Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
Watt25 #12073 üzenetére
ehh bocsánat ha nem voltam világos, én úgy értettem hogy régi fajta tv-je van nincs benne tuner
Támogassa az állam? és hol lehet benyújtani kérvényt? ez nekem új hogy támogassa az állam, az állam csak elvesz de mind1, én nyáron csődöt jelentek, ha így lenne remélem fogtok hiányolni és elmondtok értem 1 imát
akkor jól értettem köszi
azbest:
nem bántottál meg, én anno bezony koax kábelen néztem az analog adásokat, én csak úgy hívom a koax kábelt hogy ,, szerelhető a vége,, de csak is azért mert apa vette valahol anno azt a kábelt és mindég szereltem a végét ( padláson egy kisebb rendszert épített fel apa de semmi hasznát nem fogom venni mert meg fog szűnni az analog// anno volt szóba antennánk is de utáltam mert zabálta az áramot, szebb volt a képe de akkor is, aztán kinyuvadt az antenna és utána jött ez a szerelhetős kábel
) boltban olyan véget nem is kapni érdekes, amit kaptam hozzá nem volt jó rá,
minden jót elvesznek a magyar emberektől ez sajnálatos
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mikrotik routerek
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- További aktív témák...
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő