- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Örülök, hogy hasznát vetted, nem volt egy túl nagy wászisztdász, csak túl szem előtt volt és elkerültük.
A SmartDVB maga szerintem nem tud dxva-t, ahhoz a legújabb divx h264 decoder kell szerintem. Szerintem, ezért nem kell ezt olyan komolyan venni, nem vagyok ennek (sem) szagértője. Nekem pont az eggyel előtti verzió van fent a gépemen, a klite kodek pakk részeként. Na most feltettem ezt a legújabbat, de nem akart összejönni a dolog...ebben lehet a bénaságom is közrejátszott, de gyak. full elcsesztem az egész progit ezzel a frissítéssel, úgyhogy mehetett a rendszervisszaállítás. "Sajnos" nekem nem is olyan lényeges ez a dxva, könnyen viszi a gép a hd adásokat. Meg MPC-HC-val valahogy a dxva-s videók, ha abban játszom le, nem olyan szép élesek, mint mondjuk KMPlayerrel, ami nem dxva-s. Pedig semmi filter, meg mű cucc nincs KMPlayerben bekapcsolva, de valahogy nem használom a dxva-t.
Nem, nem működött.
Kínlóndtam vele vagy 1 órát, találtam 1 dll-t, amivel majdnem elindult, de utána már le is fagyott a progi.Az antennát még anno a SmartDVB L: és Q: értékek figyelésével lőttem be és azóta is jó. Bár ezeket az errorokat ez nem figyeli, így nem tudom, hogy ez csak látszólag 100/100-as vétel, vagy a progi vág át, de képhibával még nem találkoztam. Max ha hívnak mobilon.
A tsreader-el vizsgáltam át még a 30 napos lejárat előtt felvett adásokat, és mindig hibátlanok voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- LTE frekvenciák
- Ingatlanos topic!
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest