Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
slay007
csendes tag
Üdv ilyen DVB-T usb-s készülékem(it9135BDA 11.10.19.1) van amin jelenleg nem tudok tv adást fogni vagy megfogni! Képekkel próbálom elmagyarázni mi is az én problémám.Még azzal elszenvedtem hogy Win7 64bit rendszerhez találtam drivert.Ez megvan .BlazeVideo 6.6 használok a csatornák kereséséhez.a keresésnél beállítom Magyarország dvb-t beállításait és keresi is a csatornát.Amikor talál egy csatornát akkor a jel megtalálva,csatorna infó elérésének indításánál nem rögzíti a csatornát a keresés végén több frekvencián is ugyan ez a szöveg vár de nem marad meg a csatorna. Ebbe kérném segítségeteket mivel tudom megoldani a számítógép konfiguráció tökéletes erős gépről beszélünk.A tartózkodási helyem Szolnok mellet Rákóczifalva és a legközelebbi adótorony Szolnokon van ami tőlünk 10.5km található! Ezen kívül nem nagyon tudok mit írni a problémámról remélem valaki tud nekem ebbe segíteni! Várom mihamarábbi válaszokat akár itt akár skypen.

Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.25
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann