Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Énis végig toltam a fifát mindig elit div meg wl 16-18 win volt 20-0 is párszor.De nekem az efootball is bejön ez talán kicsit jobban hasonlít a focira mondjuk a lövések nekem kicsit furcsák talán mikor a sprintel együtt nyomom és rózsaszín lesz az indikátor az jobban irányítható mint a sima legalábbis nekem.Cseleket próbálgatom néztem tutorialt is nekem fifában jobban megy a csel itt igazából ami furcsa hogy nekem kicsit lassan csinálják a mozdulatokat és nem olyan dinamikusan de egyébként jó nagyon.Én a tavalyihoz mértem olyan sok újdonságot nem látok de tetszik hogy itt legalább nem női foci meg marvel bohocok vannak hanem rendes teammel lehet játszani.Első nyitások nem voltak nekem annyira jók de nyertem pár meccset és már Kane goretzka kim min jae davies gnabry megis van szépen alakul a bayernes brigád.Szépen megyek is felfelé a diviziókban.Bár furcsa nekem hogy nemtudom hány napja van kint a játék de nekem a 2500 pontos csapatom jónak számít erre divisonsbe olyanok ellen megyek 3200 stb...mondjuk megverem őket eddig letoltam 10 meccset 1 szer kaptam ki.Megmondom őszintén elgondolkodtató hogy maradjak az efootballnál kezd a fifa elmenni olyan irányba ami az eddigi pénzéheskedés mellé kicsit kezd nekem sok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- OpenMediaVault
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest