Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Nem lesz érdekük kikapcsolni. Hullámvasút érzésed legyen meg.
Egyik szériában elver mindenki, legközelebb meg te nyersz simán.
Múltkor én is azt hittem hülye fejjel, hogy működik a jól kigondolt taktikám, mert 5-6 meccsig normálisan reagált minden. Aztán ugyanúgy normális passzra nem voltam képes. Nem oda mozognak az emberek, összevissza futnak a védők, totál káosz.
Ezzel kell rávenni egy részét az embereknek, hogy nyissanak. Azt gondolják, hogy itt meg ott lyukas a csapat, azért volt olyan szar egy-egy meccs. Közben meg nem, csak most az ellenfelet tolta a játék és te kerültél rossz oldalra.
Legyen úgy, hogy kikapcsolható lehessen. De mi van, ha csak ilyen profik versenyén fogják ezt alkalmazni? Átlag felhasználó ebből meglepődnék ha látna majd bármit, de jó lenne tévedni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest