Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aprósólyom

addikt

Próbált már valaki ilyet? Fényes / Kristálytiszta kemény fólia (képernyővédő fólia) egér talpaknak:

Ha már úgy is le kellett vennem egy telefonról ezt a fóliát és csereérett a talpacska is, gondoltam 21. század/"ződség" és recycle fényében kipróbálom milyen.
    És ha már lúd, legyen kövér, egyből nagy méretűt vágok, a nagyobb ellenállás miatt, hogy miként teljesít. Most már pár napja használom "esportra", PUBG. Meg vagyok lepődve, azt kell mondjam. Nyilván nem korcsoja feeling, de azt talán kevesen is szeretik. Ellenben annyira kicsi a súrlódási tényező, hogy képes vagyok "pixel pontos" mozgásra.
    (Pedig már megrendeltem a teflon talpakat.... :O )
    Azért az jópofa, hogy egy olcsó 3H-4H keménységű (már nem emlékszem pontosan) sima tükrös fólia mennyire jól tud teljesíteni.
    Egyébként késsel kicsit sorjáztam az éleit is. Teljes yoo.
    Már eddig is megkérdőjeleztem a talpak árazását, úgyhogy ez a megoldás mindent visz! ;]
    A következő lépés az lesz, ha találok olcsón telefonra való pici kör alakú optika védő edzett üveget, az hogy fog teljesíteni. Az főleg kopásállóság szempontjából lehet frankó, ha működik.

Új hozzászólás Aktív témák