- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuCo.
tag
Na, szóval én próbáltam fogni unyomba a hegyhátsáli/vasvári tornyot, mint korábban már írtam is. tehát nálam a helyzet az, hogy az A Mux az jön, tehát az M1 HD, M2 HD, meg a rádiók. De csak 50-55%-os jellel. A C Mux pedig egyáltalán nem jön. És mindez úgy, hogy van egy antenna a tetőn, kab-hegy felé fordítva, tehát kb. 80-90 fokkal el van fordítva a Hegyhátsálhoz képest. És ugye tőlünk van kb. 25 km-re az adó, tőled kb. 35-40 km-re lehet. Esetleg azt próbáld meg, hogy teljesen Körmend felé fordítod az antennád, mert igazálól Körmendtől lefele van még az adó, tehát sok köze nincs Vasvárhoz, nem tudom miért vasvárinak hívják. De sztem neked már mindenképp kell egy tetőantenna hozzá, mert úgy néz ki, hogy elég gyengén sugároznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest