- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
#68216320 #12083 üzenetére
a 127.0.0.1:8888 az egy webes monitorozó felület az oscam munkásságának figyelésére, a 127.0.0.1:15050 portot írtam a konfigba emlékeim szerint, szóval a tvheadend oda próbáljon kapcsolódni
(#12085) hamyka: már elég régóta előfizetője vagyok a mindigtv extrának (első 8000-ben), előtte az ingyeneset is próbálgattam már... tudomásom szerint nem volt sosem disovery náluk. Eleve szűkösek voltak a 2 muxszal a lehetőségek és a 3. nem mindenütt elérhető családi csomagos csatornákat tartalmazó muxba sem került bele. Szerintem egy másik szolgáltatóval kevered.
A Helo Digital és Hello Hd közti különbséget is leírták már neked, tehát ez sem kellett volna, hogy nagy újdonságként érjen
(#12086) hamyka
Ne haragudj, de nézz már kicsit utána magad is az információknak. A cégek oldalán megtalálhatóak a technikai részletek. A UPC Direct az a műholdas szolgáltató egyébként.
Ott írja az árnál a *-ot, ami alatt:
* A tájékoztatás nem teljes körű. Részletek az akciós feltételekbenKicsit lejjebb ott az akciós feltételek fülnél a részletes leírás. Az általános szerződési feltételekben biztosan benne van ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest