Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nandinagy
addikt
-
rtrace
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
"A föld gömbölyű mellett mondok logikai érveket, amire az a válasz, hogy nem láttad kívülről ezért nem biztos"
Ennél azért kifejtettebb válaszokat kaptál, azok a bizonyos "logikai érvek" meg az utóbbi 3-4 körben leginkább értetlenkedésből és télapózásból álltak, úgyhogy szerintem itt az ideje, hogy elengedjem. -
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ne haragudj, nem rosszbol, de mostanra total olyan vagy, mint egy laposfold-hivo.
Szar a jatek, mind tudjuk, de nem ugy es nem amiatt szar, ahogy azt te vallod mar evek ota. Egyre melyebbre maszol a fifa-conteok vilagaban, hidd el, te jarsz vele a legjobban, ha elengeded ezt
-
rtrace
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
"Miért adogatna szorzókat statokhoz"
Mert ha azzal akarsz csalni, hogy lerontod a lövést, akkor alacsonyabb értékeket kell megadnod a releváns paraméterekhez (nem feltétlen csak a kártyán látható statokhoz, de azzal a legegyszerűbb szemléltetni) és észszerűbb százalékosan csinálni, mint egyesével valami légbőlkapott értéket beírni. Ha 30%-kal akarsz valamit lerontani, akkor az a programozásban úgy néz ki, hogy megszorzod 0.7-el.
A csúszkákon meg a nehézségi szinteken állítva is pont ugyanezt csinálod, csak extra lépésekkel, amire a játéknak semmi szüksége nem lenne, ha csalni akarna. Ha nem lenne egyáltalán sehol semmilyen csúszka meg nehézség állítási lehetőséged, akkor is meg tudná tenni, így ezeknek a puszta létezése nem bizonyíték semmire. -
miro.
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Azert te kicsit alomvilagban elsz.
Hogy kene felepulnie a jateknak?
Vagy te azt varod el,hogy minden jatekos,minden stattja az osszes helyzetben mervado es valid legyen,majd ugy dontson a jatek a kovetkezmenyrol?
Azert ehhez nem kell tudosnak lenni,hogy a kartyak mutatoban vannak,hogy jatszal,es alatta ugyanaz a jatek van,ami akar egy offlineban. -
rtrace
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
"Az utolsó bekezdésed meg nem értem. Hogyan "csalná" el akkor? Kiírja, hogy kikaptál mert csak?"
Úgy, hogy x dolog történik -> adj egy 0.7-es szorzót minden játékos SHO statjaihoz. Például.
Nekik nem kell csúszkákat meg nehézségi szintet manipulálniuk, amikor egy lépéssel kevesebbel, közvetlenül is hozzáférnek bármilyen paraméterhez..."Tényleg olyan mintha a hitről vitáznék egy bigottal."
Nem írom le, hogy nekem milyen, de nem egyszerűbb, hidd el.
-
rtrace
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
"Kérdés továbbra is, ha statok alapján kéne online meccseken rng-ket számolgatni a játéknak, akkor miért van ott?"
Azért, mert nem fognak minden módhoz egy teljesen külön játékot programozni. Nincs ilyen, hogy valami offline benne van a gameplay kódjában, online meg nincs.
Más kérdés lenne, hogy mondjuk az a ShotError marad-e egy fix 50-es (tehát nem manipulált) értéken meccs közben, vagy változik. De továbbra is tartom, hogy ezt egyszerű lenne bizonyítani, ha már átírni át lehet...De még egyszer, ha az EA el akarja csalni a meccseket, ők át tudnák írni közvetlen módon a szükséges paramatéreket. Nekik nem kellenek csúszkák meg nehézségi szintek ahhoz, hogy legyen valami, amin keresztül ezt megbtudjákntenni.
Teljesen abszurd, hogy ezeket tekinted bizonyítéknak. -
rtrace
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ha nem 1db csúszkával állítasz "nehézséget", hanem minden paraméterhez van külön egy, akkor meg főleg nem értem mit pörögsz ezen...
Nyilván létező paraméterek, hiszen mi mást reprezentálnának a statok, a taktikai beállítások, mi vezérelné az ai által irányított játékosaidat, stb.A változó nehézségi szint felirat meg azért van benne, hogy amikor legelőször játszol a játékkal és nincs még difficulty kiválasztva, akkor az első kick off meccsen a játék képe alapján állítja be neked.
Most az, hogy más játékmódokban is triggerelte ezt a feliratot valamilyen történés, az sima visual glitch-től kezdve bármi lehet. Rengeteg ilyet láttunk már egyértelműen ártalmatlan dolgokkal kapcsolatban is, tényszerűen csalást leleplező bizonyítékként kezelni hangulatkeltésre jó csak."A felülírás nem egyenlő az olvasással. Van egy kódolt titkosított fájlom. Kitörlöm és helyette rakok egy sajátot"
Ez nem így működik... Nem egy fájlod van, amit kitörölsz anélkül, hogy tudnád mi van benne és lecseréled valami tök másra saját kútfőből, hanem bizonyos értékeket kell felülírnod egy programkódban. Amiről nyilván tudnod kellett, hogy hogy néz ki, különben honnan tudnád egyáltalán, hogy mit kell benne felülírnod.
Ha átírni át lehet, akkor kiolvasni is. -
rtrace
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
"Aztán idén kiderült, hogy benne van, de csak azért rakták bele, hogy cheatel ezt ki lehessen használni"
Még egyszer; ami paraméterhez hozzá sikerül férni olyan szinten, hogy felül lehessen írni, azt monitorozni is simán lehetne és lenne rá cáfolhatatlan bizonyíték, ha real-time ezzel manipulálná a játékmenetet.
De ha manipulálná is, a játéknak nincs szüksége egy rejtett csúszkára ahhoz, hogy változtatni tudjon bármilyen értéken.
Azt a cheat-et programozó emberünk tette hozzá, hogy ne neked kelljen átírogatni egyesével több tucat paramétert, hanem egyszerűen tudd ezekkel vezérelni. -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Aranyos dolog ilyet mondani: "Már megint olyat mondasz, amit nem tudsz." Mikor nálad nagyobb konteókat senki nem gyártott még a fórum történetében. Aztán azok gondolom sokkal hihetőbbek.
PC-s vagy nem? Ott hamarabb fogsz ki csalót nyilván, konzolon kb. 8-0, 9-0 után dobálja ha bevan nyomva a crossplay.
Ha valaki div10ben van és boldog boldogtalan megveri akkor ne rögtön abban keressük már a hibát, hogy tuti lecsalják. -
miro.
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Haaat tudod de mi ketten jatszunk.. azert nem akarjuk 3-400ert eladni.
Dehogy,semmivel.
Mondom ugyanugy lefutjak,ugyanugy rengeteg helyzetet kihagy,nem mondom van amikor a jo Isten is visszapattan hozza,meg atfolyik az ellenfelen,de ez meg nem ad nagy kielegulest,hogy latom en is,hogy ez a kartya nem jobb,hanem egyszeruen scriptes. -
Digestive
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
87x raktam ki eddig. Az össz befektetés, h 2x megvettem a 3db IF packot. De annyi coin meg be is jött bőven a két kicsi eladható packból. Ja és nem volt már szinte semmi fodderem. Forgatom a lapokat amit ad és mellette még a liga sbcket is csinálom. Az más kérdés, h már eléggé unom.
-
gjoe
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Felesleges lenne mert az sem lenne bizonyítás.
Nagyon sok nyitás videót láttam.
Van aki sok ezer pontot, több millió coint elnyit és semmi. Van akinek meg minden pakkban esik egy.
Nem szerencse vagy pénz kérdése, hanem éppen a te klubbodat hogyan díjazza az EA.
Van akinek meg semmi ilyen pakkot nem kell nyitnia mert még egy 83x5 is ad két Toty lapot is.
Feleslegesen vitáztok ezeken.
De lásd az elmúlt éveket. Volt mikor Woody mindent is kinyitott, vagy tavaly David minden héten top lapot kapott.
De a játékosok 90 százaléka semmit. Ma megcsinaltam a Toty kupát. MAX 20 meccs volt. Azaz 20 ellenfél. Abból 3nal volt a csapatban nyitott Toty lap. És ezek közül az egyiknél 4db is. A maradék ellenfélnel egy sem volt.
Div2. -
taylorp
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ezzel magadat akarod meggyőzni arról, hogy vegyél pontot és tuti nyitni fogsz toty-t? Én még mindíg azon a véleményen vagyok, hogy ebbe a játékba pénzt belerakni a legnagyobb f@szság, ebből pénzt kell kivenni. Te is tisztában vagy vele, hogy bárki lehet a csapatodban ha az ea úgy gondolja, egy gold csapat is legyőz.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
200 000 forint kb. 70 000 pont. Abból lófaszt nem nyitnál nem, hogy TOTY-t. Persze nyilván beadhatja, de a tuti továbbra is erős. Mikor 500 000 pontból nem nyit valaki, akkor a 70 000-re tutit mondani továbbra sem helytálló.
Itt ez a 3500 pontos pack amiből fentebb valaki nyitott 3-t. Ilyenekre tudod ellőni a pontot aztán esély meg szinte semmi. Persze ha a HM-t annak számolja valaki akkor fasza, csak az nem toty.
-
BenXL
aktív tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ismerős helyzet, annyi hogy még fifa ponttal se biztos hogy menne. Én pl tegnap kinyitottam azt a 2 475ks store packet coinból, Gwinn és Horan jöttek, meg az 500ks (4000 fifa pontból) iconos packet is, abból 88as Pichon 😂 Meg a toty közben is nyitottam pár store packot fifa pontból, plusz emelett persze az összes sbct, objektiveket megcsináltam, alapból el volt rakva vagy 50 top pack, közben div2 rewardok, WL 8-9 wines rewardok.
az egyetlen lap ami jött az egy Robi Carlos, akinél az a legszomorúbb hogy nem jobb mint az evozott gold Theo….
az egész kezdőm Evo vagy player SBCből áll, annyira nem nyitok senkit egész évben -
miro.
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ja hat konkretan mindent tenyleg lehuztak.
Vedok,kapusok,helyezkedes a vedekezesnel,szereles,minden.
Imadom amikor latom fb-n a posztokat,hogy Toty mbappe egy Isten es lott vele 20 meccsen 45 golt.
Azt nem nezi,hogy eleve 3x annyi gol van mint ket hete,es most mindenkivel ennyit lehet loni.
-
miro.
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Amugy arra semmi esely,hogy a kovi patchel ujra futballt formaljanak a jatekbol,vagy valami olyasmire hasonlito dolgot,es lassitsanak a jatekmeneten,meg a vedoknek legyen annyi ertelmuk,hogy neha az ellenfel melle allnak?
Vagy innentol kezdve ez csak meg gyorsabb,meg tobb gollal meg undoritobb lesz? -
rtrace
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
"Mert ez oltári baromság, amikor manapság még a csatár is védekezik."
És pont a modern focinak ez túlzottan védekező, kockázat minimalizáló, egyéniségeket kiölő jellege az, ami miatt nézni is egyre kevésbe élvezhető a 20 évvel ezelőtti trendekhez képest, nem hogy egy videojátékban is ezt akarjam viszontlátni. -
-
toxicjew
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Újabb adag meccset letoltam, változatlan a véleményem. Abban általánosan egyet érthetünk, hogy sok gólt lőni>kevés gólt lőni. Ez vitathatatlan. Viszont cserébe olyan mértékű frusztrációt basz veled a játék azzal, hogy a védők egysejtű módjára helyezkednek/kinyílnak/állnak mint a cövek, hogy jelentősen elvesz az élményből. Most kellene egy hangyányi IQt visszatolteni a védőkbe, és akkor azt mondom, hogy jók vagyunk. Ez így gyakorlatilag Rocket League 2 most.
Két sírás között legalább megszant ez a csöves cég
Gondolom a Totykrol lemondhatok
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Ez ugyanaz mint amikor van egy játékosodnak ps+ és az evo arra ad ps-t. Nem fogja lefokozni csak szimplán nem kapod meg. Az evo azt mutatja, hogy maximum 4-ig húzza fel, tehát ha 4es a weak akkor se lesz 5, ha 5 akkor se nyúl hozzá. A skill moves mellett nincsen az a kis jel amivel maximalizálva lenne így ott bármennyid van 3-t kapsz nyilván a max 5-ig.
-
rtrace
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Persze, hogy online is léteznek ugyanazok a paraméterek, mégis mit reprezentálnának a statok (többek között)? De az, hogy valaki ír egy olyan GUI-t, amivel csúszkákon keresztül tudod ezeket az értékeket manipulálni, az nem bizonyíték arra, hogy azért marad ki egy helyzet, mert az EA is leveszi ilyenkor a lövésedet 95-ről 20-ra...
Amit meg írtál a programkód beadásáról/kiolvasásáról, nem is értem. Feltörni a játékot és paramétereket átírni benne semmivel se legálisabb, se bonyolultabb nem lehet azoknak a monitorozásánál.
Magadat hergeled csak az ilyen elméletekkel, hidd el. -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Én nem mondtam, hogy ugyanaz a gameplay. Kettőnk között az a különbség, hogy én próbálok racionális magyarázatot találni te meg folyamatosan csak a konteókat gyártod.
Lehet,hogy 8 gól a különbség. Ez egy játék. A való életben is van mikor 2 ugyanolyan erősségű csapat játszik és az egyik kap 6-t. Ugyanaz a fifa is. Lehet épp szarul megy a játék, az ellenfél játékstílusa nem fekszik neked, szerencséje van, neki dob a gép, szar döntéseket hozol, bármi.Nyilván csellel csak akkor lehet elmenni valaki mellett ha 3szor elmegy a lábától 0 cmre a labda. Máshogy lehetetlen. Minek játszol ha minden egyes mozdulat mögött csak a csalást keresed? Valahogy nem értem.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Mondom, hogy vannak faszságok. De hajlamosak vagyunk mindent arra fogni holott sokszor máshogy is meglehetne oldani.
Az, hogy rivalsban ilyen eredmények vannak meg miért vetne fel kérdéseket? Mióta kilehet esni meg 3 hetente szezonváltás van és folyamat visszadobál nem mindenkinek van ideje grindolni a rivalst, hogy feljusson. Van ismerősöm aki 11 wines átlagban és div2ben van. Letolja a kötelezőt és annyi. Ha 2 góllal vezet az ellenfél meg kilép mert haladni akar. Nem értem miért így lett kitalálva, hogy div1-2-ből lehet kiesni csak. Ha mindenhonnan kilehetne akkor lenne mindenki a saját hozzá illő divizóban. Így meg a div3 tele van gyengébb játékosokkal akik kurva sokat játszanak."Királyul tudod huzogatni a labdát a test nélküli szellem védők között."
Ha valaki tud védekezni az ugyanúgy levédekezi, ha meg valaki nem az mást sem fog.
Ellenem mindenki a finesset spammeli, mondjuk mostmár én is. Sakaval szerintem rúgtam is vagy 4 gólt így 2 meccs alatt. -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Nem azt mondom, hogy a játék nem szar. De az emberek rendszerint túlbecsülik a képességeiket. Magamon is látom, hogy sok védekezést teljesen máshogy is meglehetett volna oldani amivel megelőztem volna ezt az egészet. Az izommemória mást diktál. Ezért szar, hogy hetente ennyit változik a gameplay, mert nehéz átállni.
Ittis nagyon sok helyzetet meglehetne előzni ha jobb helyre váltanék embert, vagy jókor szerelnék, vagy jókor lépnék be a passzokba.
Az azonnali visszaszerelés az meg szerver. Lassabban reagál a játékosod a szabad labdára mint az ellenfélnek. Azt nehéz kivédeni. -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Van védekezés, csak az emberek nem tudnak védekezni köztük én sem. Nagyon sokan ráhagyták eddig az AI-ra, hogy megcsinálja helyettük, na most ez nem működik. Én is nagyon sokszor későn váltok oda ahova kellene emiatt folyamat hátrányban vagyok. Eddig működött az, hogy beértük a védővel a támadót, mostmár nem annyira. Speciel ezt a részét nem bánom, legalább visszajön a régi védekezés. Túlságosan elkényelmesedtem.
A visszapattanás nagyobb gond, de ahhoz meg olyan playstyle kéne mint az anticipate. -
tenaijo
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ez nem konteó, mindenki tudja, hogy létezik és használják is, csak valaki nem képes beismerni. Mindig a gép által gyengébbnek ítélt játékost tolja a játék, hogy "mindkét félnek élvezhető legyen".. Nem véletlenül buta az AI kickoff után, meg valamiért mindig gólt kap az ember a 95. percben 90+1-nél. Én már elengedtem a dolgot, hetente kikapok 1-2 olyan krumplitól, aki azt se tudja milyen játékot játszik..
-
tenaijo
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ja, ezért kb lehetetlen rank 1-2-t menni pc-n

Nálam szinte mindig 7-8 win után beindulnak az ilyenek. Valamelyik héten kis accon hatan(!!!) csaltak le wl-ben ilyen és ehhez hasonló módon. 9-0-ból 9-6.
Az elmúlt jópár év legrosszabb élménye volt.
Ez az egész EA anticheat csak azért van, hogy az átlag, tisztán játszó júzerrel kibaxxon. Az összes neten fellelhető free szar cheattel vígan rohangálnak a parasztok, de azért a kernel-szintű csúcsszuper anticheat random képes felzabálni az összes létező erőforrást ezzel teljesen játszhatatlanná téve a játékot. A report xart se ér, két accon összesen 100+ embert reportoltam, ilyenkor létre jön egy case a support fülön, ebből kettő került closed státuszba, és még az sem 100%, hogy ban lett a vége... -
bubuska10
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Belenéztem, de 3 gól után abbahagytram. Botrány! Ilyen mégis hogy lehet??? Nyilván scriptelt fos, de na, most már totál értem a kifakadásaidat a buherálással kapcsolatban, mert ilyen tényleg nincs. Ha konzolon tolod/tolnád + kikapcsolva a crossplayt akkor is lehetne így csalni konzolon? Vagy csak Pcn?
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
2-be. Nagyjából az a játék képe, hogy én támadok 85 percet az ellenfél meg rúgja a gólokat. Baszhatom a zöld timedet ha az is kimarad az öcskös meg timed nélkül rugdossa a finesset 25ről gold sonnal

Szerintem ettől fentebb nem tudnék jutni. Nagyon nem megy az idei játék.
-
tenaijo
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Szintén hetek óta szar, twitteren olvastam egy posztot, hogy tud róla az ea, és majd "megpróbál kezdeni vele valamit". Haha..
A mai plusz akadásokat tuti valami szerver oldali szarakodás okozta, mint minden szerda este, és hétvégén. Egyik öcskös rám is írt, hogy miért csalok, miért próbálom meg kidobni, miközben mindketten mocskosul akadtunk..
Amúgy én valamiért állandóan olyan szerverre kerülök be, ahol sorra csak török ellenfelet ad, egy session előtt vagy 4x indítom a gémet, hogy ne oda dobjon be.... Természetesen nem velük van a bajom, hanem a 700 pinges mobilnetükkel.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Ja rájöttem ,hogy szarul írtam le
Szóval ha elindítom a PS-t és utána a fifát akkor szaggat minden játékmód még az SB is. Ha PS-n lecsatlakoztatom a lan kábelt majd vissza ,utána viszont akadásmentes. Az elmúlt 1 hétben vettem új kontrollert meg új net kábelt is mert azt hittem ezek szarok. De rá kell jönnöm, hogy a játék szar
-
bodnar123
őstag
válasz
bodnar123
üzenetére
Na végül 10 win lett. 3 cheater, 2 loss de az is milyen. Persze a cheaterek helyett valszeg valami kafa ellenfelet kaptam volna. Viszont ez egy új cheat
[link] A játékosaim 0-val passzoltak. Sok ziccerem volt, azt meg lassan magasan lőtték. Tulajdonképpen 0ra vol levéve a passz és a lövés statom. És nem is kezdő acc.
-
bubuska10
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Mekkora balfasz Stam, lyukat rúg
(bocs)Hát igen, ez a legtipikusabb fifa jelenet. Általában mintha akkor húzna valakit nagyon, ha nyerő/vesztő szériában van, vagy több góllal megy az első félidőben. Az a durva, h még a Squad Battles is ilyen, ha nyersz 2-3 meccset 8-0-okra utána a 99 stand tackle-ös meg bruiser+-os játékosod se tudja elvenni tőle a labdát, meg lepattan róla, esetleg visszapattan. Ultimate szinten ahol 99-esek a bronz lapok megérteném, így nem. És évek óta nem változtatnak ezen. Ezért se fogok bele a WL kvaliba, nem akarok 20 ilyen meccset.
-
Aguinaga
őstag
válasz
bodnar123
üzenetére
Tuti van benne valami, tegnap megvettem gold Putellast, meg volt a klubban egy if Patri Guijarro, és kiraktam Pajor lapját, érdekes módon 7 meccsből 6 win rögtön. Volt olyan meccs, ahol 3 emberem szórta ki a bíró, mégis nyertem 6:2-re.. Pajor 8 meccsen 18 gólt lőtt...
De persze egy normális lapot nem ad egyik sbc se, Orsolini, Savanier meg Brais Mendez jött egy pár.. de még egy Buongiorno se.. -
szabyka95
őstag
válasz
bodnar123
üzenetére
En romaniaban elek, itt a digi a legjobb orszagszerte, nekik van a legjobb infrastrukturajuk. Meccs kozben nekem nem ugral 2-4 ms-nel tobbet.
erdelyben, hargita megyeben is 30 alatti a ping digivel, vodafone/telekom (azt hiszem egybeolvadtak par eve) nettel 40-50-60-70-80 ms kozott pattog a ping, kabelen, ugyanazzal a laptoppal.
Szuleimnek vodafone van bekotve. Maskepp gigabites net, savszelesseggel nincs gond, de attol meg majdnem jatszhatatlan a fifa amikor hazamegyek (speed up lagg, keses stb). Masnak a varosban digi van aki PS-en fifazik, es stabil 28-30 ms.Temesvaron stabil 24-28 ms, annyival kozelebb is van a szerverhez, (400km / fenysebesseg * 1000 = 1.33 ms)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére ez a veszély engem nem fenyeget
Grat amúgy.
pont miután kiraktam a spanyol csajszit.

az ellenfél mint valami max div7 lett volna.
LendvaiFeri1
Kristof_94