Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
elodman
üzenetére
Modulátor nélküli boxoknál az antenna be-ki csak hurokátfűzés (oda is szokták írni hogy loop), vagyis csak az antennajelet viszi tovább változatlanul, más boxokra, vagy magára a TV-re is.
De modulátor nélkül a TV továbbra is csak azt a részét tudja feldolgozni, amire gyárilag képes (analóg, digitális).
Külön modulátor beszerzése nem túl gazdaságos, egyébként SCART nem feltétlenül van rajta, de az RCA is megfelel, átalakítóval.
Legtakarékosabb megoldás egy régi VHS-magnóból bontani modulátort, aki ért hozzá. Én olyat kerestem a lomtárban, ami 5V táppal ment, rákötöttem az USB 5V-ra (RC-szűrőtaggal), bekötöttem az A és V bemeneteit, működött. Míg el nem adtam. Előzőleg így vezettem ki a konyhába a jelet, koaxon.
Mellesleg akár egy komplett videomagnó is felhasználható végszükség esetén (AV be, koax RF ki), legfeljebb feleslegesen fogyaszt egy kis áramot, ez már attól függ, hogy mennyire melegedős fajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann