Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Helyes. Nem érdemli meg.
-
skroy
senior tag
Barcásoknak ez a Joan Garcia objektív hiánypótló volt. A max. gold Ter Stegen volt eddig, ha barca kapust akartam.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ez vmi bug? Most másodjára fordul elő nálam is
-
homerhamm
veterán
Végre Mbappé!!

-
Sirandrish
legenda
Doue és Bale...meg az apró.
Volt a pickek között, Messi, Ronaldo, Cryuff, Yamal, de ők már megvannak.
Egyre valószínübb hogy nem lesz itt Gullit
-
homerhamm
veterán
Mbappét nem kaptam, de a Pirlonak örülök.

-
EA's hit
addikt
A 99-es noket nem szamolom, nem erdekelnek. A tobbi 99-es lapbol most mar mind jott, kiveve Dagi, Cruyff, Pele (neki az sbc-jet kiraktam, de kinyitni meg nem sikerult), Doue es Palmer. Kivancsi vagyok hogy ma a 5 of 20 bead-e vegre ezekbol is valakit, igazan lehetne teljes a kollekcio
-
bodnarbenede
tag
Ma kétszer kellett lejátszanom a 3 győzelmet. Én nem tudom mi történt, de minden perce öröm volt. Főleg a 10 masodperces kifagyások.
-
Mrguba
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem mar jott
Kb az osszes csaj.
De PIRLORA vágyom
Elol mar olyan szinten megvan majdnem mindenki hogy asszem csak SALAH nincs talan meg. -
Sirandrish
legenda
Jött egy Cryuff a mai adagból, meg egy dupla Yamal...a többi a 99es jányok közül került ki. Már nem tudtam nem duplát kivenni, és Gullit továbbra se jött, szóval bekaphassa a játék

-
neo81
senior tag
Én már ide ki se teszem, hogy miket nyitottam a Griddy kupából, mert úgy látom, hogy ha elejétől a végéig le van játszva ez, akkor ezzel majdnem minden vagy minden legjobb 99-es játékost nagyon könnyen meg lehet szerezni.
-
Aguinaga
őstag
Én úgy gondoltam, hogy naponta 10 opcióból lehet választani, de a feladat 15 napig van benn az objetívek között, ebből 5 nap megszerezni Dinhot, de ha akarja, a napi 6 meccset/3 wint utána is lejátszhatja...
Nekem első nap beadta Gullitot, jó volt, a masodik nap meg ezeket
Kicsúsztam a szerkesztési időből...
-
T0rnad0
addikt
Nekem is beadta végre:

-
Aguinaga
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem a napi 6 meccset akkor is lejátszhatod, ha már meg van Dinho, szóval akár 15, 10 db-os picked is lehetne. Ha jól gondolom.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem is leao jött. Meg nagy nehezen egy mendy.
Mendyt múlt héten egy nap nyitottam vagy 3x is.
Meg még gold mbappe megvan. Majd jövő héten hazaerek és még éppen beferek az idokeretbe, de remélem lesz ellenfél is. Attól tartok majd nem talál ellenfelet mert addigra mindenki befejezi. -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Na egyik accon megint lenyomtam. Mondjuk qrva heavy a gameplay persze lehetne magyarázni hogy gold lapok miatt de már nem annyira élveztem
De ilyen lapokért ennyi belefér
-
Gabeszfoci89
senior tag
Èszrevettem ènis...gold lapok miatt nyomtam 20-30sbct semmit nem adott be csak ugyanazokat a 97es futtiesokat(csajok,kanu minden mennyiségben)
Egy 86 leao gold volt a legèrtelmesebb nyitás meg egy 96Zidane...
Tots lapot ritkán ad totw uppokat nyomtam az sbchez annyira nem adta be.
Mostmár nemis rakok semmi sbct mert felesleges a 99 pickekből jobban járnèk(bár tegnap csak 99pelè jött aki èrtelmes a többi dupli vagy angol csaj akiktöl már hányok lassan csak ezeket adja gullitot r9et mèg nemláttam) -
gjoe
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
+1
Jobb lett volna más feltétel, akár full valamelyik liga, nemzet, csapat stb.
De vicces, hogy pár kigumizott meccsert ad 5db 99es lapot.
Pakkbol meg nem lehet nyitni 97es lapnal nagyobbat.
Tegnap Nekialltam szinte egész nap sbcket csinálni.
Kiraktam raphinhat, salmat, több ikon pikket, mix pikket.
Nyitottam vagy 100 db 50player és 85x10 pakkot, de egy db 97 feletti sem jött.
Semmi értelme grindolni. Meg még most is if upgraddel nyuglodni nem semmi. Tots lap is ritka mint a fehér holló. Ezek szándékos beállítások az ea részéről sajnos. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Szerintem pont azért örülünk neki páran mert nem arról szól a game hogy minden glitchet meg tudnak csinálni a 99es emberek meg az ai lehozza a vakok helyett amit kell...
3 nap alatt összesen nem töltöttem el ezzel a kupával fèl órát annyira sima volt a dolog!Meg vègre valami ötletet is rakott az ea a dolgokba ezèrt is örülünk neki páran nem az a sablon hogy legyen 4 X nemzetből a csapatban meg rugjál így úgy gólokat hanem valami más is van valami újszerű.reward úgyis komolytalan mert kapsz egy gólörömöt 26ra meg egy dinhot aki úgyis mindegy mert minden packból 99es embereket tudsz nyitni. -
Woodslave
félisten
Persze most nyitok eladható futties Pelet egy lofax packból
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07
üzenetére
Hát nem tudom kivételesen ez a kupa tetszik nem meló jól szórakozom és ha jól tévedek ez még mindig egy játék amit azért csinálunk hogy szórakozzunk. Ebben még stressz sincs nem baxnak agyon gold csapattal a 99-es csapatomat aki jobb vagy dől neki a pálya úgy legyen lexarom most.
Mondjuk ennek a 99 lap dömpingnek is azért örülök mert ilyen csapattal vernek meg annyira nem húzom fel magam
-
kapeti07
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Azért az nem semmi, hogy ezt a kupát még több accon is le tudod játszani. Te nagyobb melót teszel ebbe bele mint bármelyik streamer.
Én úgy ültem le a kupa elé, hogy nem volt semmi negatív előérzetem, de sajnos itt is kijön amiért szar nálam a játékmenet. Nincs két egyforma mecs, az egyiken mindenhonnan belővöm, még az öltözőből is. A másikon meg a két belső védőm még fel is festi a csatárnak, hogy honnan lőjjön. A low driven shotjaim kapufára mennek, a csatáromat mindíg elnyomják a védők de az én védőim olyan gyámoltalanok mint egy kislány kórus. Egy olyan csatár mint Oshola úgy fellöki a Bremer-emet, hogy beesik a gyep alá. Persze nincs szabadrugás, csak gól van. Egyedül a Finesseket érzem nagyon itt a játék vége fele, ha a szerver úgy akarja akkor be is találnak rendesen.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Ott a pont!
Ènis ezért örültem a kupának a gold lapokkal tényleg èlvezetesen lehet játszogatni
Lehet cselezni,indítani minden mert nem olvassa le a 99es ai vèdő....
Mindkét nap 3/3 winnel lehoztam gyorsan de tegnap mèg játszottam pár meccset jó volt,aztán belenyomtam egy qualiba 3-0re vezettem abból lett 5-5 majd hosszabitásban 7-5ide....
Mindenki 100al fut cselez minden lövése gól stb persze hogy más.
Ilyenkor hiányoznak a règi fifák amikor a totsnál kezdődött el csak ez az elmebetegsèg....sok ez a minden hèten egyre jobb lapok content...elbassza a játèkot de ebből èl az ea a packok miatt...èrdekes règen csak pènteken jött promo pack ès abból is limitált. -
T0rnad0
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem 10-ből 5 már duplika volt a második körben, pedig nincs is sok 99-es játékosom. Kívancsi vagyok menyit kell várni a 10/10 duplikára...
Jött egy Messi is belőle, kettőt lehet találni,melyik duplika 99es játekos jött utána sima pakkból. Micsoda "véletlenek".
500k-s 11 db Futties játékos pakk: 11 db duplika, 97es volt a legnagyobb lap. -
Sirandrish
legenda
Mai adag:
Salah, Nuno, Yamal, Pelé, Bonmati...
Gullit nagyon nem akar a keretem tagja lenni
-
EA's hit
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Valami 12-es chemmel megyek undorito csapattal akik epp ott vannak a klubban, de 2 nap alatt 8/6 win. Dehogy kell a chemre figyelni
Amugy maga a kupa a rewardok miatt nagy pozitivum, de aki kitalalta hogy 3 hettel a jatek vege elott goldokkal kelljen jatszani a 98-99-es lapjaink helyett, akiket igy kb kiprobalni sincs ido, annak remelem leszarad a f.sza
-
EA's hit
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Ugyanaz mint ami eddig volt, csak minden futties nyithato lesz mar.
-
D.Bergkamp
tag
Ma estére még várható valamilyen promó?
Ha valaki tud valamit, ne tartsa magában!
-
toxicjew
addikt
Egyébként mindenki figyelmébe ajánlom a griddy kupában tapasztalt gameplayt. Ugye érződik a kontraszt a 99es lapok és a gold rarek között. Csak arra fel mondom, hogy amikor a 26ot elkezdjük és jönnek majd a hurrákommentek, hogy mennyivel lassabb az új játék meg megfontoltabb meg isten tudja még miket szoktunk írni, akkor jusson eszünkbe. Nem a játék lesz más, hanem 25x gyengébb lapokkal kezdjük az évet és az okozza az alapvető különbséget
-
Woodslave
félisten
nekem meg kimondottan meghozta a kedvem ez a kupa a játékhoz, de tudom magam emlékeztetni milyen valójában
két accon lenyomtam reggel kb 8- meccsből meglett a 6 win.
Ez a pick meg qrva nagy fun attól függetlenül hogy teljesen mindegy már. De ez azon kevés dolgok egyike amiket az EA javára fel lehet strigulázni -
kapeti07
senior tag
Na úgy volt ahogy gondoltam, hajnalban csak a fanatikusok játszanak. Minden meccsem szenvedés volt, kiélezett meccsek, mintha WL-t játszottam volna. De 6 meccsből csak meglett a 3 win is. Ezt most még 4x meg kell csinálnom felfordul a gyomrom. De hát jelenleg nincs más ami jobban ad játékost. Ráadásul olyat is adhat akit még be is lehet építeni a jelenlegi csapatba. Raphinha, Bronze, Pirlo, Lauren James, Greenwood volt a nyeremény. Gullit, Cruyff, R9 még jöhetne.
Mondjuk az tetszik ebben a kupában, hogy csak goldokkal lehet menni, megont figyelni kell a chem-re. Amúgy én is csak a saját játékosaimból verbuváltam a capatot, egyedül egy Rodrygo-t kellett vennem a Chem miatt. Hálistennek volt egy Mendy-m polcon. -
Woodslave
félisten
Szerencsére van pár account
-
Digestive
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A kisfiam valamelyik nap a reggeli sonkás, sajtos, majonézes szendvicsébe rakott bele egy csokis-vaníliás ostyarudat...
Szóval lehet halmozni az élvezeteket.
-
Digestive
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem éppen egy 85x10ből érkezett most a gyüjtős albumomba a CR.

-
bubuska10
senior tag
Mai termés: angol csaj, Messi, Mbappe, Raphinha, id. Ronaldo
Mbappéból egész évben semmilyen nem jött eddig. A dagival meghúzatok még egy pár rivals meccset. 
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Párat nyitottam hátha jön vmi jó gold lap
de amúgy már nem a 200 pack 89+ és totw bent marad.Mai kupa jó volt bár arra se emlékszem ki jött. Gullitot ki sem próbáltam. Majd ha megjelenik az új akkor játszok párat még ezzel
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Lejátszottam én is ezt a Griddy kupát.
Nem volt rossz, 3-ból 3 győzelem lett.
Én nem farmoltam egyetlen gold játékost sem, akik éppen voltak a keretemben, azok közül próbáltam valamilyen csapatot összerakni.
Ezek lettek belőle:

És jelenleg így néz ki a csapatom:

-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem te nem erted a fuggoseg szo jelenteset
A drogos is belovi magat minden nap, aztan annak sincs semmi ertelme
-
stilo18
addikt
Mai Rivals jutalomból eladhatóba bedobta Ronit...nyilván a Cup miatt már leesett az ára, de azért meglepett... másfél körül el is ment...
-
kapeti07
senior tag
Én utálom a kupát és tegnap láttam, ha mindet megcsinálom kapom a 99-es Dinho-t. Úgy voltam vele ennyi szenvedésért inkább bent marad. De figyelmetlen voltam, nem láttam, hogy 1-1 nap kapsz 5x 99 playert. Ennyiért már megéri szenvedni, meg ahogyan írtátok nem is olyan nehéz.
Bár biztos mikor én játszom hajnalban akkor csak eSportolók játszanak majd a kupában, de hátha.
Hiányzik a polcról még a 99-es Messi, Cruyff, Raphinha, Gullit. A többi nem nagyon mozgat meg. Grindelek még mindíg a melőhelyen, de nem akar jönni 99-es lap egy se. -
T0rnad0
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A 99-es csapatot úgy értettem, hogy a kezdő full 99-es játékosokból áll

Egyébként a cserepadon 6 db 99es játekos ül.
Pickből összesen csak 3 db jött a tegnapi napig(többszáz sbc után), duplika duplika hátán volt a menü minden nap.
Szóval nekem ez most egy nagy megváltás, 3-6 meccsért cserébe jönnek a fullos lapok.
A két Ronaldonak tudnék még nagyon örülni. -
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem is 3/3 lett, nem is ertettem, sosem volt meg ilyen szerintem
Raadasul 2 sima volt, az elsonek dugtam 25 perc alatt 3-at, onnantol afkolt, az utolso kilepett az elso golomnal. Egyedul a 2. meccs volt szivas, ott ugy lett 6-6 hogy neki 7 lovese volt, nekem 14, Grizivel jobbal lott 3 golt, es a 6 golombol 5-nel egybol kaptam egy bugos szar golt valaszul kick offbol, de vegul hosszabbitasban megnyertem azt is 7-6-ra
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ide Ronaldo és Dembélé, többi 8 csaj.
Basszus, azt hittem, végleg megszűnt a fórum.
Üdv újra, skacok! -
T0rnad0
addikt
Ez a csoda Griddy pick bedobta a 99-es kapust, egyelőre ilyen 99-es csapatra futotta:

Mbappé, Kelly, Salah és Pelé jött még belőle.
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
tegnap nekem is tetszett mert 3/3 win volt ilyet még soha nem tapasztaltam semmilyen játékmódban
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nemtudom hogy vagytok vele nekem ez a kupa tetszik
Mondjuk minden fifát toty alatt meg mikor kijön 2-3 hónapig imádok a legjobban.Mondjuk reflexből minden gold lapot beletoltam sbckbe így grindeltem telón 1-2 órát mire össze tudtam rakni egy vállalható gold teamet(rafa leao,Conan,hakimi ilyenek 86rating a teteje jobbakat nem ad be)
De jó ez a kis gold kupa meg a reward is vicces hátha betudom mèg farmolni crt
tegnap pirlo douè Messi azonnal meg a kezdőbe elèg jó volt velük játszogatni.meg az a 99dinho èrdekes lesz mert nekem az sbc amire kiraktam 30at használhatatlan -
Sirandrish
legenda
Nekem első körben Beckenbauer, Pirlo, Stanway, Palmer es Raphinja jött.
Stanway kivételével mind ment is a kezdőbe. Egy Gullitot próbálnék szerezni, de azt is mar csak azert hogy meglegyen. Kíváncsi leszek megkapom-e
-
Woodslave
félisten
néztem hogy 35 db 95-ös nyitható lap van. Mondjuk tényleg teljesen mindegy. Messi, Pele is csak padozik, már nem tudok olyan felállást ahol mindenki helyén tudna játszani. Tavaly is össze lehetett grindelni a 99-es teamet, de ezzel idén gyakorlatilag meglátok valakit tots lapokkal játszani azonnal kilépek
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na nekem ez kimarad.
Nyaralás van éppen. Tegnap unalombol csináltam pár sbct de semmit sem adnak. Hagytam is.
Szerintem nálam itt van vége a játéknak és biztos nem veszem meg az újat.
Úgyhogy el is köszönök egyenlőre, talán toty körül beszallok ha jókat írtok róla. -
Kristof_94
Topikgazda
Nekem a 10 lapból 7 angol női volt, ott sem a legjobbak. A maradék 3 meg CR, Putellas és Nuno Mendes, utóbbi már megvolt. Nyilván így sem rossz, bár már tényleg semmi jelentősége nincs. Ha még lesz kedvem akkor egy jöhet utolsó FC 25-ös wl...
-
bodnarbenede
tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Alap marketing. Elővették a játékosok által legjobban kritizált dolgokat. És leadták videón, hogy ezeket fejlesztették. Eddig is egyből passzoltak a játekosok. Néha. Ha minden ok volt. És a szuper "pro" játékosoknak, eleve jobb a gameplay, plusz most alig vannak. Persze, hogy egyből passzolnak. Ameddig az egészet nem írják újra előről, addig igazából midnen évben néhány új animációt kapsz, meg más csùszka beállítast. Amit aztán év közben majd állítgatnak. De függőknek el lehet vele lenni, de bedőlni a marketingnek... csalódásos lesz.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Szerintem fejlesztenek mert kènytelen lesznek fejleszteni!Pl megjött a nyakukra az ufl is ami amúgy nemrossz game(persze grafikai alapon kell bele mèg munka de összesègèben nem olyan sokkal rosszabb mint a fifa!)
Szerintem kell hogy reagáljanak valamit főleg hogy sírt a szájuk hogy a tranzakciók is elmaradnak ezért is hozták be a fizetős season Passt....
De persze hogy elmaradtak a fizetések mikor szar volt a game.
Vannak jó ötletek csak az a szégyen hogy eddig ezeket nem hallgatták meg!
Èn trialból lefogom vágni hogy van-e èrtelme pénzt kiadni rá.10+ ève fifázom mindig elitben vagyok meg minden wl rank 1-3ig megvan ha úgy látom van èrtelme rámegyek ha azt veszem èszre hogy nem változott annyit amennyit kène akkor off....
Ha nemlesz trial lehetőség akkor szintèn off ès megmarad az ufl!
Nagyon komoly aggályaim vannak úgyhogy kiváncsi leszek mi teljesül ebből a nagy igèret halmazból!mert jól hangzik hogy a community akarta a változásokat eddig ilyen mèg nemvolt èrdekes lehet -
bodnarbenede
tag
Én nem igazán értem itt ki mibe bízik a következő résznél. Hiába dícsérik a megélhetési youtuberek. Ők minden évben dicsérik. Mindig jobb, reszponzívabb. Csak a gond, hogy itt az alap probléma a sok játékos, a nagy távolságok, és az ebből fakadó nehézségek megoldása. Illetve a profit hajszolása. Ami a bétából nem fog kijönni. Azt meg végképp nem értem, hova gyengítenék a védekező AI-t. A szélső védők egyből elmozognak a labdát kapótól. Ha valaki a jó helyen betolja 3 ember közé, az is jó mert mindenki szétrebben. Egyből passz? Tényleg valaki hiszi, hogy kb 5 éve nem tudták ezt megoldani, de most miután sok játékost és profitot buktak, akkor az ea portásai most lefejlesztik? Ha meg lehetne oldani, akkor már megtettél volna.
Én ha meg is veszem semmi jóban nem bízok. Ez egy olyan függés ami leköt. Ha nincs jobb,akkor ez a szar van. Az más kérdés, hogy milyen fontos dolgokról marad le emiatt az ember,amit nem lát. -
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Hat ezekbol mondjuk a timed finishing kikerulese es a 2 ligas wl borzalmas otletek. Pc-skent nekem a crossplay varialasa is.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Első adag a gyereknél
Teljesen felesleges volt eddig kínlódni
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mint a GTA V Kifflom küldetésnél.
-
Woodslave
félisten
Viszont ez a griddy kupa qrva nagy + az eatől le a kalappal
-
neo81
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Sajna, így visszagondolva elég hosszú idő után a fejlesztők ígérgetés ügyileg már mi mindent bereklámoztak, azokból kiindulva elég nehezen tudok hinni nekik.
Tudtommal nyilván az eddigi béta visszajelzések igencsak jók, de ez helyzet majd az idő múlásával pl. a sorozatos patchek miatt simán megváltozhat.
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
No meg a gépi védekezés jelentős legyengítése, az azonnali passzok, a jó labdakezelések és a nagyon gyakran az ellenfélhez visszapattanó labdák megszüntetése.
Van ígéret bőven, erre most én is nagyon kíváncsi vagyok. -
Gabeszfoci89
senior tag
-
raven84
senior tag
Vak vagyok, bocsi, fölöttem van a kép.
-
raven84
senior tag
Hali, visszaraktam a preseason-re ezt a csodát.
100 sbc craft,
Evo,
lvl40 a season tracken
club is yours 1.Ezeken kívül van még valami ahol fc26-os dolgokat lehet kivenni mert én nem látok.
Mindenki áradozik a játékról, szal nem bírtam ki és előrendeltem
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na nekem is bejött a pick. Azt nem tudom mit csináljak a 110 89+ packkal
LendvaiFeri1