Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Azabaj ebben a hulladèk játèkban nem lehet èrezni hogy kivel játszol..egy noname kiscsaj megfogja alázni a herokat meg ikonokat ha bugoltatja az ember...pl vicc hogy megcsináltam a yashin evot ès megaláz csatárban bárkit.Pedig semmi köze a csatárhoz vagy Konate kapuban
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én nagyon szerettem a játékát. És úgy ahogy mondod, nem hozta ki a maxot magából.
Másik jó hír amit X-en láttam ma: De Rossi is jön, mint hero!
Már kezd összeállni fejben az fc 26 csapat: Elől Ibarbo-Doumbia-Gervinho, CAM Totti, CDM-be DDR... 
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
a másik accon csak 571-szer csináltam meg .
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nemvolt rossz játèkos főleg az elejèn a portoban nagyon extra volt
Barcában megbukott aztán próbálkozott tovább de tèny nem hozta ki ami benne volt kb mint Nani a másik portugál zseni
Kár èrte mondjuk fifában mindegy itt mindenki jobban nyomja a tirvela timed finsht mint ő fènykorában. -
Digestive
veterán
Jaja. Fizikát meghazudtoló ívekkel és játszik könnyedséggel!

Szerintem sokkal jobb volt, mint CR! Csak ő inkább a bulizást választotta. A portugál Ronaldinho.
-
Digestive
veterán
Mr Trivela
-
toxicjew
addikt
Ez lesz az ultimate edition borítója.
-
Woodslave
félisten
ennek az Atheneanak nem kellett volna fejlődnie? Vagy az elsőből kimarad?
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
a nagymintás statisztika híve vagyok
-
Woodslave
félisten
1485 pp után azt mondom nem érte meg
-
Woodslave
félisten
válasz
Aguinaga
üzenetére
mármint nem akarom eltitkolni. Szóval csak a szokásos szélsők inside forward, a közép cm holdig defend a két szélső meg box-to box balance. Annyit próbáltam egyik accon hogy lb Saka és wingback szóval elég sokat rohangál

A mélységen sokat nem veszek észre hogy 50-95 lehet függ a másik fél taktikájától is. Fene tudja. A build up is balance vagy counter itt se tenném a nyakamat rá hogy bármi game changer különbség lenne.
Mondjuk tegnap is szinte csak nyertem, talán két-három vereség volt a div 4-es accountokon, de vannak meccsek ahol tök mindegy mit csinálsz olyan a játék vagy annyira jó a másik nem akarom ezt se eltagadni.
Sok l1 passz kell vagy küldeni a két cm-et akkor tényleg brutál jó. Ha nagyon tömött a kp akkor én szoktam kínlódni de akkor jó az overlapos lb (vagy rb ízlés szerin)
-
bodnar123
őstag
Kb ugyanannyi az esély, mint ha 1000 lenne L és 10 W. Csak jól mutat, ezzel csalogatják be az embereket. Én ezt büntetném. Pontos százalék esélyt kéne kiírni. Melyik topjátékosra mennyi. Ez így egyszerű pénznyelő. Persze coinból meg lehet próbálni. Úgy sem lehet semmire felhasználni.
Eddig youtubon 4/4 casillas amit láttam.
-
Kristof_94
Topikgazda
Na, tegnap este megcsináltam a kvalit és elértem a rivals 35 pontot is, így legalább csütörtökön lesz reward. Jövő hétvégén folytatás.

-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az nálam is...bárhonnan driven shot ès szopó.
-
toxicjew
addikt
Melyik csövesbánat tiktokker talált már ki vmi új cancel moveot, amit most hirtelen mindenki spamel? Agyrák ez a community bazmeg
-
Sirandrish
legenda
Nah a mai adagból jött vagy 6 SS lap, persze a 68. Zhegrova volt a "legjobb"..
Bosszúból 3at bele is vágtam Athaneába
Leao helyére megy, kíváncsi vagyok a trivela+ra, meg amúgy is komázom a kiccsajt. Ha kiéltem magam, megy vissza Leao.
-
gjoe
addikt
Na vettem egyet. Persze nekem casillas jött belőle. -
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
a kisebbik gyereket eddig nem érdekelte a fifa elég béna is volt, most elkezdett játszani, pár hete a középső accon ami div 4-ben van, de akart kezdeni egy újat ezért csináltunk neki egy accountot szombaton. Div 7-ig ment pedig azt mondta div 8-ban marad mert ott inkább nyert mint nem de aztán csak felment mert kevés kvali pontot ad és össze is szedte az 1000-t be is kvalizott első wl-re. Röhögni fogok ha csinál hat wint mint én
-
Woodslave
félisten
mert rámegy az életem és próbálom ezt az időszakot minél jobban kitolni.
Első fifa a 19 volt amikor megvettem a ps4-et de azzal nem nagyon játszottam csak a gyerek én azt se tudtam mi az a ut.
Aztán a 20-at halálra grindoltam és a lelki világomnak se tesz jót a játék mert nem tudom elfogadni hogy ennyira béna vagyok benne. Valszeg ez komolyabb problémák jele de ebbe ne menjünk bele

Aztán a a következőket nem vettem meg csak amikor tots idején gombokért odaadták. Amit megint megvettem az a ps5 korszakban a 23 volt (szerkesztettem mert össze-vissza írtam miért a 23
)a 24-25 megint így a tots idején akciósan vettem meg. De tényleg a fő oka, hogy ne menjen rá minden időm szeptembertől elég a nyáron.
-
neo81
senior tag
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szintén.
Ma a kupa 4 meccset toltam le. Hál isten első kettőt nyertem. A másik kettőt kigumiztam.
Péntek óta nulla rivals, zéró wl.
Semmi kedvem.
Pakkokal én is így vagyok. Multheti összes 85x5 megvan. 84plusz if pakk valami 50db nincs kinyitva. -
Sirandrish
legenda
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát én a napi 3 meccsemet is úgy játszom le mintha a fogamat húznák. A packweightnek hála meg eszem ágában sincs pörgetzni a csomagokat. Vagy 20 darab 85ös combo packom van, de nem nyitom ki, mert nincs mibe rakni a duplikat. Grind packból meg 100+ van, meg a sok apró..
Ha így marad a drop, akkor valszeg ez a mennyiség csak nőni fog
-
kapeti07
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Csütörtökön kapcsolatam be utóljára a játékot. Az appba is csak ma néztem bele. Szerintem az FC25 közösség már unja ezt a promo-t ami a legbicskanyitogatóbb az összes közzül és ráadásul 4 hétig tart. Rossz a packweight és ezek a kapus csatárok és csatár CB-k a legtöbb játékosnak nem jönnek be. Elsősorban ez egy focis játék még ha nem is szimulátor, de alapvetően valódi játékosok és csapatokvannak benne. Ha olyan könnyedebb lenne mint egy Fortnite akkor jobban illene hozzá ez a megközelítés, hogy összevariáljuk a posztokat. Sokan ezért pártolhatnak el, pedig most dübörög két nagy focitorna is. Tehát igény az lenne normális promo-ra csakhát szerintem a fejlesztők is most nyaralhatnak.
A futties majd biztos jobb lesz. Arra visszanézek majd, bár az első hetében pont én is nyaralok. -
Woodslave
félisten
na mi van urak még csak most jön a futties és ennyire be van punnyadva a topic?
-
Woodslave
félisten
Sikerült lehozni az esti kört spec lap nélkül. Illetve a tots pick miatt mégsem
Én vagyok az utolsó akitől játék és taktikai tanácsot fogadjon el bárki is de kipróbáltam Borasnál látott 4-5-1-et és qrva jó volt legalábbis div 4-ben. 9-ből 8-at nyertem egy srác ellen nem volt kedvem küzdeni de majdnem az összes rq volt egyik mondjuk lerakta a kontit. Már van sok olyan cm aki tud mindent is szóval annyi passz lehetőség van. Amikor 3-4 ember indul meg csak a passz baxodhat el
-
neo81
senior tag
8 win lett a WL-em.

-
Gabeszfoci89
senior tag
Tegnap letoltatam a wlt nem vettem vèresen komolyan lett egy oriási kamu veresègem tizikkel (3-0ról egyenlített az ellenfèl a 93.percben majd hosszabbításban is vezettem ès ottis kaptam egy kamu gólt)meg egy szokásos bugos veresègem a gyerek minden lövése timeddel 30rol gól ...persze pc gondolom ez valami cheat....
Annyira elment a kedvem 11win után leadtam az utolsó 2 meccset mindegy lett volna a 13 vagy 11...
Egyik Pick adott egy luciot minden más szokásos trash lapok max.
Hátralevő wleket is fogom letolni fèlig leszarom módban mert mindegy hogy töröm-e magamat semmit nem ad úgysem.11winre most luciot pickeltem máskor a 13ra legszarabb opciókat adja mindig
Evokba próbálok magyar játèkosokat tenni hátha tudok majd egy magyar teamet kirakni utolsó wlekre -
Kristof_94
Topikgazda
Először sikerült elérni a 12 győzelmet úgy, hogy 1-2-es állással kezdtem az elején, onnan 12 meccs alatt 1 vereség.

Az utolsó meccsen kicsivel a vége előtt egyenlítettem ki és utána a 2x15-ben meg is nyertem, de nagyon húzós volt, Konaté 2 db 1v1-t fogott a végén, alig hittem el.
Az első pickben Maradona, a másodikban meg Mamardashvili lett a választott. Utóbbinál ott volt Rashford is, de őt sehol nem tudnám hasznosítani. A csomagokat majd jövő pénteken. Van már 14 pick is vegyesen, sajnos a héten többször elfelejtettem, pedig lazán lehetne már 30+. -
Woodslave
félisten
Csináltunk még egy accot a kisebbik gyereknek hogy div 9-bbenan játszhasson. Komolyan azok az emberek akik fullos csapattal ott vannak azok mi csinálnak ezzel a játékkal?

Ráadásul ilyen 2020-as accountok. Vagy a 10 éves gyereke játszik már?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát mint az eddigiek. Van benne néhány finomság, amit sose nyitunk ki (én biztos nem), a többi meg fodder..
De úgy látom arra figyelnek hogy 94-95nél magasabb ratingü ne essen
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Felső sor. James sbc lesz.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet, hogy megvárom a jövő pénteket, annyira nem nagy team.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van pár jó dinamik imidzs
-
Sirandrish
legenda
Barátkozzatok az alsó 2 sorral (Cantonát kivéve persze)!

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OLED TV topic
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- ELADÓ AcerSwift3 (14" / AMD Ryzen 5 4500U / 16GB RAM / 512GB / HU)
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már kezd összeállni fejben az fc 26 csapat: Elől Ibarbo-Doumbia-Gervinho, CAM Totti, CDM-be DDR...

pont miután kiraktam a spanyol csajszit.
mit kell nézni?

LendvaiFeri1