- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
krapulax7
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem legyetek szívesek!
Akarok venni egy Pana TX-P42G10E plazmát, amiben van DVB-T tuner, DVB-C interfész, Közös interfész aljzat (CI): feltételes hozzáférésű modul ( CAM modul), legalábbis a leírás alapján...(első kérdés, ha vkinek ilyen TV-je van, h ezek ténylegesen benne vannak?)
Itthon T-Home /T-kábel/ digitális kábeltv-s előfizetés lesz. 2 tv-re egyik ez a Pana, másik egy hagyományos CRT. CRT-hez alap a settopbox, itt nincs is gond, de a Panasonichoz nem szeretnék külső settopboxot, csak azt a bizonyos CAM kártyaolvasót /ha jól tudom Conaxos kell/
Így menni fog a digitális vétel?
Vhol hallottam,h összerendelik a kártyát a stb-vel, de akkor stbox nélkül a Pana sem menne, vagy ez csak ijesztegetés és csak a kártya számít?
Lehet pl a T-homenál 1 stb, de két kártyát kérni?
A Pana menni fog stbox nélkül, csak a CAM kártyaolvasóval + kártyával?előre is köszönöm mindenkinek a segítséget,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest