Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT

Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nobbigstein
tag
Sziasztok!
Olyat láttatok már, hogy egy új egérnél a görgő klikknek a görgő egyik állásánál teljesen más érzete van, olyan, mintha egy kicsit beragadna? Az összes többi helyzetben (12 van neki összesen) rendesen működik. Ennek mi lehet az oka?
Cherry M64-ról van szó, eloshapes szerint F-switch encoder.
-
Nobbigstein
tag
válasz
Héraklész
üzenetére
Mert a csavar a szétszedéshez a talp alatt van és általában nem lehet a talpat úgy levenni, hogy utána értelmesen vissza lehessen tenni.
Az enkódert csak azért mondtam, mert ha aztán majd az is elromlik és ugrálni fog a görgetés, akkor lehet megint szétszedni, lehet jobb ennek elébe menni. De kérdezd meg Ramy-t, ő javít egereket. -
Nobbigstein
tag
Sziasztok!
Cherry Xtrfy M68-nál jött elő az a probléma, hogy előbb összevissza villogott a visszajelző led (előbb kék-zöld, majd kék-sárga, gyorsan váltakozva), majd miután reset-eltem, észleltem, hogy a DPI-t nem tudom állítani. Az alsó gomb bármelyik állása mellett csak a PR-t lehetett állítani (ez a leden megjelenő színek alapján tűnt fel, de aztán meg is mértem a PR-t, meg persze éreztem azt is, hogy a CPI nem változik).
Jeleztem a gondot a cherry supportnak, de mivel egy hét állás után "megjavult" az egér, nem akarják rögtön cserélni, csak ha megint előjön a hiba. Találkoztatok már ilyennel Xtrfy egereknél? Mi okozhatja ezt a jelenséget, és vajon elő fog-e jönni megint? Én igazából ki akarnám cseréltetni, de jó lenne érteni, hogy mi történik.
Köszi!
-
Nobbigstein
tag
Sziasztok!
Van két régebbi Logitech G Pro-m (még a Hero szenzor előtti parakord kábeles verzió), amik duplaklikkesek, de most úgy alakult, hogy kicserélném bennük a kapcsolókat. Tudnátok segíteni, hogy pontosan melyiket kapcsolót és az aliról honnan érdemes megrendelni hozzá? Gondolom érdemes a bal mellett a jobbat is kicserélni egy úttal. Megéri az enkódert is kicserélni, vagy az nehezebben romlik el? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- GLS
- Ingatlanos topic!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Egyedi ékszerdobozka
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest