Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Azért sírunk, mert az EA az egyik, ha nem a legganebb jatekgyarto cég és direkt szopatjak a vásárlóikat. Én vállalom hogy függő vagyok, mindig leírom odaát is, hogy ez ezzel jár. Szeretnéd, hogy jobb legyen, de ez nem érdeke az EA nek. Én megfogadtam anno, hogy 1 fillért nem költök lootboxokra és ezt tartom is azóta. Megveszem a játékot és kész, tőlem ennyit kapnak. Persze ez is sok, mert olyan a játék/service amilyen, de cserébe kapok 7-800 óra játékot szezononkent. Meg agyverzest
De ott nagyon ramennek a FOMOra, a töménytelen contentre és azt jól csinálják. Nálam ez a deal. Egyébként a Pes 6ot imádtam, tényleg magasan a legjobb focis játék volt azokban az időkben évekig... Aztán fordított az EA, felismerte mi kell a népnek és azóta azt tejelik. Ezt csak azért írtam, hogy legyen egy észrevétel a másik oldalról is, semmi támadás nincs a részemről
Mindenki élvezze azt amit akar/szeret
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ott nagyon ramennek a FOMOra, a töménytelen contentre és azt jól csinálják. Nálam ez a deal. Egyébként a Pes 6ot imádtam, tényleg magasan a legjobb focis játék volt azokban az időkben évekig... Aztán fordított az EA, felismerte mi kell a népnek és azóta azt tejelik.
Mindenki élvezze azt amit akar/szeret