Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Milyen tunered van? Ha van újabb driver hozzá, akkor érdemes lehet megpróbálni.
Win7 64bit alatt leadtek dvb1800h és az olcsó kínai dongle is szépen megy vele. Neten keresztül streameltem is velük az adást. Megesett hogy elszált a vlc streamelés közben, de ez akkor volt amikor rossz volt a vétel.A kékhalál inkább driver problémára utal szerintem.
Az usb tunert linux alatt és xp alatt is próbáltam (vmware virtuális gépben
és linuxot igazi gépen is ).
A prociterhelés sem volt nagyon vészes. Igaz erősebb gépen próbáltam. Az adások közti különbség lehet a számára kevés teljesítmény miatt van. Ha rosszabb a vétel, akkor is jobban terheli a procit és néha el is szálhat a vlc tőle. Régebbi gépemen például jobban ment a hd adás, mint a tv2/rtl ... ennek az volt az oka, hogy az általuk sugárzott hanggal nehezebben boldogult a gyári progi.
-
premete
veterán
A HD jóval igényesebb, nálam is a HD esetén a 2.4-es proci gyakran 2527 Mhz-en fut, igaz kb. 30 % processzorterhelés mellett, amíg a nem hd adások 800-1600 Mhz-en, 20 % cpu terheléssel.
Vannak furcsaságok, nekem például a dvbdream alatt a nem hd adásoknak nincs hangja és a kép is gyakran kimerevedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest