- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
A jel erősségéről csak annyit, hogy amikor itt jártak a digis szerelők alapból 66-72 decibelt mértek Ezt nagyjából az STB is kijelezte 100%-os minőséggel társítva.
Erre a szerelő azt mondta: "Sokan a fél karjukat is odaadnák, ha ilyen jelük lenne"
De azért próbából ráemeltettem (82), ami a dvb-c kártyára nem volt hatással. Viszont az analóg kártya képe gyönyörűen beszemcsésedett. (ezt így is hagytuk, így most egy 6dB-s csillapítóval nézem.)És most egy újabb csavar.
Biztos sokan találkoztak már azzal a ténnyel, hogy a tv-kábel ráz!!! (például amikor össze akarta kötni valahol, amikor az a gépbe, tv-be volt csatlakoztatva.
Ez szóba került ma a munkahelyemen, mire az egyik kollégám felvetette, hogy ugyan mérjem már meg, mert ő még ilyenről nem is hallott. (én már több helyről is)Megtettem: 97.5 Volt AC!
??????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest