Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy vadiúj Beast EXP v8.3-as adapterem és egy PE4L 2.1b-m is.
Nem omlik össze a Gen2 beállításnál a Windows, hanem a Setup 1.3 beállításokat (tehát abból indítani oprendszert) nem tudom betölteni.(#1981) Tenken
Szétszedtem az egész laptopot, kipakoltam belőle mindent, alaplapot áttakarítottam, procit és hidakat újrapasztáztam, az EC csatlakozót megtakarítottam alkohollal, kapott egy kevés fújást is. Minden más funkció megy mint állat, kivéve ez a mocsok 2.0 nem jön össze.
Amúgy ha kiveszem az adaptert a csatiból (élő win alatt) majd visszadugom, gyönyőrűen átvált Gen2-re a CPU-Z-ben, viszont utána minden 3D progi azt mondja hogy nincs 3D képes videókártya, tehát meghajtani már nem tudom).
Annyi változás történt, hogy rápattintottam a GT660-asom is, szépen P&P az is, ugyanúgy Csak Gen1-en megy. Most abban maradtam magammal, hogy ha lesz lehetőségem mostanában egy Gen2-es EC-vel szerelt laptopot tesztre is megkaparintanom vásárlás előtt, akkor újra ráfekszem a dologra, plusz próbálok szerezni tesztre egy másik alaplapot.
Ennyi izzadás egy nyamvadt CS:GO-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest