- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #8277 üzenetére
Kisebbik gyerek accjan nyitottuk mi is Dinhot. Evoztuk mi is. Szerintem első játékos vélemény amiben egyetértünk
mondjuk az ő csapatában még elment most fejeztem be a wlt egész jó volt. Legalábbis hozzám képest. Bár Dinhot sose tudtam játszani ezért nem is szerettem soha.
Nekem ebből a csapatból a top 5-6-bol Hansen jött persze miután kiraktam Netot. Mondjuk mindenkit kiraktam, vagyis majdnem. Ja Hansen nem is ebben van
akkor Rodman
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #8272 üzenetére
Na akkor, nálam jött pár jó lap.
Adhatott volna néha év közben is valamit. Lehet próbál játékra visszacsabitani. Ebbe a szezonban eddig nulla wl, rivals, friendly meccsem van. Csak rush és sb beosztva szigorúan napi 3 meccs.
Na de jött eto, kiraktam riberyt erre beadta gervinhot.
Viera pikkbol, 3 angol csajszi lett 99es lap.
És most reggel pikkbol jött ronaldinho is. -
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
EA's hit #8142 üzenetére
Saját vèlemènyet írom le ha èrdekel mièrt játszom
Fèlprofiba nyomom focit(kijárok ausztriába de már csak ilyen alacsony falusi ligába közel 40èves vagyok mellette itthon futárkodom motorral meg kicsi lányom van)
Imádom a focit 20èvig nyomtam profi szinten osztrákba nèmetbe meg itthon NB1 is volt
Próbáltam pest,uflt vèlemènyem az hogy akármennyire is szar a gameplay de leginkább a community mèg mindig ez adja a leginkább vissza amit a pályan èrzek.Èn inkább futballt játszom nem bugolok meg low driven stb...passzolgatok èlvezem hogy meglátom az üres embert beadom beinditom visszaveszem üres kapuig meg nyilván cselezek próbálom èlvezni a játèkot mint a pályán+szeretem a csapatèpítèst az ikonokat ès a Bayernes meg a magyar srácokat a csapatban.div1 ès elit be mozgom igazából csak a rivals módot utálom ott csak. A bugolás megy ott minden hèten szètbaszom az agyamat...a többi módot pl wl imádom draftokat is szoktam venni mert ott olyan emberekkel játszom akikkel alapból nem így az másik fun faktor
26on agyalok várok mèg pár infót pl ha reális lesz az osztott wl illetve ez a cross play pc nèlkül annak örülnèk
Hamár visszakerül az Allianz arèna meg talán elfogadható ratinget kapnak a bajor srácok ès ha jól láttam jön kahn is
Robbent szeretnèk mèg akkor tuti megveszem. -
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #8137 üzenetére
Szeretnek játszani és a focit nem követik/nem rajongók és jobb eredményt várnak a legújabb, csilli-villi lapoktól. Amivel sok baj nincs, érthető. Játék. Azért mégis furcsa, h bárkiből választhatsz, mégis a legtöbb ellenfél ugyanazokkal áll ki. Hiába nyitok futties Kohlert, ugyanúgy evo Mancini lesz a kezdő. INkább azokkal kapj ki vagy nyerj akiket kedvelsz. És az evo ezért is jó. Számomra erről szól. Nem a grindról. Nyitnék Mbappet, nem is játszana.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #7937 üzenetére
If upgrade
4-5 db 84es, a többi common gold 80-82.
De van vagy 50 if lap a klubban meg ugyanennyi pakk amit ki sem nyitottam.
Eddig pikket max 82es rare lapokig csináltam.
Most már mennek a 83as lapok is.
De nem megy tovább a grind mert tele a store 86 feletti lapokkal. Nem tudok már nyitni.
Jöhetne maicon sbc este.
nincs kit kirakni. Suker nem érdekel. Van de ven sem mert egy tucat cb van és még jönni fog tuti.
Koundet akartam. Este 350 volt, gondoltam esik még az ára, most meg 600k. -
Sirandrish
legenda
válasz
EA's hit #7812 üzenetére
Egy darab packot nem akartam elrakni...az évek alatt rájöttem hogy semmi értelme. De egyszerűen nem tudom elnyitni. Nincs olyan SBC amit érdemes lenne kirakni, az SBC storage meg már fél éve szartig volt, így csak gyűlik meg gyűlik. Akkora vagány meg nem vagyok hogy a 85+os lapokat QS-eljem..
Grind packból volt vagy 300...elkezdtem nyitogatni hogy megboosoljam a klub alsó szegmensét, de amikor 11 (vagy mennyi) lapből már 7-8 dupla, akkor már annak sem látom értelmét..
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #7671 üzenetére
kicsit kevesebb pénz akarnának csinálni (tudom irreális naív elvárás egy kapitalista profit orientált cégtől) kicsit kevesebb promó stb kicsit jobb játékmenet (ahol nem érzed többször mint nem, hogy qrvára igazságtalan dolog történik) és már jobban érezné magát az ember. szóval tuti nem lesz.
-
miro.
senior tag
válasz
EA's hit #7082 üzenetére
Igazabol semmit nem erdemes lejatszani,nem?
Vagy a wl,ha vezet es nem annyira jo? Max az?
Rivalsba minek? Ertelmetlen.
A meccsek tobbsege veget er az elso felidoben?
Full jo lehet igy jatszani.
En azokat tudom kirohogni,akiknek elvaras,hogy a masik mit csinaljon.
Ki nem szarja le..
Csinaljanak tobb egy golos meccset,ahol automatikusan megszakad,es ennyi. -
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
EA's hit #6826 üzenetére
Èn lejátszottam úgymond.12winem lett egyik veresègem szokásos ea kamu volt 7-0 után mint minden hèten kb 5percig keresett ellenfelet(szokásos ha jól megyek mindig ezvan)vezettem 3-1re szünetben beszorítottam az ellenfelet teljesen erre kaptam 5golt minden oda pattant vèdőim eltüntek passzolni nem tudott senki...
Volt egy másik veresègem az jogos volt jobb volt nálam sokkal utolsó meccs már nemkellett így ott inkább bohócra vettem meg a vègèn hagytam hogy menjen az idő.
Utolsó Pick 5 opciós(mondjuk nekem ezvolt a leggyengébb eresztès)
Ha lehet tanácsolni próbáljátok meg kivenni.nemtudom működik-e mèg az a megoldás hogy rugsz 3 öngólt ès megadja a playt is.
Nico Williams amúgy rushra jó kb nekem meccseken gyenge volt vègig.10wl winèrt azèrt kicsit többet vártam volna tőle -
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #6635 üzenetére
Én sem játszottam le a kupát.
És szintén, ha meg is lenne akkor sem lenne kezdő.
Két camom van. Egyik ribery, másik doué.
Egyiket sem cserélnem le.
De én sem láttam amúgy senkinel. Div3.
Statisztikailag kb akik azt a kupát vegigjatszottak azok max 10-15 százaléka tudta elerni. -
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #6631 üzenetére
kösz akkor már csak azt a 100 golden goal meccset kell lejátszanom a 10 winért
na tegnap div 3-ban is játszottam vagy 10 meccset szerencsére már megvan a 35 pont
Továbbra se láttam egyetlen Simmonst se pedig a csapatokba befért volna...
Kicsit idegesítő a meccsek előtti hosszú intro amit mindig elnyomok nyilván, de így a másik csapatát se látom soha amire azért kiváncsi lennék.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #6464 üzenetére
Nálam is ez van.
Tavaly a bundes tots volt a legjobb. Idén eddig a PL.
Bundesbol jött vagy 4 orban meg 4 valami török gyerek. És ennyi. Semmi értelmes lap.
Reggel kiraktam a tots pikket. Az első ilyen szar volt ami megerte. Jött saliba.
Nyitni már nem tudtam ezért kiraktam az ikon pikket.
Toty puskás volt a top lap benne. Na ez nem érte meg. -
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #6257 üzenetére
Sajnos nincs kivel. Ráadásul én általában korán kelek, úgy 4 körül és 7ig van időm. Napkozben, este az meg nálam kiszámíthatatlan mikor érek rá. Így elég nehéz lenne még innen a forumrol is toborozni csapatot.
Amugy meg a kedvenc játék módom lenne ha nem csesznek szét az ea programozói baromsagokkal.
Pont helyett jobb lenne a meccs utáni értékelést számolni például. Ha már úgyis értékelik a teljesítményed. -
Kristof_94
Topikgazda
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #5820 üzenetére
Ez hivatalos stat már? Ha igen, akkor az én evos Chiesam jobb.
Finesse+Rapid, 95 pac, 95 sho, 85 phy, viszont dribbling csak 90 annál.
Hála istennek meglett a Rivals reward és a Div 2 is. Vagy 3 hetet szoptam az utóbbival az utolsó checkpointtól, most meg csontsimán, érzésre olyan volt mintha óvodások ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell Latitude 3410 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD több db elérhető
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK