- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Bár én nem foglalkoztam ezzel, de az Indexen szoktam látni egy szaktopikot: Easycap videódigitalizáló
VHS to DVD 2.0 SE, még a 720×576-ot sem tudom beállítani
4.0-ban látható ilyen beállítás, ha megnézed a linkelt fórum képeit.
Jobb lenne a 720-nál még nagyobb
Teljesen felesleges lenne 720 vízszintes képpontnál többet rögzíteni, ha a PAL eleve nem is továbbít többet. 576 látható sor mellett, ami legfeljebb VHS-nél nincs teljesen kihasználva, de a TV egyébként attól még nem vált üzemmódot, vagyis a sorok száma (sorfrekvencia) fizikailag változatlan. Viszont egy ilyen digitalizálóra elvileg a TV-adás kompozitjelét is köthetnénk, akár egy VHS-magnó tunerjéről, akár egy TV SCART-kimenetéről, olyankor jogos a felvétel 576 soros igénye is.
25 FPS-es, ez lószar.
Ez érdekes kérdés, miután rájössz, hogy a PAL-adás világéletében 50 Hz interlaced volt, ami azt jelenti, hogy másodpercenként 50 félkép = 25 teljes kép = 25 FPS.
Az elmentett file típusa meg mpg, nem értem miért.
Talán mert a program standard DVD specifikus (VHS to DVD)?
Hogyan lehet csak a sztereó hangot rögzíteni wav-ban videó nélkül?
Nagyon egyszerű, minden hangkártyán van vonalbemenet, így további eszköz nem szükséges. Laptopon már kellemetlenebb, mert a mikrofonbemenet túl érzékeny a vonali szintű, több száz mV nagyságrendű jel feldolgozásához, ezért azon túlvezérlődik, torzulna a jel.
Programnak pedig az ingyenes Audacity nagyon korrekt. Profi módon lehet vágni vele az anyagot, és még sok mindent tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest