Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
Rendben, köszi! Végülis balogunyom már tényleg nincs messze,szóval elvileg szhelyen is mennie kéne akkor.
WinFast DTV Dongle H
Egy sima 1 méteres koax kábel van
Elötte ezzel fogtam a sima analóg adást is,de hozzáteszem, hogy a 4. emeleten vagyok, bár nem tudom, hogy ez mennyit számít.De ha gondolod holnap elviszem laptopot egyetem felé,aztán kipróbálom ott valamelyik parkban, hogy ott mit tud 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LEGO klub
- Windows 11
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elemlámpa, zseblámpa
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elötte ezzel fogtam a sima analóg adást is,de hozzáteszem, hogy a 4. emeleten vagyok, bár nem tudom, hogy ez mennyit számít.De ha gondolod holnap elviszem laptopot egyetem felé,aztán kipróbálom ott valamelyik parkban, hogy ott mit tud
wassermann