Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Máté tíz pró
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ted_Beneky #13731 üzenetére
Nekem két beltérivel vannak saját tapasztalataim.
Synaps THD 2880 CX - conaxos: Ez a beltéri nagyon érzékeny a zavarjelekre, még a beledugott pendrive is zavarja. Talán nem elég jó az árnyékolása. Az adás még 90%-os jelminőségnél is akad sokszor.
Strong SRT 8102+ - Csak szabad vételhez: Nem tudom megmondani, hogy mik zavarják meg, mert eddig még a mobiltelefon sem zavarta meg soha. Ugyanarról az antennáról, mint az előző Synaps, sokkal jobb jelerősséget és jelminőséget produkál. Egyszer rossz vételi körülmények között a helyi városi tévé adója (Nyíregyháza), lement 45%-os jelminőségre, és az adás még így is ment, csak néha akadt be egy kicsit.
Médialejátszás tekintetében mindkettő jól szerepelt. A Strong felvétele szebb, a Synaps-é pedig az említett zavarhatóság miatt sokszor szaggat.
Ezek csak az én tapasztalataim, másnál ez eltérhet.
Az antenna aktív szobai. A beltériről táplálva. Bár sima passzív botantennával is próbáltam, ott sem volt sokkal rosszabb a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest