Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Az én stílusomnak ezerszer jobban fekszik az eFootball vonala. Az csak hab a tortán, hogy még a játékmenet is jobban tetszik. Szeretem, hogy nincsenek lehetetlennek tűnő kihívások, amikhez órákat, vagy akár napokat kell grindolni. Pont emiatt talán nem okoz akkora függőséget mint a FIFA, ahol “kontent” alatt azt érti a sok játékos, hogy 6 milliárd Object van, amik teljesítéséhez pazarolni kell a saját időd, mondjuk Fridenly meccsekkel. Szóval Én pont, hogy a kevesebb kontent miatt kedvelem az eFootballt, úgy érzem hogy hétről-hétre mindennek a végére tudok érni.
Szerintem e-tekintetben 2 fajta ember létezik…
- Aki FIFA-zik, mert bár szereti a focit, de inkább az SBC-k (szintén utálom
) miatt, a kártyák gyűjtögetése miatt, és a játék addiktív, “mindig van miért grindolni” jellege miatt nyomja. A foci pedig mindez mögé szorul, másodlagos.- És van aki PES-ezik, mert szeretne a kedvenc játékosaival játszani, vagy megtalálni a saját játékstílusát, és olyan karakterisztikájú játékosokkal feltölteni a csapatát, amivel a legjobban működik az elképzelése.
Én nem mondom, hogy sosem tudnék már Fifázni, majdnem minden évben beszippant 2-3 hétre, de aztán elkezd hiányozni az eFootball által képviselt irányelv. Ami pedig az, hogy figyelembe véve, hogy ez csak egy játék, próbál a talajon maradni, és a lehető legközelebb maradni a valósághoz. Szerintem nem csak a játékmenet, de minden egyes eleme és annak megvalósítása közelebb áll a valósághoz, a FIFA pedig már mindent teljesen játéktermi jelleggel old meg. Ami nem baj, mert sokan ezt szeretik, de kb nem lehet a két játék közösségét egy lapon emlegetni. Mert attól, hogy mind a két játék a fociról szól, én szerintem a Fifásoknak nem feltétlen a fociról szól ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Szép Gigabyte SuliGamer FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16GB/300-1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB gyári független 2027.10.27. gyártói jótállás
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) miatt, a kártyák gyűjtögetése miatt, és a játék addiktív, “mindig van miért grindolni” jellege miatt nyomja. A foci pedig mindez mögé szorul, másodlagos.