- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
wassermann #1 üzenetére
Szép jó napot mindenkinek
Tudom régi hozzászólás, de hadd mondjak eme hozzászólással kapcsolatosan valamit:
Nagyon jó kis írás, pláne nekem így tisztában vagyok vele milyen kell, nagyon jó írás tényleg
Amit szóba hozol hogy: kábel tv-hez jó, gondolom arra célzol ha valakinél bent van a kábel tv, és nem azt akarja használni amit a kábel tv szolgáltató ad hanem külön vesz eszközt, én erre azt mondom hogy totál esélytelen, úgysem fogadják el, ( legalábbis én szerintem) ha el is fogadják nagyon nagy cirkusz árán, mert szerintem ragaszkodnak ahhoz amit ők adnak.
Jelenleg nálam bent van a kábeltv, ők adták a set top boxot (remélem jól mondom), én nem is kacérkodtam a gondolattal hogy nem elfogadni amit ők adnak hanem venni külön, én ha veszek akkor olyat amivel ,,esetleg,, ingyenesen fogni a kódolt csatornákat, csak nem tudom hogy letiltsák-e a készüléket?
Mert én jobban csak az Amikot láttam ilyennek, és az piszkálja a csőrömet hogy ha én is vennék dekódert, ha csak a szabad csatornákat akarom fogni, ugyanott vagyok ,,majdnem,, mint amennyibe kerül az Amiko legolcsóbb változata
Remélem tudtok nekem segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest