- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Énis végig toltam a fifát mindig elit div meg wl 16-18 win volt 20-0 is párszor.De nekem az efootball is bejön ez talán kicsit jobban hasonlít a focira mondjuk a lövések nekem kicsit furcsák talán mikor a sprintel együtt nyomom és rózsaszín lesz az indikátor az jobban irányítható mint a sima legalábbis nekem.Cseleket próbálgatom néztem tutorialt is nekem fifában jobban megy a csel itt igazából ami furcsa hogy nekem kicsit lassan csinálják a mozdulatokat és nem olyan dinamikusan de egyébként jó nagyon.Én a tavalyihoz mértem olyan sok újdonságot nem látok de tetszik hogy itt legalább nem női foci meg marvel bohocok vannak hanem rendes teammel lehet játszani.Első nyitások nem voltak nekem annyira jók de nyertem pár meccset és már Kane goretzka kim min jae davies gnabry megis van szépen alakul a bayernes brigád.Szépen megyek is felfelé a diviziókban.Bár furcsa nekem hogy nemtudom hány napja van kint a játék de nekem a 2500 pontos csapatom jónak számít erre divisonsbe olyanok ellen megyek 3200 stb...mondjuk megverem őket eddig letoltam 10 meccset 1 szer kaptam ki.Megmondom őszintén elgondolkodtató hogy maradjak az efootballnál kezd a fifa elmenni olyan irányba ami az eddigi pénzéheskedés mellé kicsit kezd nekem sok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tápos kibeszélő offtopik
- Tavasszal végleg leállnak a Call of Duty Warzone Mobile szerverei
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Path of Exile (ARPG)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- P16s Gen4 16 FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest