- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hecskó_Ákos
csendes tag
Heló srácok!
Én is bele szeretném vetni magam az eGPU-s "élménybe".
Először is a jelenlegi setup:Acer Aspire V3-771G-3234G50Mail
Alaplap: VA70Processzor: Intel i5 3230M 2,6GHz, turbo: 3,2GHz -> integrált HD4000
Dedikált kártya: GT630M 1GB
RAM: 8GB
Wireless modul: Atheros AR5BWB222Első kérdésem az lenne, hogy volt-e már valakinek tapasztalata ezzel a laptoppal? ExpressCard slot nincs benne, mPCI-E-n keresztül szeretném megoldani, a wifi modult a whitelist miatt írtam le, hogy tud-e valaki valamit Acer téren, ők alkalmaztak-e whitelisteket, vagy sem?
Második kérdésem az lenne, hogy melyik megoldást ajánljátok nekem? EXP GDC vagy PE4L alappal?
Nekem személy szerint az EXP megoldása elegánsabbnak tűnik, de ahogy olvastam, azt írtátok, jobban megérné a PE4L.Egy Gainward GTX660 Golden Samplet szeretnék vele meghajtani. Volt-e valakinek ezzel a kártyával tapasztalata? Ki tudná-e hajtani a jelenlegi konfig? Nem nagyon találtam róla sok infót a neten, viszont nagyon jó áron hozzá tudnék jutni egy használthoz.
Tápnak pedig egy Gigatech PSB 600w-ost használnék, mely szerintem bőven elegendő a céljának. Annyi kérdésem lenne még, hogy (egyik-másik átalakító esetében) milyen tápcsatlakozókra van szükség?
Nem lenne rossz, ha tudnám a laptop kijelzőjét használni, viszont "vészhelyzet" esetére van egy 24"-os 1680x1050-es Asus panelem, amit használni tudnék. (Jelenleg bent van második kijelzőként.) Valaki el tudná nekem részletesen magyarázni, hogy mitől függ az, hogy használható-e a laptop kijelzője, vagy sem?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
PS: a linkek igaz, hogy szerb oldalra visznek, a képek miatt tettem be, ők lennének a "kiválasztottak".
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Sapphire Radeon RX 7800 XT 16GB NITRO+
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 16GB GDDR6 Challenger - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Először is a jelenlegi setup: