Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Aki világéletében fifázott, az elvből undorodik a pes/efootballtól. Legjobb esetben kipróbálja pár hétig, nagyon kirívó esetekben hónapokra, aztán levonja a tanulságot, hogy a fifába van legalább sbc meg tartalom stb.
Aki meg régen egyszer kipróbálta a pes 5-öt vagy pes 6-ot és elkapta a feelingje, az maradt, legalábbis a nagy része. Ezek az emberek harmincon felül vannak már, akik fiatalabbak nem igazán tudják egyébként se miről van szó. Meg van nyilván egy szelet, akiknek jobban bejön a pes, azok se sokan vannak, de gondolom a pes20 környékén vonzódhattak be.
Nekem anno a pes6 felüdülés volt az akkori fifához képest. Mivel még nem volt online felülete egyik focis játéknak sem, ezért a retek szarul sikerült PES 2008 helyett is inkább a pes6-al toltam master leagueben szarásig. Mindaddig amíg már eljárt a grafikája felett az idő. Utána ugye sorban jöttek a részek minden évben, volt amelyiket kihagytam, de mivel én már hozzászoktam a PES játékrendszeréhez nem voltam képes a fifához visszatérni. Az elmúlt jó pár évben meg lassan ha fizetnének se fifáznék hosszútávon.
Elég volt játszanom vele, mikor nem volt Efootball szeptembertől áprilisig és megvettem féláron novemberben a fifát. Aztán alig vártam, hogy kijöjjön a "kijavított" Efootball a nagy égésüket követően.
Szóval azt látom mindig, hogy sírnak a fifások, mennyire szar a játékuk, de aztán úgyis megveszi. Inkább rákölti a 70 eurót, mint megpróbálja az efootballt.
Viszont mivel nem ilyen egyszerű megtudom érteni, mer ahogy én nem tudok átszokni már a fifára, úgy ez fordítva is igaz. De ez nyilván csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest