Új hozzászólás Aktív témák

• Hecskó_Ákos

csendes tag

Heló srácok!

Én is bele szeretném vetni magam az eGPU-s "élménybe". :) Először is a jelenlegi setup:

Acer Aspire V3-771G-3234G50Mail
    Alaplap: VA70

Processzor: Intel i5 3230M 2,6GHz, turbo: 3,2GHz -> integrált HD4000
    Dedikált kártya: GT630M 1GB
    RAM: 8GB
    Wireless modul: Atheros AR5BWB222

Első kérdésem az lenne, hogy volt-e már valakinek tapasztalata ezzel a laptoppal? ExpressCard slot nincs benne, mPCI-E-n keresztül szeretném megoldani, a wifi modult a whitelist miatt írtam le, hogy tud-e valaki valamit Acer téren, ők alkalmaztak-e whitelisteket, vagy sem?

Második kérdésem az lenne, hogy melyik megoldást ajánljátok nekem? EXP GDC vagy PE4L alappal?
    Nekem személy szerint az EXP megoldása elegánsabbnak tűnik, de ahogy olvastam, azt írtátok, jobban megérné a PE4L.

Egy Gainward GTX660 Golden Samplet szeretnék vele meghajtani. Volt-e valakinek ezzel a kártyával tapasztalata? Ki tudná-e hajtani a jelenlegi konfig? Nem nagyon találtam róla sok infót a neten, viszont nagyon jó áron hozzá tudnék jutni egy használthoz.

[link]

Tápnak pedig egy Gigatech PSB 600w-ost használnék, mely szerintem bőven elegendő a céljának. Annyi kérdésem lenne még, hogy (egyik-másik átalakító esetében) milyen tápcsatlakozókra van szükség?

[link]

Nem lenne rossz, ha tudnám a laptop kijelzőjét használni, viszont "vészhelyzet" esetére van egy 24"-os 1680x1050-es Asus panelem, amit használni tudnék. (Jelenleg bent van második kijelzőként.) Valaki el tudná nekem részletesen magyarázni, hogy mitől függ az, hogy használható-e a laptop kijelzője, vagy sem?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

PS: a linkek igaz, hogy szerb oldalra visznek, a képek miatt tettem be, ők lennének a "kiválasztottak".

Új hozzászólás Aktív témák