Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdemes a jelenlegi pci-os dvb-c tuneremet pci-expressre cserélnem?
Azért gondolkodtam el rajta mert egyre kevesebb pci slot van az alaplapokon, a jövendő ddr4-es lapjain meg már lehet nem is lesz. Két lehetőséget néztem eddig, az egyik egy TBS gyártmány, Gróf..
ajánlotta, neki működik. De kínából lehet rendelni és rájön a vám és vámügyintézés macerája. A másik lehetőség egy német webshop ahonnan technotrend dvb-c pci-e eszközöket lehet rendelni. A technotrenddel van valakinek tapasztalata?
A mostani technisat cablestar II pci vel elégedett vagyok, csak gondolom a pci slot előbb utóbb kikopik. Milyen más pcie-s dvb-c tunereket tudtok még ? Lehetőleg magyar vagy eu-s forrásból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest