- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobby45
tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Tehát annyi hogy csak meccseket kell játszani?
-
bobby45
tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
A manager módban ad sp-t?
-
homerhamm
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nem tudom, én tökre élveztem ezt a gold kupát, van aki nem is játszott, csak afkolt.
Jött is egy 99 Dembelé meg női játékosok. -
skroy
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Helyes. Nem érdemli meg.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem is leao jött. Meg nagy nehezen egy mendy.
Mendyt múlt héten egy nap nyitottam vagy 3x is.
Meg még gold mbappe megvan. Majd jövő héten hazaerek és még éppen beferek az idokeretbe, de remélem lesz ellenfél is. Attól tartok majd nem talál ellenfelet mert addigra mindenki befejezi. -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Na egyik accon megint lenyomtam. Mondjuk qrva heavy a gameplay persze lehetne magyarázni hogy gold lapok miatt de már nem annyira élveztem
De ilyen lapokért ennyi belefér
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Lejátszottam én is ezt a Griddy kupát.
Nem volt rossz, 3-ból 3 győzelem lett.
Én nem farmoltam egyetlen gold játékost sem, akik éppen voltak a keretemben, azok közül próbáltam valamilyen csapatot összerakni.
Ezek lettek belőle:

És jelenleg így néz ki a csapatom:

-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
tegnap nekem is tetszett mert 3/3 win volt ilyet még soha nem tapasztaltam semmilyen játékmódban
-
bodnarbenede
tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Alap marketing. Elővették a játékosok által legjobban kritizált dolgokat. És leadták videón, hogy ezeket fejlesztették. Eddig is egyből passzoltak a játekosok. Néha. Ha minden ok volt. És a szuper "pro" játékosoknak, eleve jobb a gameplay, plusz most alig vannak. Persze, hogy egyből passzolnak. Ameddig az egészet nem írják újra előről, addig igazából midnen évben néhány új animációt kapsz, meg más csùszka beállítast. Amit aztán év közben majd állítgatnak. De függőknek el lehet vele lenni, de bedőlni a marketingnek... csalódásos lesz.
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Hat ezekbol mondjuk a timed finishing kikerulese es a 2 ligas wl borzalmas otletek. Pc-skent nekem a crossplay varialasa is.
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
No meg a gépi védekezés jelentős legyengítése, az azonnali passzok, a jó labdakezelések és a nagyon gyakran az ellenfélhez visszapattanó labdák megszüntetése.
Van ígéret bőven, erre most én is nagyon kíváncsi vagyok. -
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Világos és amit érzel képzeld el úgy hogy 6 wint tudsz csak csinálni
Ok értem ha xar és nem szórakoztató akkor tök mindegy én is ezért veszem csak tots idején olcsón.
Azért a prokat nézve nem hiszem hogy szükséges egy komoly sport múlt
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Mondjuk azt nem értem neked mi bajod a játékkal. Tudsz játszani 13 wint csinálsz wl. Seggem verném a földhöz ha így menne.
-
toxicjew
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Elvileg most kezdenek jönni a nagyobb sbck, Maradona lesz az első.
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
toxicjew
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én már kifele jövök a játékból, még kipróbálok pár lapot, aztán leteszem. Kell a pihi az új rész előtt
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ja lassan kész Dalglish meg a 100 crafting. Ez teljesen önjáró lett
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
a dupli 84-esek ha megtelik a store akkor ebbe a totw packba. A nagyobb ratinges dupla foddereket leszívta Maicon, Bruno meg Vithina. Amúgy meg minden 85+ lap megy az exbe, már a 93-as lapokat is belepakolom.
Amúgy meg ha tele a tár akkor csinálok egy kör 83+ picket. Mondjuk ez a sok soft ban már hátráltat mert konzolon nem csinálom
jobb mint játszani
-
toxicjew
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ja, pedig kinéztem egy tök jó evot Maradonanak, de nem fogom tudni időben elérni az rm pozi módosítót
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Gondolom mert az előbbit pl én úgy fejeztem be 3 héttel a vége előtt, hogy online egyáltalán nem játszom..
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Aha!
Mennyi kb.? -
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Hogy lehessen online játszani, ahhoz PS-en és Xbox-on is előfizetés kell?
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Na majd ranezek. Egy hete járt le a gpu akkorm vettem egybe 19 havit. 2027.02ig írja is hogy van gpu. De ez lehetséges opció mert volt fennakadás mikor csinálta itt a PH-rol akinél ezt venni szoktam.
De egy hétig nem volt gond. Most meg?
Na mindegy kezdődik családi sutogetes és jameson haver. Ha jó állapotban leszek akkor este megnezem. -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Kiraktam én is csak duplikbol. Holnap kipróbálom.
Megint úgy érzem tetszik a grind de qrva semmi értelme. Már egy lapot nem tudsz élvezni de még kipróbálni se nagyon. Itt ez az Alvarez látszik a követelményekből mennyit fog érni
. Mármint ugyanannyit mint egy Martial aki lvl 1 bár fizetős. -
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én meg elrivalsozgatok hébe-hóba, a 11 kezdőből 9 evós (kivéve Buffon és Marchisio)

-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Hja azt én is észrevettem.
Gondolom hogy ne legyen meg félidőben a Season.. -
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én nagyon szerettem a játékát. És úgy ahogy mondod, nem hozta ki a maxot magából.
Másik jó hír amit X-en láttam ma: De Rossi is jön, mint hero!
Már kezd összeállni fejben az fc 26 csapat: Elől Ibarbo-Doumbia-Gervinho, CAM Totti, CDM-be DDR... 
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
a másik accon csak 571-szer csináltam meg .
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nem, csak ilyenkor megnő a lap iránti kereslet és sok trader ebből is hasznot húz. Aki most gyors volt az 300k körül megvett pár lapot és 600 ezret keres rajtuk. Kérdés, hogy ez mennyire etikus.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
[link] Mindenki kedvenc lapja, a 89-es Hegerberg tizenegyese. Mondjuk az is jó kérdés, mit fújt be a bírónő, merthogy pont a norvégok szabálytalankodtak...
De volt melléfejelés, lyukat rúgás és egy nagyobb öngól is a mérkőzésen. -
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Azért van néhány olyan jány a Fifában hogy körbepisálják a fiúkat...persze a játékban!

Mivel a nagy öregek akiknek én annak idején még szurkoltam már nem játszanak, vagy épp ICONok lettek akik vagy megfizetehetetlenek, vagy sz*rt se érnek, így nekem oly mindegy hogy férfi vagy nő van egy adott poszton, amíg jó vele játszani
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Update vicces hogy nyertem 3draftot zsinórban 4/4re 12/12win lett most este a legnagyobb reward lapom 85ös volt
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Köszi. Van egy többször evózott 94es Salahom akiből fun lenne ST-t csinálni.

-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Oh annak a 95%a szemét (már), a maradék 5%ot meg meg sose kapjuk meg..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Hát nem, mert nincs mibe beletenni..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Egyszerűen nem is értem. Annyi jobb playert adhatna CSAK a közepéről, akiket esetleg talán valamikor használna az ember, de nem...csak a legalja állandóan..
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Kellene 5 rivalst vagy 5sbt játszani hogy meglegyen.
De nem sok értelmét látom.
Pedig ma az egyik 84x10 dobott egy russot.
Még ez sem nagyon csábít. Player sbck hulladékok. Így fodder is minek.
Napi pár rush meccshez egy játékos is elég a klubba. -
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Igazából január óta megfelelő chemivel a posztjukon 97-98-asok a játékosok. Akikre most 98 van írva is 97-98as chemivel. A különbség, hogy pl csatár létére elfogadható vagy kiemelkedő védekező képessége van. Papíron. A játékban ugyanúgy csak akkor szerez labdát, ha a játék úgy kívánja, különben átmegy rajta a passz. Pont úgy, ahogy szeptemberben a gold Bappe. Ez egy kártyagyüjtögetős játék. A játékban teljesen lényegtelen, hogy mi van a kártyára írva. A csapat egésze persze számít, de az egyén és a statisztika nem. Viszont mindenki szeretné az értékes dolgokat még akkor is, ha semmi értelme. Ezért küzd valaki pl Diabloba millió órát, hogy minél nagyobb szám jöjjön ki az ütés végén. Pszichológia. Ami vicces, hogy senki nem örül annak, hogy a lapok java része semmit nem ér. Azért nem ér semmit, mert nagy grinddal és közepes tudással ezek a lapok 50-100k simán elérhetőek a játékos bázis nagy részének. De ezek a lapok pont ugyanolyanok, mint tavaly a 300-500 ezres kategória. Viszont mivel kevesebbet érnek, ezért mindenki csalódott. Szóval a lényeg a megfoghatatlan érték. A DRÁGASZÁG.

A véleményem, hogy jobb így. Egyenlőbb a küzdelem. Kis játékkal (még így is kb heti 3-6 óra) is karbantartható a csapat, és nem szenvedsz hiányt. Az más kérdés, hogy mivel a játék szar, manipulált, manipulatív... így tényleg ott van az emberben az érzés, hogy minek. Ezért nem szabad 3-6 óránál többet tölteni vele. Egy órás kaszinózást úgyis adnak az ingyen packok NAPONTA!!!. A szerencsejáték szenvedélyt ki lehet élni.
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ez a játék olyan lefelé tartó spirálban van amiből nincs menekvés. Kénytelenek ennyi promot nyomni mert semmi más miatt mem játszunk csak hátha nyitunk vmi jó lapot amivel ugyanolyan xar lesz. Mondjuk neked nem de többünknek igen
-
miro.
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Jon a 19. Yaya Toure meg Casillas meg Foden,Dybala etc.
Ezert nem kene 90000 fajta lap egy jatekosbol. -
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ha olyan jól nyomnám, mint te szoktad, akkor azt én is meggondolnám.
-
Sandros112
tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nálam meg Kaka jobb, mint Leao, LW-ben játszik, div 2 rivals és WL plusz max 5 sb meccsen 38 meccs, 40 gól és 25 assist. Robbanékonyabbnak tűnik nekem, mint Leao, pedig tőle sokkal többet vártam.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Sok helyen olvastam, hogy nem elégedettek a brazillal. Pedig top lapnak tűnik.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én még nem tudtam őket kiprobalni, de kíváncsi vagyok
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem se sokmindenki férbe be. Főleg hogy most végeztem a szezonnal és jött Leao meg Kaka

-
Aguinaga
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ellenem játszott rivalsban egyszer, nekem nincsenek jó élményeim vele.
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ezt már mondtam de inkább szeretnék olyan jól játszani mint te mint bárkit nyitni
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Lehet kiprobalom, hogy csak 6 winig megyek, többit eladom veresegnek.
X-en is azt látom jobb a pikk 6 winnel mint 10-15 nél. -
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ennyit érdemel a játékosbázis
-
homerhamm
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Amúgy közbe kimaxoltam a seasont, végül inkább kivettem a Ferran Torrest, mint, hogy adjon valami semmit nem érő gold lapot...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Hjaa nem a pont a lényeg ebben az esetben. Ha úgy megyünk be hogy csak én hozok objektívnek megfelelő playert, akkor úgy is alig adna pontot..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Így csináltam most kétszer, de ez nem valami "hatékony"

EA's hit: Köszi..ezt jó tudni hogy akkor ki lehet lépni..
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Mert így megadja a pontokat?
Akkor ezt a kiskaput kellene bezarni. Ezért csinálják.
Komolyan ezt a módot tudtam élvezni. Kb februárig egész jó volt.
Rivals, sb, wl csak mert kell a pakk. Rusht szerettem akkor is játszani ha volt időm. De már pár hete Ezt is csak a pontok miatt. Alkottak valami jót végre és azt is elbasztak. -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Mehetünk
-
kapeti07
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Sut... Én még a silver upgrade-ből is őt kapom. Minden nap 1x.
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Jegyezzetek mar meg, hogy csak akkor jar ilyenkor a win, ha menubol lep ki. Ha alt+f4 vagy ennek valamilyen megfeleloje, akkor nem. Nem mondom, hogy ez igy jo, de akkor is igy van, es ezt egyertelmuen leirtak ok is, meg itt is elhangzott mar 100x. Ez van, korabban evekig meg ennyi sem volt.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nálam is hibátlan. 4222 ben jobb cam.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Köszi a választ. Sejtettem, hogy túl benga lesz arra a posztra.
Egy két meccset adok neki aztán lehet visszaállok a 4-1-4-1-re. És akkor Rice lesz CDM Gullit és Lothar lesz a két CM. -
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Egyelőre én sem bántam meg

-
Aguinaga
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Dupli
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nem is azzal van bajom. De konkrétan 12 db-ból 7 wo sem volt
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
4 napja nem nyitottam TOTS lapot pedig a 83*14-t meg a 83*10-t mindig kirakom
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Az a vicc, hogy a legrosszabb wl-eim mindig akkor vannak ha nagyon jól kezdek. Ha elmegyek ilyen 6-0, 7-0-ig a végén a 9 win is izzadás. Amikor meg kezdek 4-2-ben vagy 5-3-ban akkor meg sokkal lazább a 10-11 win. Nem is értem az egészet
-
T0rnad0
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
A két játékos együtt 1 misi...Ma harmadjára megkaptam Baltimore-t (5 TOTS játékosból 3x), meg jött még a 20k-s Sels. A tegnap óta kapott promólapok értéke a 100k-t nem éri el.
Lassan tényleg abba kell hagyni, ha ennyire nem ad semmit. Csalogassa vissza akkor azokat, akik nem játszanak.
Az ikon pick volt eddig a legjobb, de TOTS mellett már nem érte meg.
De holnap elvileg megújul az is, annak adok még esélyt. -
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Köszi...valamennyit ezzel is spóroltam

-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nálam is szinte mindenki kikerult a csapatból. Én is azt tapasztaltam, hogy még egy 20k értékű 92es tots is jobb mint az eddigiek.
Kiraktam a kezdobol balet, drogbat, nedvedet, Toty Grimaldo stb.
Csak gullit maradt és mattheus aki ikon.
Egy hete raktam ki drogbat ami 1 millás sbc. A nyitott dumornay ment a helyére. -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Tots lapok full chemistry vannak? Hancko-t néztem és neki nincs semmi linked csak az ikonok és mégis fullon van.
-
BenXL
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem is o a CAMom, egyetertek, brutal jo
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem ugyanezekbol Al Jaber, Bompastor, kis Zanetti, mind 1x
-
david368
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
R9 erkezik 3 playstyle-al, futsheriff twitteren leakelte.
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Simán megadja, de tökéletes ollózás kell. Teljesen háttal a kapunak.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Hanyagoljuk már az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokat a nőkkel szemben...
Köszi. -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Gullitba beleraktam amit lehetett. Még van hátra 3db 91es és 4 90es sbc, de semmit sem ad hozzá. Majd talán tots alatt befejezem. Coint nem nagyon költenék rá ha nem muszaly.
-
homerhamm
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én csak sb-t játszok, az idegrendszerem azt még kibírja (aha), de röhej ami megy, 84x5 sbc semmit nem adott, ja meg játszottam egy rusht (minek?), vicc az egész.
-
homerhamm
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Na, én is megkaptam az izlandit, meg kétszer az albánt. Amúgy már kezd herótom lenni ezektől a női játékosoktól, hogy lassan már több nő jön mint férfi.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én nem írtam nekik. Azért jó lenne megadnak valamikor.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nyomorék egy cég.
Most Nekialltam ennek az új kupának. Végre golden gól. Eddig 10 perc alatt 8 win sorban. Ez szerintem gyors lesz. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Update
Az eheti feladatokat gond nèlkül elszámolta ès megkaptam a BD player packot(szokásos 89es nyomorèk alsó polcos csaj...)
Így szerintem ezzel nem fognak semmit csinálni buktunk egy hetet ès ennyi...Megnèztem eahelpes oldalon lezárták a folyamatot tehát hiába küldtem el nekik kèppel mindennel leszarják... -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Trágya egy cég. Bezzeg mikor rosszul adnak ki egy csomagot akkor gyorsan küldenek kárpótlást is.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Szia. Neked megadta már a season 1 heti rewardot?
Nekem még mindig semmi. -
david368
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Cr7 az egyik legjobb ST a jatekban, egy vaddisznó.
más:
Jött egy Alvarez 83x10ből, lehet ki kéne próbálni, de nem tudom ki helyett férne be, max Cam-ban kipróbàlom mit tud
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Persze. Van olyan bot ami x idő alatt elvisz a transfer openig, majd letolja a wl-t x idő alatt. Napi 3-4et megcsinálva. Mondjuk mivel drága nagy nyereség aligha érhető el, meg mások játékát cseszik el de sebaj. Az ember ilyen. Csak ea bácsi balfék.
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én sem értem, hogy így miért lehet élvezetesebb egy játék.
Van több fajtája is.
Pl. olyan is, hogy különféle csúszkákon lehet állítani részletesen, hogy milyen tudásúak legyenek a saját és az ellenfél játékosai, szerintem pont ezt nem lehet észrevenni, ha okosan csinálja a csaló, a sértett max. ráfogja a szar szerverkapcsolatra, aztán nagyjából ennyi. -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem is ez van.
És most ezt mutatja az app. Mintha semmi se lenne kész. Xpt megadta.
Remélem javítják. -
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én megkaptam a garantált FB packot is, de nem értem miért.
Ki van pipálva minden, de hát látszik, h nem is teljesítettem.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Most valamit baszinóztak az Appal, nem akarok hülyeséget mondani, de lehet azzal az SBC kirakós objekttel van összefüggésben a probléma. Beletettem a 82-esbe a dupli Busquets-et, frissítettem és még mindig duplicatenek írta. Aztán ha megpróbáltam megint beletenni nyilván nem látta.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Essient mindig is szerettem.
1cdmet használok és két hete kB hogy kiraktam kantet.
Még csak 1 pakkot nyitottam este és abból jött egy rabiot aki szintén esélyes a posztra. Akkor még várok a sok pakkal egy jó sbcre. -
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
De az objektívben ezek a lapok lesznek:
Az FB lapjuk meg a packokban.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Igazából az ingyen lapok alapján nagyon szépen lelehet követni, hogy éppen milyen evokkal fog bombázni az ea minket. Az elmúlt 1 hónapban szerintem az evok 90%-a vagy cm vagy lb/rb-re volt rakható. Kaptunk egy Zidane-Maradona-Ödegaard-Maicont
Meglepő? -
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Pl. a Gervinho egy Deadeye-vel, pfffff.....
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Reméljük nem kell WL-ezni hozzájuk vagy 10 Friendlyből 8-akat nyerni
-
thebigK
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
már a 18as birthday kártyadesign-ra elfogok verni egy csomó zsetont ha lehet
-
david368
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Szerintem a matchmaking jobb játékosoknál szigorúbb volt, én is úgy éreztem hogy folyamatosan magas div-ből dobál ellenfeleket div2/div1/elite diveseket. Talán 2-3 lámával találkoztam a 36 meccsből, így azért a 28 win szép teljesítmény, de persze “no Maicon for me”
-
thebigK
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
eddig 15/14, talán holnap tudom folytatni majd
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Tele lehet tele vagy èn elszórtam az embereket a toty alatt igaz majdnem 1 hónapig táraztam előtte
Meg kiraktam Gutit is ami szèpen levitte a foddereket előtte schweinit.
Bíztam a 87*10ben hogy megszór fodderrel de nemvolt szerencsèm most.Egy ikon picket majd a hèten kirakok így random hátha ad valakit akivel szívesen játszom.LM posztot kivève teljesen fullos a keret öcsi bácsi R9 páros megoldja elől amit megkell
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Köszi! Eléggé meglepődtem
sztem adja magát h az ingyen picket kell választani, mert amúgy is tele vagyunk fodderrel, meg ebben asszem nincsenek base iconok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jött is egy 99 Dembelé meg női játékosok.

Már kezd összeállni fejben az fc 26 csapat: Elől Ibarbo-Doumbia-Gervinho, CAM Totti, CDM-be DDR...
LendvaiFeri1
Kristof_94