Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kernel #13735 üzenetére
Ez a Synaps beltéri elég érdekes. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy a szaggatás nem is vételi gond, hanem a beltéri rossz hibajavítása okozhatja, mert az adótól alig 600 méterre lakom. A pendrive-os jelenségről én is hallottam, de a box anélkül is szaggat. A jelerősség 90%, a jelminőség 88-90% között. Így is beszaggat állandóan.
A Strongnál a jelerősség 90%, a jelminőség 100%. Itt semmi szaggatás, kockásodás nem jelentkezik. Valamelyik nap pont a tévét néztem, amikor megszólalt a mobilom. A Strong ment éppen, de a telefonálásra semmilyen módon nem reagált. Ment tovább.
Az antenna mindkettőnél ugyanaz volt. Ennyire különbözik a jelfeldolgozó képességük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Windows 10
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest