Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
#68216320 #12083 üzenetére
a 127.0.0.1:8888 az egy webes monitorozó felület az oscam munkásságának figyelésére, a 127.0.0.1:15050 portot írtam a konfigba emlékeim szerint, szóval a tvheadend oda próbáljon kapcsolódni
(#12085) hamyka: már elég régóta előfizetője vagyok a mindigtv extrának (első 8000-ben), előtte az ingyeneset is próbálgattam már... tudomásom szerint nem volt sosem disovery náluk. Eleve szűkösek voltak a 2 muxszal a lehetőségek és a 3. nem mindenütt elérhető családi csomagos csatornákat tartalmazó muxba sem került bele. Szerintem egy másik szolgáltatóval kevered.
A Helo Digital és Hello Hd közti különbséget is leírták már neked, tehát ez sem kellett volna, hogy nagy újdonságként érjen
(#12086) hamyka
Ne haragudj, de nézz már kicsit utána magad is az információknak. A cégek oldalán megtalálhatóak a technikai részletek. A UPC Direct az a műholdas szolgáltató egyébként.
Ott írja az árnál a *-ot, ami alatt:
* A tájékoztatás nem teljes körű. Részletek az akciós feltételekbenKicsit lejjebb ott az akciós feltételek fülnél a részletes leírás. Az általános szerződési feltételekben biztosan benne van ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan , csak kibontott Fiio BTR17
- SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 40MM, SZÉP ÁLLAPOTBAN, ÜZLETBŐL
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest