- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
derapo
tag
Akkor sem nyugszom bele!!!
Egy ilyen rohadt gennyes pinaclis szartömlőt. Millió media center progival próbáltam. Hang van kép meg az ablakba..vagy ott se van. már az egész netet ismerem kívülről dvb-t tuner program ügyileg. Esetleg linuxal kéne próbálkoznom.Vagy hipoval,vagy egy kis arzénnal.
Nem lehet az,hogy valamilyen codec köllene neki?
de úgy látom,hogy telepít valamilyen mpeg2 ,h264 izét. A saját szoftjával van kép a hd adásoknál,idegen progival max csak hang van. Vétel az szerintem jó: 92-97%Létezik még valamilyen program,ami "univerzális" dvb-t tuner program?
Sesametv,progdvb,total media, meg ilyeneket próbáltam egyikkel se semmi. A csatornákat mind megtalálja de kép meg sehun.
Az analóg csatornák mennek de az meg kit érdekelnek?
Ha van valakinek még ötlete szivesen várom
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest