- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Komoly most a game...egy nyamvadt SB meccset nem tudok indítani
-
válasz
Sirandrish #8196 üzenetére
Nálam Koeman az új figo stb. Már vagy 5* jött
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #8192 üzenetére
Kiegészítem..a játék is katasztrófa. Majd 1 óra volt 5 nyamvadt rush letolni, Azzal ugye meglett a heti garantált futties csomag, amit claimeléssel együtt vagy 5 percig tartott kinyitni.
De legalább megérte...Kanuuuuu
Eddig Flint és Kanu...ezen a héten nagyon megyek -
toxicjew
addikt
Elképesztő...
-
toxicjew
addikt
Másnál is döglassú a web app?
-
david368
aktív tag
Idei elso rank 3, 11 win lett, reward meltatlan volt a teljesitmenyhez kepest, de a csapat az full passion , nagyon ereztem.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Crafting kèsz igazából semmit nem èrtem el vele jött debinha 2 kanu 5 Park 4
-
EA's hit
őstag
Nekem egy Saliba jott este, megorultem neki, aztan lattam hogy mar akkor is csak 210k volt
Total bolond a piac. Azon kivul 3 vagy 4 Park (ugy latom o az uj Isco), egy Debinha, egy Kanu. Kesz van a crafting es iszonyat sok egyeb sbc, a softban repked, a storage meg folyamatosan fullon. Meg a grindolast is el tudjak baszni iden
-
toxicjew
addikt
[link] Bocsánat, egy kicsit megkéstem vele, elkészült az új rész topicja.
Közben pedig nem kellett 5 napig éjjel nappal grindolni, hogy dobjon vmit ez a szar, jött egy Vinicius
-
válasz
Gabeszfoci89 #8181 üzenetére
Ja lassan kész Dalglish meg a 100 crafting. Ez teljesen önjáró lett
-
Sirandrish
legenda
Kinyitottam 20millio packot, egy 96os csaj futties jött oszt csá ...
-
-
neo81
senior tag
válasz
Digestive #8175 üzenetére
Én div 3 majdnem közepén kínlódok, 1 win-1 loose, 2 win-2 loose stb. onnan már sajna egyelőre nem tudok előrejutni, egy szenvedés az egész.
Pl. ott nemrég volt olyan ellenfelem, aki 3-mat rúgott trivelából és 2-őt szöglet utáni ollóból és úgy nyert 5-4-re... Pffff....
Teljesen el van rugaszkodva a valóságtól a játékmenet. -
Filléres lapok lesznek ezek
-
-
gjoe
addikt
Este 7 óta nyitogatok.
Nulla futties.
Még a filléres lapok sem jönnek.
A top nyitás vinicius, csak valami zöld lapja.
Hanyagolom is inkább egész hétvégén. -
Talán ha pár új szervert jelentettek volna be jobban örültem volna
-
Első érintés
tuti 17k
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Sirandrish #8170 üzenetére
Nekem este a cèl ha jön davies kirakom őt meg vitinhát befejezem.reward packokat meghagytam meg a combokat hátha jönnek fodderek
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
EA's hit #8142 üzenetére
Saját vèlemènyet írom le ha èrdekel mièrt játszom
Fèlprofiba nyomom focit(kijárok ausztriába de már csak ilyen alacsony falusi ligába közel 40èves vagyok mellette itthon futárkodom motorral meg kicsi lányom van)
Imádom a focit 20èvig nyomtam profi szinten osztrákba nèmetbe meg itthon NB1 is volt
Próbáltam pest,uflt vèlemènyem az hogy akármennyire is szar a gameplay de leginkább a community mèg mindig ez adja a leginkább vissza amit a pályan èrzek.Èn inkább futballt játszom nem bugolok meg low driven stb...passzolgatok èlvezem hogy meglátom az üres embert beadom beinditom visszaveszem üres kapuig meg nyilván cselezek próbálom èlvezni a játèkot mint a pályán+szeretem a csapatèpítèst az ikonokat ès a Bayernes meg a magyar srácokat a csapatban.div1 ès elit be mozgom igazából csak a rivals módot utálom ott csak. A bugolás megy ott minden hèten szètbaszom az agyamat...a többi módot pl wl imádom draftokat is szoktam venni mert ott olyan emberekkel játszom akikkel alapból nem így az másik fun faktor
26on agyalok várok mèg pár infót pl ha reális lesz az osztott wl illetve ez a cross play pc nèlkül annak örülnèk
Hamár visszakerül az Allianz arèna meg talán elfogadható ratinget kapnak a bajor srácok ès ha jól láttam jön kahn is
Robbent szeretnèk mèg akkor tuti megveszem. -
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #8137 üzenetére
Szeretnek játszani és a focit nem követik/nem rajongók és jobb eredményt várnak a legújabb, csilli-villi lapoktól. Amivel sok baj nincs, érthető. Játék. Azért mégis furcsa, h bárkiből választhatsz, mégis a legtöbb ellenfél ugyanazokkal áll ki. Hiába nyitok futties Kohlert, ugyanúgy evo Mancini lesz a kezdő. INkább azokkal kapj ki vagy nyerj akiket kedvelsz. És az evo ezért is jó. Számomra erről szól. Nem a grindról. Nyitnék Mbappet, nem is játszana.
-
toxicjew
addikt
Hát én annyira izgatott lettem az új trailertol, hogy aludni se tudtam
Új topicot majd csinálok este, de ha bárki akár, nyugodtan előzzön meg.
-
válasz
Gabeszfoci89 #8121 üzenetére
a dupli 84-esek ha megtelik a store akkor ebbe a totw packba. A nagyobb ratinges dupla foddereket leszívta Maicon, Bruno meg Vithina. Amúgy meg minden 85+ lap megy az exbe, már a 93-as lapokat is belepakolom.
Amúgy meg ha tele a tár akkor csinálok egy kör 83+ picket. Mondjuk ez a sok soft ban már hátráltat mert konzolon nem csinálom
jobb mint játszani
-
remélem jön lassan a végtelen 84*10
-
tényleg kicsit letekerték a hangerőt
-
homerhamm
addikt
válasz
Sirandrish #8115 üzenetére
+Puskás
-
Sirandrish
legenda
Bemutatom azokat akiket sose nyitunk ki
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Igen ea megint szokásos módón elkúrta...xpket is letekertèk teljesen nemtudom mit várnak így?Semmi object ami adna azis vicc volt hogy a szezont 2-3 hèt alatt le lehetett tolni de most megint mint mindig sikerült a ló túloldalára esni...egyszerűen nem lehet gyűjteni xpket letekertèk a karrier módokat is!
Most a packokból is alig jön valaki eddig a 88-89 upg adott vissza szèpen most csak a legalja jön napok óta...nemtudom mièrt jó ez hogy futties alatt is szopatnak mindenkit!Figo kluivert meg ezek a szerencsètlen csajok jönnek minden packból csak..ebből a promoból csak koundè jött bár őt sem èrzem jónak mèg a Bombito is jobb volt nála!
Mèg mindig agyalok hogy kövi rèszt van-e èrtelme megvenni így ebben a formában mert az idei rèsz elèg lehozós lett...soha ennyire nemvolt lehúzva a drop! -
Egyetlen színes lap nem jött Vithina 13 sbcjéből
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Allianz arèna benne van ennyit vettem le belőle
Sok az igèret megint ... -
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #8105 üzenetére
En egyetlen kulonbseget latok: Yildiz vegre megkapja a real facet. Minden masban ugyanaz
-
miro.
senior tag
A legszebb,hogy lesz benne az elejetol premium pass,azaz mehet meg tobb love bele minden honapban.
-
miro.
senior tag
válasz
Sirandrish #8105 üzenetére
Az a kedvencem, amikor az elejen mutatjak a tokeletes szerelest.
Mennyi mem lesz ebbol,amikor ket ora jatek utan mar mennek at a labdak a jatekosok labai alatt,mellett,konkretan a laban stb. -
Sirandrish
legenda
-
miro.
senior tag
Na, ki latta az uj Trailert?
Konkretan ugyanaz. Megint az ilyen nagyitoval megmutatott valtoztatasok,amit sose fogsz eszrevenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Sorozatok
- Autós topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Google Pixel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest