Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
na végre
-
Woodslave
félisten
tegnap egy meccset játszottam valami kuka csapat ellen nyertem de ennyire még nem untam a játékot soha. Komolyan küzdenem kellett hogy ne lépjek ki a félidőben.
-
-
Woodslave
félisten
egész nap nyomom a grindot de egyetlen új lapot nem láttam
-
Digestive
veterán

Én még Pirlot szeretném nagyon és Raphinhát LM posztra, de az Istenért sem adja be egyiket se.
99es Yamalból már van 5. Azokat becserélném egy Pirlora például.

Ma kezdtem el a WL-t. Nagyon hard. Tényleg már csak a fanatikusok, meg az öreg rókák vannak. Nem volt eddig egy könnyű meccsem se, de ezekkel a lapokkal már élvezetes a flik-fakkolás.
-
Sirandrish
legenda
Közben jött egy Dembele és egy CR7 is
Szegény teknős már padozik
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudom hogy sokan nem nyitnak semmit, de azért bekaphatná már a játék

-
Sirandrish
legenda
Ez fájt..
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem lehet 200 db Koemant és Scholest elcserélni egy Gullitra?
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
igen az a 99
na jött még egy Raphinha
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
ss lapja 98
-
Woodslave
félisten
ez milyen big lett volna 99-es R9-al
Mondjuk ezen az accon (is) megvan szóval dupli lett volna akkor meg nem így nézett volna ki a pack -
Woodslave
félisten
Gulliet 99-es Cruyff és Cr7 istennek se jönne.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
4 accon kb meglehet. A legkisebb accon 737. Nyomtam egy kis grindot megint melóban vagyok, gépen azért sokkal gyorsabb. A gyereknek akartam kicsit, nyitottam egy Messit, mondom faxa ez megvan miért nem dupli, aztán rájöttem nem jó accountba léptem be
-
skroy
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem próbáltam még, de ránézek.
-
skroy
senior tag
Meg lehet nézni valahol, hogy mennyi sbc-t rajtunk ki?
-
Sirandrish
legenda
Woodynak a környékén nem járok. 85x10et eddig összesen 500x raktam ki...gondolom ő valahol 2K környékén lehet

Hát én kirakom a player SBC-ket, és ami abból jön az megy QSbe. Kivéve a chemi style-ok, mert azokat klubba rakom, és külön adom el, mert van köztük olyan ami 3-4K-ért is elmegy. A szines lapok ezekből ritkák, de ha véletlenül jön is, az is QS..
Elég hamar össze lehet így szedni 1-1 ilyen pakkra. Már persze ha van kit kirakni. A 94es csapatokért általába mega packet ad, ami QS áron is 10K, plusz ha van benne 1-2 style, akkor 15 is lehet...
Aztán sok kicsit sokra megy
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ennyit grindolni mint te és Woody, az nem semmi.
Amúgy szép nyitás. Ennyi munkáért ez már jár.
De hogy jön nektek össze 500k?
Én ha kiraktam valakit akkor a trade pakkok qs max 3k volt. 500k az kb 170 sbc.
Nálam kB minden 50. pakkban volt egy színes lap ami 10k. -
Sirandrish
legenda
Megint kiraktam minden playert hogy összejöjjön az 500K-s packra...
Sosem tanulok
-
Sirandrish
legenda
Megjött a Lightningos is
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
Digestive
veterán
Hol vannak a 26ra megszerezhető packok? Evo-nál láttam, de jobban nem ástam bele magam.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Belèptem ènis megnèztem tènyleg már esett a szint valamelyest vagy nemtudom,mert rivals fiv 4ig visszaestem minden meccs 5perc ès lèpnek ki wl szintèn pedig object teammel megyek packok miatt...
Mèg agyalok a 26on trialt megnèzem úgyhoz ezeket az átvihető packokat megpróbálom kifarmolni
Kiraktam dinhot meg wirtzet nemtudok nyitni ilyeneket mint ti
Bármit csinálok nekem ezek az r9 pele Cr Messi esèlytelen pedig forgattam a packokat appon meg vègigcsináltam amit lehet de nem adott be semmit -
Sirandrish
legenda
Felállást váltottam, így már csak egy kapus kéne..
Nyitható jelenleg egyáltalán az a 99es jány?
A végére azért jött pár szép nyitás, mégha az értékük nem is tükrözi a ritkaságukat. -
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Úgyse játszol nem tök mindegy mit tud?
Egy Gullit nekem is jöhetne
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most nézem hogy a Futties Gullit nem is tud CDM-et...akkor meg mindegy

1 CDM, meg egy kapus kéne még 99, de utóbbiból is összvissz 1 létezik, azt meg nem is tudom hogy nyitható-e jelenleg.. -
Sirandrish
legenda
válasz
bodnarbenede
üzenetére
96 R9et most kaptam meg néhány napja először...azóta már vagy 7et raktam SBCbe.
Nem tudom miért akad be 1-1 player mindenkinél.. -
bodnarbenede
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem negyedik Messi jött. Bappe meg sehol. Doué valami 97+ futtiesből jött. 99 Pelé meg 2x Hansen jött még. Kicsit aránytalan

-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyomom én is ma egy Yamal meg Garrincha. Egy Cr7 kellene még de qrvara unom. Közben kis wl de nem küzdök nagyon
-
Sirandrish
legenda
Végre egy új lap

-
Woodslave
félisten
Ja jó lenne mert amúgy nekem bejön az egész formatum minden hibajaval bár jobb lenne ha maga a játék lenne úgymond jutalmazó.
Valszeg azt csinálom ahogy skroy is írta myomom pár hónapig még a fun miatt simán talál még ellenfelet. Bár ez mutatja meg igazán ha nincs miért játszani kisebb a motiváció. Mondjuk akkor meg legalább többet nyerek
-
skroy
senior tag
Nálam az utolsó 3 rész május-június környékén lett megvásárolva, és az igazi játék augusztusban kezdődik, amikor pikpak össze lehet rakni a nekem való (főleg Barca-s) csapatot. Nyomom agyvérzésig az sbc-ket, amíg ki nem maxolom (pár perce jött egy 99-es Pelé). Aztán amikor megjelenik az új rész, és sokan lelépnek, akkor lehet fanolni, amiről nekem szól ez a játék. Régen, a hétről hétre újabb promók, folytonos fejlesztési kényszer kiölt.
-
neo81
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ezt a 26-ot lehet, hogy majd előbb megveszed.

Ja, sokszor játszhatatlan a 25-öt.
Nekem a gyakran előforduló lassú játékmenete mellett legfőképpen az nem tetszik benne, hogy sok olyan dolog van ebben a részben, ami a valós focitól messze van.
Pl. trivela gólok, akár extrém messziről is, full pressing, akár 120 percen keresztül is, a játékosok rossz labdakezelése és labda nélküli érthetetlen helyezkedései még nagyon jó játékosokkal is, az össze vissza pattanó és így rengetegszer igazságtalanul ellenfélhez visszapattanó labdák, ha a kapusomat kihozom és úgy blokkol, akkor szinte biztos, hogy akkor is az ellenfélhez pattan vissza a labda, stb...Nekem olyan infóim vannak, hogy a 26 bétában rögtön passzolnak a játékosok és jól is kezelik a labdát.
26-tal játszó streamerek élőjébe is belenéztem már párszor és meg is említették, hogy eddig ég és föld különbség van a 25 és a 26 között.Igen, a minél rosszabb ping is tovább ronthatja a játékélményt.
Ha sok mindent kijavítanának a 26-ban, akkor nem biztos, hogy neked csak a Totstól kezdve kellene a játék.

-
Woodslave
félisten
Nagyon agyaltam hogy megveszem.
De az esetek nagy részében ha nem is jatszhatatlan de élvezhetetlen.
Nem mondtam soha hogy tudok játszani de amikor nincs first time pass egy heel to heel Pelétől két méterre pattan stb mindenki tudja sztem. Látod amikor nem azon múlik hogy játszol és ez qrvara frusztráló. Nem tudom lexarni és ha még nem is tart sokáig akkor is felbaxom magam.
Én elhiszem hogy egy vidéki kisváros kábeles netje nem alkalmas arra hogy úgy működjön a játék ahogy kellene de oldják meg vagy legalább figyelmeztessenek. Az hogy 32-es ping van látható semmit nem jelent mert nincs két ugyanolyan meccs.
Ráadásul túl sokat foglalkozom vele nem ér ennyit. Szóval egyelőre az a terv hogy igen tots idején veszem meg.
-
Woodslave
félisten
Na egy konzolon 8 acc nem lehet. Ma kiírta az új accomra hogy túlléptem a megengedett számot
szerencsére volt még egy használaton kívüli
Kvlb harmadik pack ss Cruyff. Kicsit bohockodok ezen is div 6-ig
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na ja... Amúgy is akiket meg nyitok és még futties is, az is értéktelen. Meg kb mindenki is. Hagyom a francba az egészet, még a 87+ pikkből is duplák jönnek. Amúgy azt hol lehet megnézni, hogy most kik nyithatók?
-
Sirandrish
legenda
Ezért nem fogynak el sose a k*rva csomagok
-
Sirandrish
legenda
Jöhetne egy Pelé/Gullit SBC...azt se bánom ha 50 csapat kell hozzá
-
Sirandrish
legenda
Rájöttem hogy a magunk fajta grindmatyiknak mi kéne ebbe a játékba. Hogy egyszerre 10 csomagot lehessen nyitni. Aztán a 100 duplát 2 perc alatt visszaforgatnánk...fuu mi dara lenne

-
Digestive
veterán
Na a jó öreg 89es exchange végre beadta.
-
kapeti07
senior tag
Végre tegnap hozzám is megérkezett a teknős 99-es lapja. Meglepődtem, hogy egy 83+ pikkből jött. Erre aztán nem számítottam. Már szinte csak a végtelen 85x10-et nyomtam, de tele lett mindenem gold lapokkal és mikor kitakarítottam a klubbot akkor jött a francia. Eddig ezen kívül még Beckenbauer 99-es lapját nyitottam egy hete, de engem még mindíg elkerülnek ezek a sokat érő lapok. Egy jó kis Cruyff lapnak örülnék még. A többiek nem is nagyon érdekelnek. Érdekes, hogy egy Obj miatt be kellett raknom két NWSL játékost és sokkal jobb volt Rodman-el (ST)és Debinhával (CAM) a támadó négyesem mint Henry/Dinho/Szobo/Neymar-al. Debinhát olyan sokszor kinyitottam, hogy már hánytam tőle. De úgy terült/fordult tekert, hogy a Dinho-m is megirígyelte volna. Néha ezek a 12-20k-s lapok jobbak mint a sok milliósak. Csakhát velük ki akar játszani? Amúgy Mbappé nekem csalódás egyenlőre, bár biztos szoknom kell még.
-
EA's hit
addikt
Mutatok egy packot amit nem nyit ki mindenki naponta 20x, de meg eleteben 1x sem. Haverom nyitotta tegnap, vagyis pontosabb lenne azt mondani hogy volt haverom
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem meg a tots. Nem is rémlik ezen sz accon. Ja meg toty exclusive colleksön
-
homerhamm
veterán
Na, 85x10-ből jött egy ilyen.

És a csapatom.

-
bodnarbenede
tag
Ja. Elrejtettem véletlenül. Ezt a funkciót nem tudtam.

-
Sirandrish
legenda
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Nekem is van még.
-
Sirandrish
legenda
Mekkora biznisz!
Volt kb 200K coinom...mondom jó lenne 500 hogy megvegyem azt a 11 futtiesos packot.
Unalmamban kiraktam Dinhot, meg Giroudot...meg is lett a sok QS-ből az 500K...mondom had menjen..
Minden pénzt megért
-
bodnar123
őstag
Ma reggel eltűnt a tots pick...
-
Sirandrish
legenda
Jött egy 96 Ronaldo is..
Ő még mindig 1,5M miközben a 98as lapok meg 10K-k?
-
Kristof_94
Topikgazda
Na, most délután pörgettem egy kicsit és jött egy Mendes illetve Messi. Nem mintha már sokat számítana...

-
Sirandrish
legenda
Tegnap jött egy Stones, most meg jött egy Bumbás ide is
Egy jó öreg Gullit kéne még, és faszaság lenne...rá nagy szükségem lenne hogy jobban menjen a menügrind
-
Woodslave
félisten
Nekem egy Pele. Tényleg nem értem aki xar csapattal játszik bár irigylem hogy le tudja xarni
Tegnapi acc
-
EA's hit
addikt
Megjott a 3. futties Messi is 48 (de inkabb 42) oran belul. Jo fodder meg minden, de lagalabb jonne valami mas 99-es lap
-
-
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Fifty-fifty. Vagy igy lesz, vagy nem
-
bodnarbenede
tag
10 perc alatt jött két 99 Messi... mekkora esély van erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az szép hát lehet az én accomat el fogja kerülni
Jó kis lap, felszántja a pályát.

ez milyen big lett volna 99-es R9-al

Egy jó öreg Gullit kéne még, és faszaság lenne...rá nagy szükségem lenne hogy jobban menjen a menügrind
LendvaiFeri1
Kristof_94