Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Ivy.4.Ever
üzenetére
Az előbb linkelt S-Video kábellel kapcsolatban (nem hiszem el, hogy már megint S-VHS-t írtam, S-Video helyett, valamiért mindig arra áll a kezem), azt azért még hozzátenném, hogy azon nincs In/Out kapcsoló, vagyis fix egyirányú kábel.
Méghozzá épp rossz irányú, mint az alatta lévő hozzászólásokból is kitűnik, hogy azt a kábelt PC-kimenetre kehet kötni és egy TV SCART bemenetére.
Neked viszont olyan kábel kell, ami a SCART bal/jobb kimenetére kötve. Amelyiken kis kapcsoló szokott lenni, épp ezt az irányváltást végzi. Vagy nem kell kapcsoló, amelyiknél 6 db RCA jön ki belőle, hiszen azok In/Out kábelek.
Egyébként tegnap este, amikor láttam a linket, láttam a Jack-dugót is, csak hirtelen annyira az S-videóra koncentráltam, valamint az RCA-ra gondoltam, a Jack valamiért "nem esett le", hogy jelen esetben azon van a hangsúly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV tunert vegyek?
- Silent Hill f teszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A17 mobiltelefon
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann