Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
sziasztok%
Kölcsönkértem a nevelőapámtól egy Alcor DV-1000 USBS-s DVB-T-vevőt.
Az a problémám, hogy ez egy kb. 4 éves cucc, és hiába frissítettem az új driver-re, windows-7-esen nem megy a hozzá adott progival (Arcsoft TotalMedia 3.5...), amikor elindítom a keresést, egyből lefagy, és elszáll.
Letöltöttem ennek a TotalMedia-nak az újabb verzióját (5.1), de abban meg nincs DVB-T tuner menüpont.
megőrülök,
Nem tudom, mit kezdjek vele?tud valaki ajánlani egy tv-szoftvert, hogy egyáltalán ki tudjam próbálni, hogy tudom-e venni az adást ezzel a kütyüvel?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest