Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  eFootball

Hozzászólások

(#951) ROBREGGAE válasza szTotyy (#947) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Aki világéletében fifázott, az elvből undorodik a pes/efootballtól. Legjobb esetben kipróbálja pár hétig, nagyon kirívó esetekben hónapokra, aztán levonja a tanulságot, hogy a fifába van legalább sbc meg tartalom stb.

Aki meg régen egyszer kipróbálta a pes 5-öt vagy pes 6-ot és elkapta a feelingje, az maradt, legalábbis a nagy része. Ezek az emberek harmincon felül vannak már, akik fiatalabbak nem igazán tudják egyébként se miről van szó. Meg van nyilván egy szelet, akiknek jobban bejön a pes, azok se sokan vannak, de gondolom a pes20 környékén vonzódhattak be.

Nekem anno a pes6 felüdülés volt az akkori fifához képest. Mivel még nem volt online felülete egyik focis játéknak sem, ezért a retek szarul sikerült PES 2008 helyett is inkább a pes6-al toltam master leagueben szarásig. Mindaddig amíg már eljárt a grafikája felett az idő. Utána ugye sorban jöttek a részek minden évben, volt amelyiket kihagytam, de mivel én már hozzászoktam a PES játékrendszeréhez nem voltam képes a fifához visszatérni. Az elmúlt jó pár évben meg lassan ha fizetnének se fifáznék hosszútávon.

Elég volt játszanom vele, mikor nem volt Efootball szeptembertől áprilisig és megvettem féláron novemberben a fifát. Aztán alig vártam, hogy kijöjjön a "kijavított" Efootball a nagy égésüket követően.

Szóval azt látom mindig, hogy sírnak a fifások, mennyire szar a játékuk, de aztán úgyis megveszi. Inkább rákölti a 70 eurót, mint megpróbálja az efootballt.

Viszont mivel nem ilyen egyszerű megtudom érteni, mer ahogy én nem tudok átszokni már a fifára, úgy ez fordítva is igaz. De ez nyilván csak az én véleményem.

(#952) toxicjew válasza ROBREGGAE (#951) üzenetére


toxicjew
addikt

Azért sírunk, mert az EA az egyik, ha nem a legganebb jatekgyarto cég és direkt szopatjak a vásárlóikat. Én vállalom hogy függő vagyok, mindig leírom odaát is, hogy ez ezzel jár. Szeretnéd, hogy jobb legyen, de ez nem érdeke az EA nek. Én megfogadtam anno, hogy 1 fillért nem költök lootboxokra és ezt tartom is azóta. Megveszem a játékot és kész, tőlem ennyit kapnak. Persze ez is sok, mert olyan a játék/service amilyen, de cserébe kapok 7-800 óra játékot szezononkent. Meg agyverzest :DDD De ott nagyon ramennek a FOMOra, a töménytelen contentre és azt jól csinálják. Nálam ez a deal. Egyébként a Pes 6ot imádtam, tényleg magasan a legjobb focis játék volt azokban az időkben évekig... Aztán fordított az EA, felismerte mi kell a népnek és azóta azt tejelik.

Ezt csak azért írtam, hogy legyen egy észrevétel a másik oldalról is, semmi támadás nincs a részemről :) Mindenki élvezze azt amit akar/szeret :)

(#953) TrueGooner


TrueGooner
aktív tag

Az én stílusomnak ezerszer jobban fekszik az eFootball vonala. Az csak hab a tortán, hogy még a játékmenet is jobban tetszik. Szeretem, hogy nincsenek lehetetlennek tűnő kihívások, amikhez órákat, vagy akár napokat kell grindolni. Pont emiatt talán nem okoz akkora függőséget mint a FIFA, ahol “kontent” alatt azt érti a sok játékos, hogy 6 milliárd Object van, amik teljesítéséhez pazarolni kell a saját időd, mondjuk Fridenly meccsekkel. Szóval Én pont, hogy a kevesebb kontent miatt kedvelem az eFootballt, úgy érzem hogy hétről-hétre mindennek a végére tudok érni.

Szerintem e-tekintetben 2 fajta ember létezik…

- Aki FIFA-zik, mert bár szereti a focit, de inkább az SBC-k (szintén utálom :D) miatt, a kártyák gyűjtögetése miatt, és a játék addiktív, “mindig van miért grindolni” jellege miatt nyomja. A foci pedig mindez mögé szorul, másodlagos.

- És van aki PES-ezik, mert szeretne a kedvenc játékosaival játszani, vagy megtalálni a saját játékstílusát, és olyan karakterisztikájú játékosokkal feltölteni a csapatát, amivel a legjobban működik az elképzelése.

Én nem mondom, hogy sosem tudnék már Fifázni, majdnem minden évben beszippant 2-3 hétre, de aztán elkezd hiányozni az eFootball által képviselt irányelv. Ami pedig az, hogy figyelembe véve, hogy ez csak egy játék, próbál a talajon maradni, és a lehető legközelebb maradni a valósághoz. Szerintem nem csak a játékmenet, de minden egyes eleme és annak megvalósítása közelebb áll a valósághoz, a FIFA pedig már mindent teljesen játéktermi jelleggel old meg. Ami nem baj, mert sokan ezt szeretik, de kb nem lehet a két játék közösségét egy lapon emlegetni. Mert attól, hogy mind a két játék a fociról szól, én szerintem a Fifásoknak nem feltétlen a fociról szól ez az egész.

:R

(#954) ROBREGGAE válasza TrueGooner (#953) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Meg hát az efoci próbálna inkább szimulátor féleség lenni, legalábbis a kezdetekben ennek volt kimondva és ezért tették le sokan a voksukat mellette. Addig a fifa erre a grindolásra megy rá.

Persze ellehet azon vitatkozni, hogy az Efootball mennyire az még, vagy ki tartja még mindig annak, mármint szimulátornak. S mennyire inkább "fifásodni" akar játékmenetben is.

Csak mert én is egyre több vízilabdás meccseket tolok le benne, gólra gól, meg nevetséges öngólok. Tegnap is kaptam ezekből vegyesen bőségesen.

(#955) TrueGooner válasza ROBREGGAE (#954) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Az lenne a legnagyobb öngól, ha “elfifásodna”. Akkor tényleg nem lenne értelme ezzel játszani, hiszen ha Fifázni akarnék akkor nem egy utánzattal, hanem a Fifával játszanék. :D
Az eFootball jó és rossz értelemben is mérföldekre van az EA produktumától.

[ Szerkesztve ]

(#956) VinoRosso válasza bilon73 (#948) üzenetére


VinoRosso
veterán

Nem mindig a jobb nyer :N ilyen a fociban is van. Ez annál több. Erősebb állítást fogalmaznék meg, túl sokszor nem a jobb nyer. Ez az ára a 600 millió letöltésnek.

A jövedelemzősség: rekord bevételt realizált az eFootball a legutóbbi pénzügyi évben, de a profit csökkent 30%-kal. Ha ebből azt a következtetést vonod le, hogy kiadáscsökkentéssel nagyobb profitot lehet realizálni az nem a véletlen műve. ;)

(#957) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Ez a csapat:


1. ez ellen:

2. és ez ellen:


Vajon mi lett az 1. és a 2. meccs eredménye, 1,X,2?

Kérem tegyék meg tippjeiket :D

(#958) szTotyy


szTotyy
őstag

Csalások elleni védelemről egy semmitmondó cikk.
Kár, hogy a scriptek ellen nem véd!

VinoRosso: 2, 2. ?? utolsó percekben?

(#959) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Még két tipp.

Melyik játékoshoz megy a kiugratás, A vagy B?

És a következőnél?

(#960) BaJaZo válasza VinoRosso (#959) üzenetére


BaJaZo
tag

Normál esetben mindkét esetben a B játékoshoz kellene passzolni.

[ Szerkesztve ]

(#961) VinoRosso válasza BaJaZo (#960) üzenetére


VinoRosso
veterán

A realitás:


(#962) VinoRosso válasza szTotyy (#958) üzenetére


VinoRosso
veterán

Egy kis input az előzőekhez:

1:

2:

Melyik statisztika melyik meccshez tartozik, és tipp a végeredményre?

(#963) BaJaZo válasza VinoRosso (#961) üzenetére


BaJaZo
tag

Melyik gombot nyomtad ezeknél?

(#964) VinoRosso válasza BaJaZo (#963) üzenetére


VinoRosso
veterán

Sima ívelt szöktetés (chipped through ball) LB+Y.

(#965) BaJaZo válasza VinoRosso (#964) üzenetére


BaJaZo
tag

Igen, én is azt nyomtam volna.
A Konaminak kellene feltenned a kérdést: miért nem az történt amit nyomtál? Elküldeni nekik a videót is, kiváncsi lennék mit válaszolnának?
Ugyanakkor sokszor van olyan a futballban, hogy nem sikerül megvalósitania a játékosnak amit szeretett volna. Igaz, itt meg sem próbálta áttenni a hosszú oldalra a labdát.

[ Szerkesztve ]

(#966) VinoRosso válasza BaJaZo (#965) üzenetére


VinoRosso
veterán

A kérdés költői volt, a választ ismerem (script). Nem tudom megfigyelted-e de ezeket a labdákat 90%-ban célzottan, nagy pontossággal az ellenfél védőjének íveli oda, akkor is ha az teljesen más irányban van mint amerre a kart húzod. Az alábbi felvételeken azért nem tudtam a B játékosnak adni a labdát, mert ott nem volt védő, a legközelebbi pedig középen volt. Ezért ment középre a labda.

[ Szerkesztve ]

(#967) Cambi válasza VinoRosso (#966) üzenetére


Cambi
tag

Hányason van a pass support leveled?

(#968) BaJaZo válasza VinoRosso (#966) üzenetére


BaJaZo
tag

Kérdés mi lett volna, ha csak az Y gombot nyomod hosszan, megfelelő szögben?

(#969) TrueGooner


TrueGooner
aktív tag

Én eddig minden újítást imádok benne.

A játékmenet, a labdafizika, hogy az 50 Coint 1 győzelemmel ki lehet szedni, a kölcsön játékosokat, minden nagyon állat szerintem. Vannak bugok, ezek szokás szerint 2-3 hónap alatt teljesen ki lesznek gyomlálva.

Úgy érzem most értünk el arra a pontra, amire lehet építeni a jövőben. Redditen sem láttam soha ennyi pozitív visszajelzést mint ezután az update után.

(#970) VinoRosso válasza Cambi (#967) üzenetére


VinoRosso
veterán

Hármas. Még a 23-at próbáltam kettessel mert én is a pass supportra gyanakodtam, aztán kettesen ugyanezt csinálta azzal a különbséggel, hogy egyébként lassabbak voltak a passzok és hosszabban kellett nyomni a gombot, hogy megfelelő erővel rúgja a labdát ami annyira lassította a reakcióidőmet, hogy játszhatatlanná vált a játék, az ellenfél mindenre odaért. Ezért visszatettem hármasra amin alapból is volt.

(#971) VinoRosso válasza BaJaZo (#968) üzenetére


VinoRosso
veterán

Ugyanez, elakad a középhátvédben. Ezek a passzok egyértelműen a védőt célozzák nem a támadót. Vetíts egy egyenes vonalat a védő mozgására, arra fogja letenni az X-et ami a labda földetérésének helyét mutatja, nem arra amerre a támadó indul. Még mutatja is a támadó elrúgás előtt a bal kezével az irányt, hogy hova kéri a labdát, nézd meg hova mutat, hosszabítsd meg, aztán nézd meg hova kerül az X.
Tehát azt se lehet mondani, hogy rosszul jelöli ki a csapattársat a gép, mert nem ténylegesen kijelölt támadó irányába megy a passz.

És erre még rájön a kurzor váltásból fakadó lag, mert amikor a fogadó játékosra vált még a passz során kijelölt irányt húzod az analógon, és beletelik egy-fél másodpercbe, mire leköveted azt, hogy nem abba az irányba megy a labda, ahova a passz irányult. A védőnél láthatólag nincs ilyen, és ez még egy plusz fél-egy mp előnyt ad neki, ha esetleg rosszul venné át legyen ideje tisztázni...

(#972) Gabeszfoci89 válasza TrueGooner (#944) üzenetére


Gabeszfoci89
aktív tag

Énis végig toltam a fifát mindig elit div meg wl 16-18 win volt 20-0 is párszor.De nekem az efootball is bejön ez talán kicsit jobban hasonlít a focira mondjuk a lövések nekem kicsit furcsák talán mikor a sprintel együtt nyomom és rózsaszín lesz az indikátor az jobban irányítható mint a sima legalábbis nekem.Cseleket próbálgatom néztem tutorialt is nekem fifában jobban megy a csel itt igazából ami furcsa hogy nekem kicsit lassan csinálják a mozdulatokat és nem olyan dinamikusan de egyébként jó nagyon.Én a tavalyihoz mértem olyan sok újdonságot nem látok de tetszik hogy itt legalább nem női foci meg marvel bohocok vannak hanem rendes teammel lehet játszani.Első nyitások nem voltak nekem annyira jók de nyertem pár meccset és már Kane goretzka kim min jae davies gnabry megis van szépen alakul a bayernes brigád.Szépen megyek is felfelé a diviziókban.Bár furcsa nekem hogy nemtudom hány napja van kint a játék de nekem a 2500 pontos csapatom jónak számít erre divisonsbe olyanok ellen megyek 3200 stb...mondjuk megverem őket eddig letoltam 10 meccset 1 szer kaptam ki.Megmondom őszintén elgondolkodtató hogy maradjak az efootballnál kezd a fifa elmenni olyan irányba ami az eddigi pénzéheskedés mellé kicsit kezd nekem sok lenni

Mgplayz89

(#973) VinoRosso válasza VinoRosso (#962) üzenetére


VinoRosso
veterán

Látom nem hozza lázba a népet ez a feladvány. A jóval gyengébb keretű (2586), 3-4-3-at játszó csapat ellen ez az eredmény született (a meccs végi győztes gólra érkező tipp helyes volt):


A meccs itt megtekinthető: [link]

Az 3066-os csapat elleni eredmény:

A meccs videója: [link]

A gyengébb csapattal játszó játékosként is gyengébb volt, mégse tudtam semmit se kezdeni vele a 100+-os támadóimmal, ahogy betettem a 16-osra a labdát rögtön odaléptek a 80-90-es védői, átvenni nem volt időm, így többnyire csak távoli lövésekkel tudtam operálni.

(#974) VinoRosso válasza VinoRosso (#973) üzenetére


VinoRosso
veterán

A dailymotion leszedte az első videót a zene miatt a végén. Levágtam róla a muzsikát, remélem most már megmarad a link: [link]

(#975) TrueGooner válasza Gabeszfoci89 (#972) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

A lövéseken mit furcsállsz? Mármint a lövő mozdulatokat vagy a labda röppályáját? A cselezés pedig csak megszokás kérdése, a megfelelő skillekkel rendelkező játékosok az utolsó frissítés óta kifejezetten gyorsan végrehajtják a cseleket.

A csapatépítés terén pedig teljesen más nézőpontokat kell szen előtt tartani mint a Fifákban. Itt gyűjtheted a kedvenc játékosaid, ténylegesen összerakhatsz egy Dream Team-et, nem kell linkekre figyelni. Arra figyelj, hogy milyen a játékos játékstílusa és karakterisztikája, hogy passzoljon a játékodba.

Mi ezen a fórumon sokkal többet beszelünk magáról a játékról (legtöbbször sajnos a script a téma), taktikáról, hogy mi működik jobban- vagy kevésbé meccsek közbe. A Fifa topicba meg kizárólag az megy hogy ki, kit nyitott. :D

Igazából pontosan olyanok a fórumok, mint a termékek: eFootball-nál a foci, EAFC-nél a körítés a téma.

(#976) Gabeszfoci89 válasza TrueGooner (#975) üzenetére


Gabeszfoci89
aktív tag

Lövések nekem annyiban mások hogy kicsit jobban rá kell készülni mint fifában de alapvetően nincs vele gondom csak furcsább volt megszokni (mondjuk fifában sok gólt üres kapuig játszom vagy ziccer és 1v1 be elhuzos csel )itt ha megfelelő embernél van a labda simán lehet távolról is lőni(goretzka)
Cseleket még nem érzem igaz vannak emberek pl ma megvettem Musialát ő is gyorsan csinálja csak van mikor más ütemben kezdi mint várnám de gondolom gyakorolni kell :)
Nem most kezdtem Pest tavaly is toltam top100ba bemt voltam 2szezonban is egymás után :) csak fifa jobban vonzott most egyre jobban hajlok efootball felé

Mgplayz89

(#977) Gabeszfoci89 válasza TrueGooner (#975) üzenetére


Gabeszfoci89
aktív tag

Scriptre annyit hogy fifában is mikor érzem hogy ellenem van a gép át szoktam menni undoritoba és labdatartás várakozás ha valahol elszaladnak akkor oda bepassz de akár 10perceket lepörgetek ha kell ez szokott segíteni.Ittis volt ilyen meccs hogy szünetben 3-0 60 perc 3-2 majd rlhuztam végig egyszer ellépte a védelme és 4-2

Mgplayz89

(#978) VinoRosso válasza Gabeszfoci89 (#977) üzenetére


VinoRosso
veterán

Mire mész a passzív labdatartással, ha az ellenfél vezet? Nem tudom a fifában hogy van, de ne aggódj, itt megoldja a játék, hogy az ellenfél vezessen.

(#979) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Újabb viccparádé a japán kihívásban, első meccs:

Felvétel

Második meccs, amit nyertem, de nem én voltam a jobb:

Felvétel

(#980) ROBREGGAE válasza VinoRosso (#979) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Nálam a védekezés totál katasztrófa. Van amikor reagál a gombokra, máskor meg nem csinál semmit. Ez a match-up is annyira egy fos valami.

Gondolom ez is a script része. Tegnap pl. a 101-es Maldinimmel rúgtam luftot felszabadításnál, amivel majdnem az ellenfélnek adtam egy gólpasszt. Lehet érezni mikor direkt egyszerűen a labdát se viheted ki a tizenhatosodon kívülről. Minden passz rossz helyre megy.

Széttöröm a kontrollerem annyira nyomnom kell a gombokat. Erre fel írtam múltkor, hogy "fifásodik". Ez a rengeteg sok gólos meccs, gólra gól középkezdés után.

(#981) VinoRosso válasza ROBREGGAE (#980) üzenetére


VinoRosso
veterán

Jól gondolod, amikor kirúgni sem tudod többszöri próbálkozásra és valami nokedlit kapsz akkor az tipikusan script.

(#982) TrueGooner


TrueGooner
aktív tag

A PES18 óta van a játékban egy úgynevezett "Player Emotional" rendszer, ami láthatatlanul működik a háttérben, nincs rá beállítás sem. A pontos működését Én sem ismerem, de Twitteren elkaptam egy képet, ahol a soron következő eFootball bajnokságban ez az érték KI lesz kapcsolva. Nem tudom mennyire volt megbízható a forrás, de ha ez így van, akkor egyértelmű hogy ez az, amit sok esetben Script-nek érzünk, és ha ez csak így kikapcsolható, a jövőben talán megszabadulhatunk tőle.

(#983) VinoRosso válasza TrueGooner (#982) üzenetére


VinoRosso
veterán

Tökmindegy minek hívjuk, a csalás az csalás. Tönkreteszi a játékot teljesen. Amikor engem szopat akkor egyértelmű, hogy miért amikor engem tol akkor meg azért mert kilépkednek az ellenfelek, mert 20 perc után 3-4 sima: [link]
Lesz egyetlen focis játék amiben nem lesz ilyen azzal fogok játszani. Annyira rossz nem lehet, hogy már pusztán annyitól, hogy nem csal, ne lenne sokkal jobb.

(#984) TrueGooner válasza VinoRosso (#983) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Én csak arra akartam célozni, hogy lehet érdemes lesz belenézni ebbe a bajnokságba. Ha ez ilyen egyszerűen kikapcsolható, akkor van remény. De egyébként teljesen egyetértek Veled.

(#985) ROBREGGAE válasza TrueGooner (#984) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Nem lesz érdekük kikapcsolni. Hullámvasút érzésed legyen meg.

Egyik szériában elver mindenki, legközelebb meg te nyersz simán.

Múltkor én is azt hittem hülye fejjel, hogy működik a jól kigondolt taktikám, mert 5-6 meccsig normálisan reagált minden. Aztán ugyanúgy normális passzra nem voltam képes. Nem oda mozognak az emberek, összevissza futnak a védők, totál káosz.

Ezzel kell rávenni egy részét az embereknek, hogy nyissanak. Azt gondolják, hogy itt meg ott lyukas a csapat, azért volt olyan szar egy-egy meccs. Közben meg nem, csak most az ellenfelet tolta a játék és te kerültél rossz oldalra.

Legyen úgy, hogy kikapcsolható lehessen. De mi van, ha csak ilyen profik versenyén fogják ezt alkalmazni? Átlag felhasználó ebből meglepődnék ha látna majd bármit, de jó lenne tévedni...

(#986) BaJaZo válasza VinoRosso (#979) üzenetére


BaJaZo
tag

Milyen erősségi fokozaton játszol?

(#987) VinoRosso válasza BaJaZo (#986) üzenetére


VinoRosso
veterán

Ezt hogy érted? Online meccseken nincs erősségi fokozat.

(#988) BaJaZo válasza VinoRosso (#987) üzenetére


BaJaZo
tag

A japán kihivásra gondoltam, amiről videót tettél be, az nem online. :)

(#989) ROBREGGAE válasza BaJaZo (#988) üzenetére


ROBREGGAE
tag

De van online része is. Annál kapod első győzelemnél a coint.

(#990) VinoRosso válasza BaJaZo (#988) üzenetére


VinoRosso
veterán

Online volt az is, alul láthatod az ellenfél nevét, ami AI ellen nincs ott.
Offline nem játszom, nem élvezem egyáltalán, csak szimuláció megy a jutalmakért, azon eset kivételével amikor manuálisan rúgott gól kell a jutalomért. Akkor amatőrön rúgok gyorsan 20 gólt, majd hátrapasszolom a védőnek és lerakom a kontrollert.

(#991) BaJaZo válasza VinoRosso (#990) üzenetére


BaJaZo
tag

Én forditva csinálom. Eddig csak offline játszottam, gyakoroltam. Engem az ilyen-olyan jutalmak nem érdekelnek, ahogy a taktikát, felállást se variálom állandóan. Nálam a játék a lényeges, és most offline úgy érzem elkaptam a fonalat, megnézem online is.
A változások pozitivak, a forgolódás a labdával teljesen megváltoztatta a játékot, ezt már hamarabb is bevezethették volna.
Végre lehet tartani a labdát passz előtt, nem csak ütemes gomb nyomogatás az egész. A labdafizikán még lenne mit csiszolni, de ez igy már egy jó futball játék. A FIFA 23 sehol sincs ehhez játékmenet szempontból, a kártya gyüjtögetésről meg nincs véleményem, mert hidegen hagy, nem hiszem, hogy akkora jelentősége lenne, mint sokan gondolják. Ez csak arra jó, hogy az EA és a Konami jól teletömje a zsebét.

(#992) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Érdeklődnék, hogy a játékban van már úgymond teljes értékű offline tartalom? Gondolok itt a korabbi részekből a master ligára...stb. :R

[ Szerkesztve ]

(#993) VinoRosso válasza BaJaZo (#991) üzenetére


VinoRosso
veterán

Tök más a kettő, neked az jön be valamiért. Én sose szerettem robot ellen játszani kompetitív játékot, pl FPS-t botok ellen, mert egyszerűen nem olyan szórakoztató, túl mechanikus. Egyedül story driven játékot élveztem offline, de ott is inkább csak a történetet, nem a robotok elleni harcot.
Én a csapatépítés részét is szeretem, szerintem az a legjobban eltalált része az eFootballnak, egyedül a takikai részletekben lehetne gazdagabb, meg mondjuk mostanában nemigen van már olyan játékos amelyik erősítést jelentene, de ez nem is akkora gond, legfeljebb veszek valami packot ha sok coin összegyűlik, meg tréningelem a magyar válogatottat addig amit nem jön igazolható játékos.

(#994) TrueGooner válasza ProEvoFan (#992) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Nincsen sajnos. :(

(#995) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Török challenge második meccs amikor a játék nagyon nem akarja, hogy megszerezd a vezetést: [link]

Valahogy mégis sikerült tizenegyesekkel behúzni, aztán a harmadik meccsen ugyanez csak az ellenfélnek: [link]
Szerencsétlen nem bírta idegekkel, hogy a játék lehúzta a rólót neki, nem tudom hibáztatni érte.

(#996) VinoRosso


VinoRosso
veterán

És még azt hittem, hogy erős csapatom van...

De nem minden a keret:

Felvétel: [link]

(#997) TrueGooner válasza VinoRosso (#996) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Szar lesz amikor lejárnak a szerződések. :DD

(#998) VinoRosso válasza TrueGooner (#997) üzenetére


VinoRosso
veterán

Szerintem ennek a tagnak mindegy, végtelenített pénzcsapból dől hozzá a lé valószínűleg.

(#999) TrueGooner válasza VinoRosso (#998) üzenetére


TrueGooner
aktív tag

Az mindegy, szerződést nem tud venni nem? :D Vagy 10 naposokért költ 100 coinokat kiemelt playerekre?

(#1000) VinoRosso válasza TrueGooner (#999) üzenetére


VinoRosso
veterán

Akár. Vagy egyszerűen megvesz minden elérhető epicet, és van 3-4 ilyen kerete...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  eFootball
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.