Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Nagyon beteg ez a játék. A tegnapi accon R9 Kane Dembele ontja a gólokat qrva jól szorakozom. Ok div 7 nem is akarok feljebb menni csak azért leszek kénytelen mert fenének van kedve minden második meccs után veszíteni kilépegetni.
De közben meg azon agyalok hogy a másik accon csak.le kellene nyomni a firiendly kupát (úgyse lesz meg Mattheus) meg le kell nyomni a wlt stb. Közben fullos mindkét csapat sbct bárkit ki tudok rakni még Rooney után is.
Közben meg tudom hogy csak idegbeteg leszek. Ezért nem működik ez a játék mert csak a fun miatt nem játszik senki kell a feladat meg a jutalom
-
toxicjew
addikt
A 2 magyar sbc közül jön ma az egyik.
-
Woodslave
félisten
Persze ezen az accon második ss stb pick Dembele.
-
-
Woodslave
félisten
Csináltam még egy accot legyen vmi öröm a grindban. Nxitom legyintettem atnyomtam megint egy xar ikon
-
Dzsoki92
senior tag
Ide jott egy Gullit, de amilyen szar volt tegnap a jatekmenet azt inkabb hagyjuk is….
-
toxicjew
addikt
Ide semmi említésre méltó eddig.
-
bodnar123
őstag
Nekem jött egy Caicedo. Múlt héten Carlos Alberto, azelőtt Nuno Mendes 99, azelőtt Yamal 99... Ez a másodlagos acc kicsit jobb mint az elsődleges. Így már ahhoz nem nyúltam 3 hete. 2 hónap kihagyás után ez meggyőzőbb.
-
Sirandrish
legenda
Összesen 3 futties jött...2 97es lányka meg egy 97es Rise...szóval a top 3
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ide jött egy Dembele. Sajnos egy számmal kisebb
De látom már az első négy futties lapból kit fogok látni minden nap
-
Sirandrish
legenda
Most látom behoztak egy Objektyvet laza 10K+ SP-vel
-
gjoe
addikt
Eddig van der sar, mehet is kezdobe.
Zanetti és tots dembele. De a 84x10 nálam le van húzva mert megint csak goldokat dobál. -
Sirandrish
legenda
Másfél hónapja a seggemet a földhöz vertem volna egy ilyen packtól

-
neo81
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pont azért nem ugyanaz.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Woodslave
félisten
Komolyan mondom lassított felvételben játszok csak sajnos a másik nem úgy tűnik
-
Woodslave
félisten
Azt hiszem nem lesz Mattheus a klubban
-
neo81
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha Szobo 4/4 wines napi kupas fos obj lesz, biztos hogy lehuzok a wc-n 10 liter juharszirupot
-
Sirandrish
legenda
válasz
Woodslave
üzenetére
Én csak 50 picket csináltam, de 20+ 85x10em van, meg 20+ 84x10-em, 89+osból is van 15 darab, néhány 90+ a szezonból, meg rengeteg apróság.
Bár mivel ahogy láttam, tényleg alig néhány player férne be, így szinte kizárt hogy bármit is frissül majd a csapatom a TEAM 4 alatt
-
toxicjew
addikt
Sirandish: Amíg nem írják oda hogy stats official, addig nem érdemes az értékekkel foglalkozni.
-
Woodslave
félisten
na csináltam azért 122 picket meg 20 db 89+ packot ezt a hetet meg elengedtem.
-
Sirandrish
legenda
Nah most melyik a valid? Öcsibácsi tegnap még 98as volt...
-
Kristof_94
Topikgazda
Lehet, hogy megvan Fermin utódja...

-
Woodslave
félisten
teljesen változó nem találtam igazából semmi konkrétumot.
Valahol azt olvastam óránként 60 sbc napi 600 de volt hogy 78-at csináltam utána jött a ban. Ha soft softbant kapsz szerintem 1 óra, de ha hard soft ban, ami valszeg 300-600 sbc körül jöhet akkor lehet 12 óra. Vagy talán 1 nap is. Nekem volt olyan hogy csak másnap reggel tudtam
Abban se vagyok biztos hogy mondjuk játékkal lehet annulálni. De külön számolja a konzolt, a web appot, az appot sőt amit írt Digi múltkor van paledroid meg injected webapp. Sőt olyat is hallottam, hogy old genen belépsz és kilépsz akkor az app is "oldgenes" lesz nem marad softban. De ezt se ellenőriztem.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
gondoltam
lehet elengedem ezt a team 3-at, aztán estére csinálok annyi picket amennyit a lap meg a soft ban enged. Nem szoktam így készülni csak pár packkal mert úgyis mehet a grind folyamatosan de elég volt a monoton duplikból, úgy tűnik top lap meg már nem fog jönni.
-
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
de nyomod a carrier meg managert is nem?
Amúgy meg teljesen mindegy. Nem hiszem hogy akár egyel több meccset is nyerek VVD-vel mint a Stam Van de Ven párossal. Sőt szerintem két tots védővel is ugyanez lenne.
Ezt már beszéltük én elfogadom hogy skill issue stb. De ha már vannak statok, vannak op játékosok és azokat megszerzem akkor ugyanolyan skillel is szeretnék legalább egy meccsel többet nyerni
-
Sirandrish
legenda
Hát CAMba Bellinghamet váltotta..kb ennyi. ST-be már nekem se férne be.
A szint meg...hát így. Objektívek, és 99% offline...5 rivals meccset játszottam, azt is objektív miatt
Hjaa...meg vettem egy stores csomagot, 1500 SP-ért. Bár totál felesleges volt, mert már anélkül is meglehetne, annyi SP van bent megint objektívekben..
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az meg hogy? Én még 20nal sem járok.
Ginola nálam már nem férne be. Vvd most még igen de mire oda érek már nem biztos, hogy kelleni fog. Hacsak nem tényleg op lap lesz. -
Sirandrish
legenda
Közben meglett az LV40, szóval ez a szezon is fullozva...VVD és Ginola is bekerült a keretbe
-
kapeti07
senior tag
Sajnos engem elkerülnek ezek a nagyobb nyitások. Maradnak a Dudekek Lampardok és Scholes-ok. Akik természetesen nem kerülnek be a csapatba, Nekem jelenleg ez a csapat, mai kupa 4/3 win:
-
neo81
senior tag

-
Sirandrish
legenda
Olyan mintha az EA most balanceolná az EXP-t

Minden héten más feladat, más mennyiségü SP-vel..még ők se tudják eldönteni hogy mennyi legyen az annyi
-
T0rnad0
addikt
Nekem is a leállás alatt jöttek a jobb (nem 15k-s) játékosok. Ha a játék engedi, jó meccseket lehet játszani velük:

-
dvtkfan
senior tag
Van még rajtam kívül olyan szerencsétlen, hogy ebben a hülye kupában nem bírta egyik nap sem megnyerni mind a 4 meccset?
Minden nap kivétel nélkül elbukom az első meccset, legyen a meccs reggel, délben vagy este...tök mind1 milyen időpontban játszok...
Utána szinte mindig behúzom a maradék 3at, aminek ügye már nincs semmi értelme...
Fúuuuu de fel tud még mindig idegesíteni ez a játék...Nem is bánom, hogy nem veszem meg a 26ot...elég volt az elmúlt 12 év az UT-ből...

-
EA's hit
addikt
Az en csapatom most:
Az evok mentik meg ezt a fos jatekot, azok viszont zsenialisak
A legjobb lapjaim jelenleg Mbangula, Vidal es Maicon, szorosan mogottuk Gatti, Fagioli es Maradona. Puskas azonnal kezdobe fog kerulni, ahogy nyilvan egy Daginak, Cduyffnak vagy Pelenek is szoritanek helyet valahogy, de mashol nem nagyon tudom mar elkepzelni, hogy valtozzon a csapat. Ha Vidal es Fagioli sokkal jobbak ingame mint Gullit, vagy ha Gatti rohogve jobb, mint Stam, Saliba es Maldini, akkor megis kit nyithatnek aki jobb lenne, es meg szivesen is jatszanek vele?
Vvd, Ginola es ilyen bohoc lapok a csapat kozelebe sem fognak kerulni nalam. -
Sirandrish
legenda
Az én csapatom ilyen jelenleg..
A támadósor nagyon rendben van, a többi meg olyen amilyen. Bár most kb mindenkivel elégedett vagyok 
A 2CDM-es felállásról most váltottam hogy Musiala is beférjen, mert csak kipróbálnám

Szegény Bellinghamnek nincs már sok virágvasárnapja, mert ha jön Ginola, akkor ő már max a padra fér majd be...R9-et nyilván nem cserélem már idén senkire
-
Woodslave
félisten
Nekem semmi extra.
-
toxicjew
addikt
Én is rég mutattam már a csapatot.
Van még Putellas meg Dinho, utóbbi hankap egy fasza evot, akkor megy James helyett. Amúgy tetszik a csapat, Hazard nem klappol vmiert... De mindhárom Cam kapni fog még egy 5. PS+t
-
kapeti07
senior tag
Most nézem ezt a Barca barátságos mérkőzését, erre kit látok a Söul csapatában. A jó öreg Jesse Lingard-ot. Ő az angol Vadócz Krisztián ahogy látom!
Milyen jó kis lapjai voltak anno. -
gjoe
addikt
Na most ez a csapat
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Én is valahol 20 alatt vagyok. Prémiumot sem vettem meg. Eddig nem érzem hogy hiányozna pár szar pakk.
Az a vicces, hogy van 3milla coinom és nincs kire elkolteni. Aki dobna a csapaton az árban bőven felette van. Akik meg alatta vannak árban azok feleslegesek mert nem jobbak egyik meglevő jatekosnal sem. -
kapeti07
senior tag
Reggel lett meg a 21. De ráérek még, utolsó héten úgyis jobban dobálják majd az XP-t.
Lehet mire elérek a végére már nerfelik is Van Dijk-et. -
Digestive
veterán
Én 12es szinten vagyok. Látszik a motiváltságom.
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze, azok kész is vannak. Remélem jön egy nagyobb adag.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
én megvettem a két sp packot. Tényleg jöhetne valami mert a 26-os szinthet (ami 30 lesz a 4000 sp-vel) még kell 1000. De ílyen tempoban még legalább két hét lesz Van Dijk. Más játékmóddal nem vagyok már hajlandó időt pocsékolni sp miatt
-
toxicjew
addikt
[link] Megcsináltam az új rész topicjat, kiegészítve a deep diveval.
-
Digestive
veterán
Az elsőnek még örültem. A 4. már nem hoz lázba.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
én inkább ezzel a képpel szeretném
-
Woodslave
félisten
na már megint sikerült felqrni magam. Pedig már nagyon hajlok rá, hogy beszopom amit az ea mond és elhiszem hogy a 26 jobb lesz, pedig nyilván ugyanez a fostenger
Kupa, első meccsen kikaptam hoszabbításban, utána már nem számít, ennek ellenére végig tudom reggel ordítani a továbbiakat is.
Tiszta hülye vagyok -
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Miért ne lenne igaz? Ezek a leakek az esetek 90%ban megállják a helyüket.
-
Sirandrish
legenda
Ez igaz lehet??
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Te hogy nézel ki?
-
Sirandrish
legenda
Jött egy Kvara, egy Musiala és egy Gervinho...
Egyik sem fér be, de legalább nem a 20. Scholes és társai
-
toxicjew
addikt
Aquinaga: az ismetelheto upgrade
Ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem nagy cucc, de azért jól esik. Messi mondjuk megy a kezdőbe.
170k. Müller meg Zsanetti. Asszem ő lesz az új Koeman és Scholes

már tényleg nem tudom ki kezdjen.

A támadósor nagyon rendben van, a többi meg olyen amilyen. Bár most kb mindenkivel elégedett vagyok
LendvaiFeri1