- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
Watt25 #12077 üzenetére
ezt vágom, csak kell hozzá az a hülye doboz
/ dekorder nélkül nincs tv
Azbest ezt írod :
,, Nem az előfizetés árára mondtam a kedvezményt, hanem a box-ra (régi tévéhez) vagy ca modulra (új fajta tévéhez). A havidíjakat akciós kedvezmények nélkül írtam.
Ahogy már írtad boltban 10eFt körül van egy box, de az antenna hungáriától van olyan előfizetés, amihez olcsóbban is lehet tőlük venni boxot. Ott is van hűségidő mentes, 1 vagy 2 éves hűséges valamint 6 vagy 12 hónapos prepaid konstrukció is. Részletekért lásd az oldalukat: [link] ,,
én erre:
hopsz, bocsánat ha rosszul mondtam, láttam az oldalukat de ott is összevissza van minden
áh feladom
feladom magam postán az ukránoknak
xxd
Mint mondtam állítólag nem működne nálam a fzetős csatornák közül pár, de ahogy beszéltük, ha külön vennék hozzá nagyobb teljesítményű antennát akkor akár a cartoon netwoork is bejöhet, csak hát 1 vagyon 1 olyan antenna, még 1x megkérdezem:
antenna szerelőt tudtok ajánlani? ha igen kit és mennyiért dolgozik?
köszi a sok-sok segítséget, remélem így már értetek engem
Discoveryt miért vették ki a kínálatból? illetve az a szerelhető végű antenna mekkora körzetben tud venni? gondolom 15-20 kmről még csak-csak elmegy, de 50-60 km-ről kétlem hogy működne
vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford topik
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest