Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Melyik szolgáltatók jöhetnek akkor szóba (kábel vagy sat), ha én egy saját CI+-os modult szeretnék használni a tévémben (tehát nem párosítják össze) az ő kártyájukkal (HD csomaggal) úgy, hogy ne kelljen még a modulért is külön havidíjat fizetni?
Ha kábeles és sat lehetőség is van, akkor mindkét lehetőséghez külön-külön, pontosan milyen fajta modulra van szükségem és ezt hol tudom megvenni (esetleg közvetlen linkek)?Plusz szeretnék ez mellé még egy boxot is a másik régebbi típusú tévémhez ezen előfizetés vételére, így ehhez is szeretném megtudni, hogy milyet érdemes megvásárolni külön-külön mindkét (kábel, sat) lehetőséghez (esetleg közvetlen link)?
Valamint olyan kérdésem is lenne, hogy sat megoldás esetén (mivel jelenleg analóg kábel előfizetésem van) mi szükséges, miket és milyet érdemes megvásárolni a kiépítéséhez (esetleg közvetlen link a dolgokhoz)? Mert egyáltalán nem tudok ezekről konkrét naprakész dolgot.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG FLOW 13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest