Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
Sziasztok.
Van egy ROG GLADIUS III egerem, melynek a görgője teljesen megőrült. Lefelé görgetek, néha visszaugrik 1–2-t, illetve ugyanez visszafelé is.Év elején, amikor vettem ezt az egeret, pont azért vettem, mert az előző egér, ami egy ROG GLADIUS II volt, szintén ezt csinálta. Kiderült, hogy ezeket az egereket jól szét lehet szedni, úgyhogy szétszedtem a ROG GLADIUS II-t, és tele volt a görgője szösszel. Kiszedtem, tökéletesen működött, örültem, hogy van két jó egerem.
Mostanában megint elkezdte ezt csinálni, de már a ROG GLADIUS III. Szétszedtem, nem volt benne annyira sok szösz, viszont nem is szűnt meg a hiba. Most újra a régi egeremet használom, de az is ezt csinálja, csak még nem annyira zavaróan. Ennyire jobban már nem merem szétszedni. (A III-ban valami potméteres érzékelő van teljesen benne a görgőben, a másik oldalon úgy vettem észre, hogy csak a világításért felel, de azt sem nagyon tudtam kiszedni.)
Tudtok esetleg valami megoldást rá? Írtam az ASUS-nak is, hisz garanciás, ilyenkor mi várható esetleg? El kellene nekik küldenem futárral, saját költségre?
Bár még mindig jobb, mint megint venni egy 20 ezres egeret… inkább egy jobb fülest vennék már inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest