Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Most kipróbáltam a listát VLC-ben. Felemás lett az eredmény. Volt amikor kiakasztotta (kékhalál, USB_DRIVER-re panaszkodott), de konzekvensen nem ment pl. az RTL, holott ugyanazon a frekin megy mint a TV2 az pedig elindult. (Médiacenterrel rendben megy mind1ik adó, bár érdekes hogy annyira leterhelia HD adás, hogy a lelket kihajtja belőle (100%). + még így is kockásodik, akadozik 1.6-os CD procival.) Ez ugye azért érdekes, mert a gyári progijával teljesen korrekten nézhető volt a HD adás is (70-80% cpu használat) igaz XP alatt. A médiacenter, és vlc pedig már W7 alatt futtatom, pár napja tértem át W7-re.
Viszatérve a VLC-re. Az 1.1.0-ás VLC frissítettem 1.1.1-re. Ezzel már elindult az RTL, de nem megy a TV2. Nagyon furi. A HD adást a a VLC sem szereti, ugyanúgy full-ra járatja mint a médiacenter, pedig azt reméltem a HD nézhető marad mint XP-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- AliExpress tapasztalatok
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Lenovo LOQ 15IRH8 15,6" IPS,i7-13620H,16GB RAM,RTX 4060 gamer laptop garanciával akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest