új játéknak akarják eladni. A Bandai blogpost ír már pár érdekességet.
-
Weareus
addikt
A Fromot jórészt a Kadokawa birtokolja, és mostanában röppent fel a hír, hogy a Sony pályázik tulajdonosi babérokra, a From viszont nem akarja - meg tudom érteni, nekünk, játékosoknak sem lenne jó, szvsz. (Lásd a Bloodborne, amit szerintem vállalhatatlanul szar állapotban adtak ki a Sony nyomására). 30 fps, még ps5-ön is vállalhatatlan töltési idők, kromatikus aberráció, etc...
-
Gothmog
senior tag
Szerintetek van még a sztoriban annyi?
Sztoriban? Miért, volt története is?
(Komolyra fordítva: én is nézegettem Vaati videókat, mert tényleg baromi érdekes a háttér. Csak a játék ügyesen leplezi...
Na jó, egy csomó tereptárgy, díszítés, ellenfél stb. szervesen illeszkedik a történetbe/hozzáad a világhoz/"mesél" - Vaati is ezekből operál -, de azért remélem, hogy érthető, miért gúnyolódok
) -
AsakuraDave
őstag
Ezt Te sem gondolhatod komolyan, konkrétan bármelyik Dark Souls részben nincs ennyi reuse, területre levetítve meg aztán főleg. Még annyi sem volt bennük, hogy valami speckó baszó páncélzatot csináljanak az ugyanolyan ellenségekre csak más területen, helyette csak van ződ, piros, kék meg sárga....
Arról már ne is tartsunk diskurzust, hogy mennyi modell lett átemelve dark souls-ból a játékba... -
AsakuraDave
őstag
Tudom figyelmedbe ajánlani a [fextralife] oldalon a "Locations" szekciót azon belül is az "Enemies" al-szekciót
Ha kigyűjti az ember egy excelbe, érdekes, hogy a játék területének 1/3 -dát bejárva konkrétan már nem fog az ember új ellenfelekkel találkozni csak ismétlődik minden újra és újra és újra. És ugye mikor lvl50-esen te szívsz egy ellenfél ellen amit aztán nagy nehezen legyőzöl és haladsz tovább, majd lvl100-ason megint ugyanez az ellenfél jön csak mostmár 2-3 egyszerre 5x annyi sebzéssel és HP-val, akkor tudod, hogy nem, kurvára nem lesz itt jó időtöltésed, mert tudod, hogy ezek szarok, szar ellenük harcolnod. Ez konkrétan az örület fogalma, hogy újra és újra és újra ugyanazt a szart kell csinálnod és közben azt hiszed majd lesz jobb vagy ez meg fog változni, de nem, kurvára nem fog megváltozni mert ez megy aztán végig egészen a játék legvégéig.A személyeskedésedet meg tartsd meg magadnak, és menj vissza imádkozni a fehér foltos Elden Ring játékod dobozához.

-
Bad Pritt
félisten
Figyu, szar a játék, szarok a játékosok, lopnak, csalnak, hazudnak, ilyenkor ne a helikoptert bántsd, hanem inkább nézz magadba és imádkozz Marikához, aki Radagon, hogy bocsássa meg bűneidet, amit gyermekei(k, nem eldöntött) áldatlan mesterséges intelligenciáját kihasználva ellenük vétettél.

-
AsakuraDave
őstag
Ne mond már, hogy ezt a madarat könnyebb lenne megölni mint a sárkányt...az ad egy szívet meg 100k runát vs 20x annyi idő és nekifutásos madár ad 77k runát és egy haszontalan fegyvert, readásul ez ranged szerintem még nehezebb lehet mert folyton mozogni kell a tűz miatt, azok nagyon örülhettek mikor kaptak érte egy gagyi lándzsát
-
Egyébként a nehézségtől függetlenül én sem értem, hogy ezt a két játékot hogy lehet összehasonlítani. Az egyik alma, a másik narancs. A God of Warhoz lehetne hasonlítani, ami hirtelen eszembe jut.
Egyedül ami miatt nem tudok szó nélkül elmenni: az UE5 brutál jól néz ki az ER mellett.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Pont ezért csalódás, mert ha ránézel a térképre kiböki a szemed pl. a hegy meg a két finger ruin, nyilván ezek érdekelnének jobban, aztán nagy semmi mindhárom. Cserébe másik oldalon a Gravesite Plains, Charo's Hidden Grave+Cerulean Coast mestermunka, szóval nagyon kettős ez is.
-
Shadowguard
senior tag
Pedig nem rossz az a dupla twinblade, én direkt úgy kezdtem egy karaktert, hogy ő csak twinblade only lesz, maximum néha íjászkodok vele. Vannak hátrányai a fegyvernek, főleg a bleedre immunis ellenfeleknél, de olyankor átrakom másra.
A legzavaróbb a stagger hiánya, arra az egyetlen megoldásom az Eleora poleblade, de nem mindenki engedi eltolni az Ash of War-t. Vagy ha az ellenfél nem vérzik akkor cragblade és ugri
.
Csak sok bosst újra kellett tanulni vele. Egész meglepődtem, mert olyanok fogtak meg, akikről nem is gondoltam volna, cserébe meg Niall lement elsőre. Pedig őt megjelenéskor a katanás karakterrel csak summonnal tudtam lecsapni. -
VikMorroHun
őstag
Erről eszembe jutott az a wiki hozzászólás, hogy mit kell tenni a Banished Knighttal, hogy kimúljon. Dragon Maw, Dragon Maw, aztán, ha még mindig élne, Dragon Maw.
Tapasztalatom szerint egy twinblade akkor jó, ha gyengébb lények jönnek, nagy tömegben. Ha 1-2 erős ellenfél van, akkor Bloodhound's Fang, colossal sword, stb.
-
Gothmog
senior tag
Hű, én hogy fostam oda lemenni, mert az első végigjátszásomból emlékeztem, hogy milyen kemények! Most ráadásul zéró summon (saját) megkötéssel játszom, így úgy voltam vele, hogy lenézek, azután legfeljebb majd valamikor visszanézek. Már ha egyáltalán. Ehhez képest elsőre szétütöttem a szájukat.
Igaz, én a (Gut's) Greatswordöt lóbálva kerestem fel őket ezúttal, amire ráadásul Lion's Claw asht raktam fel. (Amúgy jóformán sosem használtam az asht, mert anélkül is padlóhoz vág mindenkit az a kard. Arra emlékszem, hogy itt Ordovis azért kapott egyet a végén, biztos ami biztos alapon. De amúgy sima menet volt az egész. Totál meg is lepődtem...) Viszont normál poise damage nélküli fegyverrel, summont sem használva, én csak úgy merészkednék le oda, ha előtte begyakorolnám a parryt, és persze vinnék is magammal pajzsot, amivel ezt használni is lehet. -
Melorin
addikt
A legtöbb végigjátszásba belenézve valami bazi nagy 2hd fegyóval szaladgálnak és ugrálnak. Gondoltam ez csak valami berögződés a régi souls gamereknél.
Úgy tudtam, hogy ebben a játékban nincs meta, bármilyen builddel lehet érvényesülni. Épp ezért gondoltam valami szívós karira. De akkor úgy tűnik mégis elkerülhetetlen a 2 méteres póznával hadonászás.
Ki is próbáltam. Az elmúlt néhány órát a Bloodhound's Fanggel csapattam. Hát igen, jobban halnak az ellenfelek. Viszont eléggé védtelen vagyok így, de gondolom valamit valamiért
Le is nyomtam Rennalát kb 15 halál után
Most a Fallen Star Beasttel vesződök. Nagyon nem szeretném ott hagyni a lootot de ez lehet hogy nem fog lemenni. -
Sas7
tag
Várjunk...akkor mégis csak jól láttam. Ezt írja:
"The Sword of Night weapon can be found at the following location:
Cathedral of Manus Metyr: After completing the whole finger questline for Count Ymir, Jolan will be dejected nearby. Give her an Iris of Occultation to get the Sword of Night [Elden Ring Map]"
Mire gondoltál? Csak ezt a módot írja a 'Where to find...?' résznél. Az Iris of Occultation már nincs nálam mert odaadtam a másiknak. -
Bad Pritt
félisten
Poison baromi hasznos, ne viccelj. Két poison incantnak baromi alacsony a faith requirement, poison grease-t hamar lehet és könnyű készíteni, gyorsan proccolható és nagy általánosságban kevesen immunisak rá.
Az olyan dolgokról meg ne is beszéljünk, hogy a poison mist cheese milyen hatékony pl. a draconic sentinel vagy Bayle ellen.
-
VikMorroHun
őstag
Hányszor volt már olyan, hogy a pite gyalogos katonák fáklyával meg lándzsával elkaptak, és úgy elintéztek, hogy pislogni sem volt időm...
Meg olyan, hogy a szellembikák (?) Siofra rivernél megsuhintottak, félregurultam, de rossz volt az ütem, és pont elkaptak. Aztán még egyszer. Aztán még egyszer, és kampec. (Ilyen mondjuk egyszer volt, tegnap, de az sem tetszett.)
-
Bad Pritt
félisten
Így meg illúziórombolóan buta és kvázi semmit nem fejlődött 15 év alatt. Nem kell fundamentálisan új alapokra helyezni, csak legyen tétje annak például, hogy az open worldben kalandozol, mert jelenleg azért is unalmas és középszerű, mert nem történik közben semmi, csak lovagolsz. Pl. az is milyen már, hogy semmilyen random encounter nincs a világban? De azért 10/10, na persze.

Az katasztrófa a kamerában, hogy semmit nem fejlődött a Demon's Souls óta, miközben a játékmenet megkívánná. Próbálhatod itt elbagatellizálni, de attól még gyenge marad és ezt mindenki látja.

-
Bad Pritt
félisten
Ha az AI jobb lenne, akkor nem kéne ennyi sarokban megbúvó idiotizmusra hagyatkozniuk és akár implementálhatnának egy Assassin's Creed-féle last known location searching rendszert, hogy legyen értelme is a lopakodásnak. A From ott tart 2024-ben, hogy rengeteg esetben script idézi elő az aggrót (belépsz adott zónába), ami szerintem 2024-ben vérciki egy open world játékban. Az szintén egy orbitális hiba, hogy egyik boss AI sincs felkészítve a spirit summonokra, inkább megoldották erőből és telecseszték a támadásaikat aoe rémálmokkal, de még így is irdatlan gap van kihívásban 1v1 és summonnal történő harc között.
Ubisoft open world-öket össze-vissza szidják, hogy így meg úgy szar a mesterséges intelligencia, de mindhárom motorjuk (Dunia, AnvilNext, Snowdrop) AI kódja fényévekre van a Fromtól. Mondom, már a PS3 érában is gyenge volt és azóta alig fejlődött, de örülök, ha téged nem érdekel, akkor nem is kell többet írnod róla.
A kamera kritikán aluli és nincs felkészítve ekkora meg ilyen sebességű ellenfelekre, amiknek rendes collision model sincs a textúrája alatt, ergo benne állsz a bossban sokszor és nem látod, mi történik. A gyors ellenfeleket nem tudja néha lekövetni, a kamerát meg a karaktered követi késve, majd a támadás inputot is kicsit késve regisztrálja, szóval a végén ott vagy, hogy ezeket a milliszekundumokat összeadva Swordmaster Onzét egy hosszabb animációval rendelkező heavy fegyverrel nem találod el. DS3-ig szimplán szar volt, Elden Ringben már konkrétan játszhatatlanná tesz bizonyos helyzeteket.
A lopakodásról meg annyit, hogy irreleváns, mennyit használod, komolyan gondolták, beletették és félkész.
-
Bad Pritt
félisten
Szóval ha iframe van a játékban meg világító fénygömböt veszünk fel akkor lehet szar az AI, a kamera meg félkész a lopakodás?

Nem arról van szó, hogy működik vagy sem, hanem hogy most lesz lehetőségük végre fejlődni, eltüntetni a játékaikra jellemző junkot, modernizálni és kicsit bővíteni vagy átgondolni azokat a feature-öket, amik ebben a játékban még gyerekcipőben járnak (status effectek, item crafting, alter garments, lopakodás, spirit summon, stb.). -
Bad Pritt
félisten
Épp csak az Elden Ring nem röhögi körbe, minden összevethető részletében rosszabb nála. Egy 15 éves motor sokadik revíziója recseg-ropog a játék alatt és Demon's Souls óta javítatlan hibák vannak benne az azóta belekerült újabbak mellett. Az AI nem lett update-elve sem a spirit ash rendszerhez, sem a lopakodáshoz, a fizikai motornak néhány gimmicktől eltekintve ugyanúgy semmi dolga a játékban, mint eddig, a kamerakezelés meg már 2009-ben kapta a savazást és a mai napig érintetlen, cserébe kétszer olyan gyors a játék. Gáz.
A Plague Tale-lel meg nincsen semmi baj, sok millióan végig tudtuk vinni probléma nélkül, szóval skill issue, amit leírtál a PS topikban.
-
Gothmog
senior tag
Csak nagyon-nagyon lazán kapcsolódik a közvetlen témához, de ha már megláttam a hitbox szapulását...
Friss élményem, tegnapról, az alapjátéban, a Full-Grown Fallingstar Beasttel... Kezemben a Greatsword, aminek ugye baromi tisztességes reach értéke van. Gurulásból pedig kiszúrsz vele előre (két kézben tartva), ami kb. a holdat le tudnád bökni az égből. Na most, ennél a dögnél, úgy, hogy nekidodge-olok a testének, a dodge-ból tolt R1 rendre a levegőt érte látszólag. Láttam már a játékban szar hitboxokat (magma wyrm vagy dragonkin soldier, amik beleégtek az elmémbe, mert kb. a látnod kell, hogy elhidd kategóriák..., de azért ezen meglepődtem tegnap, mert ez nem az a megaboss méret, aminél kijöttek eddig ilyen furcsaságok).
-
Bad Pritt
félisten
Az én kedvencem P1-ben, mikor a bloodflame slash támadása elől hátragurulsz, ő meg mögötte már rakja össze a karjait a gravity pull támadáshoz, de azt a tüzes robbanás miatt nem látod és nem tudsz rá reagálni. Most már ott tartok amúgy, hogy a P1 flaska nélkül lemegy, az ütemére nagyon könnyen ráéreztem, viszont a másodikhoz kevés vagyok, a sok ütéses klónos támadását egyszerűen értelmezni sem tudom, nemhogy reagálni rá.
Másik kedvenc a wiki oldalon az egyik támadásánál megjegyzés:(Note: Unclear how to consistently dodge both of the first slashes with medium roll.)
Wtf. -
Moby
veterán
A colossalok sem ütnek rajtuk nagyot staggernél. Olyan armorjuk van, hogy nemigaz. Radahnt is be tudtam térdeltetni, aztán jött a sokk, hogy colossal hammerrel, alig karcoltam rajta valamit. Nem is éri meg szenvedni, mert annyit bekap közben az ember, hogy biztonságosabb kidashelni, és szépen lassan lefaragni róla ugyanazt.
-
Moby
veterán
Midir az egyetlen from boss, akit otthagytam evör. Ott 20 try után aztmondtam, oké, de ez nekem nem kell. Ahhoz képest Béla itt úgy ment le másodikra, hogy még én is pislogtam. Oké, behívtam ezt az üvöltöző barmot, és amúgy tényleg segítség volt. Lehet, hogy ma már lenne türelmem Midirhez is. Anno Ebrietas is nagy mumus volt, aztán egy évekkel (és sok from bossal) később nagyon könnyen tettem már zsebre őt is. De Midir most sem lenne egyszerű, ez biztos. De nem is lenne sok kedvem hozzá most sem. Ott kicsit elgurult a gyógyszer.
-
FlashBird
tag
AoW nem is használok
Csak egy staff van a kezemben és spellelek, első végigjátszáskor persze használtam a dex buildben rendesen. Fire Giant viszont most nagyon nem tetszett, sokkal jobb emlékként maradt meg elsőre, megis akasztott a 2nd phase mert az istenért nem jöttem rá hogy lőjjem hogy találjon is valami... Persze így utólag már könnyű de az kiégetős volt, ennyit nem szenvedtem még boss-nál talán, de ez is csak a furcsa hitbox miatt vagy mi... Az hogy egy ekkora testű boss-t nem lehet telibelőni egy comet-el szinte csak amikor épp van egy kis szünet a mozgásában az azért vicces
Persze ott van megoldásnak a spiral shard de akkor még nem szereztem meg. -
Bad Pritt
félisten
Az ablakkal mákom volt, mert volt rajta egy üzi.
A Specimen Storehouse volt még olyan, hogy rendesen kamilláztam, hova hogyan kell eljutni, csak azt számomra kicsit elrontotta a tetőn dekkoló fire knight. Szerintem ennyiszer még soha nem quit outoltam From játékban, mint ott nála. -
Yodamest
veterán
Túltolták sok szinten, mindenből többet, fancybbat, lsd parádésabbat akartak kihozni, de ha megnézel egy legacy dungeon gameplayt, ahol az OW nem érvényesül, full ugyanaz, mintha egy DS4 lenne, ebben nincs különbség.
"Vagyis csinálják és egy az egyben ugyan azok a játékok készülnek..."
Itt mikre gondolsz pontosan? -
Bad Pritt
félisten
Hát azért az egy elég lényeges változás az eddig gondoltakhoz képest,
hogy Radahn és Malenia nem a great rune-ok miatt háborúztak egymással, hanem Miquella miatt (vagy ő vette rá őket, kérdéses). Mohg is teljesen más színben tűnik fel a DLC után, Miquella meg az eddigi nagyjából pozitív, jóravaló kép helyett megalomán őrültté lett. Az Elden Beast szerintem Metyr nagykövete/megtestesítője/gyermeke lehet a leírások alapján. Szerintem az sem lehet véletlen, hogy mind a harc maga, mind az arénája hasonló a bálnáéhoz. -
Yodamest
veterán
-
MikeWazowski
veterán
Tény, hogy többet adtak el belőle, de tény az is, hogy a nagy souls like fanoknak meg túl könnyű lett a game. Továbbá lehet, hogy nagy lett a terület, többet tudsz lovacskázni, viszont a bossok pl. ismétlődnek és jóval rosszabbak mint a DS-ekben, véleményem szerint nem csak nekem... ahogy a mobok is. Nekem nem kell, hogy a game végigjátszása 150+ óra legyen, nekem inkább az kell, hogy legyen újrajátszási élmény, és úgy legyen akár 400+ órám is a játékban. ER-ben totál nincs értelme szerintem NG+-ozni. Sekiro-t meg kár felhozni, mert én pl. fél órát játszottam vele, mert egyszerűen nem jön be, valszeg sokaknak. És azért is adtak el sztem olyan sokat ER-ből, mert mindenki írta, hogy könnyebb lett. Aztán mindneki megvette, de mégse tudott érvényesülni benne...

Egyébként nem tudom hallottad-e, hogy a 25 millió eladott példányból a játékosok 60%-a nem tud DLC-zni, mert azt a két bosst nem ölte le.... ez szted mit mond el? Több, mint két év alatt.... Nekem jobb volt a DS széria, nekem nem kell ez a nagy bejárhatóság stb. LotF pl. majdnem h jobb, mint az ER számomra. -
Gothmog
senior tag
Annyi, hogy a dexes fegyverek többségének kisebb a reach-je, és bizonyos ellenfeleknél (pl. dragonkin soldier, magma wyrm, caelidben a T-rex kutyus és a nagy dög varjak) annyira szar a hitbox, hogy egyszerűen nem hiszi el az ember, amikor szinte rákenődve áll az ellenfélre, és még mindig a levegőt püföli. (Én az első végigjátszásomban sokáig a hookclawst használtam, és nagyon élvezetes volt a játékstílus, amire lehetőséget adott, szerintem ott meg is tanultam dodge-olni viszonylag tisztességesebben idővel, de a hitbox miatt időnként a hajamat téptem. Plusz amikor váltottam Bloodhound's Fangre, akkor rájöttem, hogy a claw weapon volt a hard mód...
A nagy ívelt pengével (a reach, meg az überkirály ash) hirtelen mintha vagy két fokozattal könnyebbé vált volna a játék.De amúgy én jobban élveztem a dexes fegyvereket (viszont most a colossal sword meg rendesen adja a sikerélményt - persze én is sokat fejlődtem a két végigjátszás között), és egy esetleg DS3 újrázásomra is pl. a twinblade-et néztem ki magamnak majd.
-
Moby
veterán
De úristen hogy szól már az az ujj(meg a többi is)????
Fülesben nyomok szinte mindent, nemrég vettem egy Arctis Nova 7X-et, olyan hangja van benne, hogy azthittem leszakad a fejem
Én nem tudom mivel állítják elő, vagy hpnnan lopják ezeket az effekteteket Miyazakiék, de audio szempontból ez a DLC is parádé. Ahogy Torrent patája dübög ezeken leponyvázott romokon szerteszét , atyaég... -
Bad Pritt
félisten
Ha gonosz lennék azt mondanám, hogy ez csak egy Tower Knight reskin, szóval nincs új a nap alatt.
Meg amúgy lehet nálam volt bolond a kamera, de mikor elég közel értem hozzá akkor egyből az arcát lockolta be, ebből tudtam, hogy valahogy földre kell vinni, onnantól egyértelmű volt, hogy addig csapkodod a lábát, amíg össze nem esik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

A kettonek nem sok koze van egymashoz.
Fülesben nyomok szinte mindent, nemrég vettem egy Arctis Nova 7X-et, olyan hangja van benne, hogy azthittem leszakad a fejem