- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
akela91 #2076 üzenetére
Kár hogy lemaradtam róla...:/
Én múlthéten rendeltem normál áron H8-at, de én is megpróbálok megint ennyiért, bár világ szinten 30 darab lesz ilyen áron, esélytelen lesz venni. Emlékszem az emagon mikor az iPhone 5S-t adták akcióba, pár másodpercig volt elérhető...
Mondjuk akkor pont sikerült vennem.
-
zsiz
őstag
válasz
akela91 #2039 üzenetére
de gondolom a rendelésed még mindig "unshipped" az oldalon. legalábbis nekem az. úgyhogy még simán kamuzhat is. majd ha látom az elő TN-t akkor elhiszem, hogy feladta. mondjuk még akkor se biztos, de legalább történik valami. (én már nem is írok nekik, -gondoltam rá mert 2 napja mondta hogy 2 nap múlva érdeklődjek - pont mint neked-. úgyis ezt a választ kapnám én is)
-
San398
őstag
válasz
akela91 #1949 üzenetére
Nekem ma ez jött válaszként a kérdésemre hogy mi a státusza a rendelésemnek:
"We checked that your order has just been send out ,but the tracking number still not update, once it is update, our system will send you an email to tell you all the detailed information, like tracking number, the link to track and the shipping time, so do not worry.
Hope you can get it soon
Best regards
Grace" -
zsiz
őstag
válasz
akela91 #1949 üzenetére
copypaste
szóról szóra ugyan ezt küldték nekem is a tegnapi levelemre. én még várok türelmesen, időm mint a tenger, PayPal véd, mi baj lehet?! egy hét várakozás még itthoni webshopnál is előfordulhat ha éppen kifogynak valamiből.. igaz, nem túl gyakori. sőt, tesco-nál is jártam már úgy hogy amit akartam elfogyott és mondták, hogy csak jövőhéten lesz belőle megint.
-
-
zsiz
őstag
válasz
akela91 #1863 üzenetére
szerintem valósat fognak adni, de majd kiderül. mindenesetre, kicsit igyekezhetnének már vele
amúgy nekem se első rendelésem külföldről. konkrétan ettől a bolttól ez az első, de a külföldi rendeléses topikban, ajánlottnak számít ez a webshop, ezért mertem megrendelni.
nem hinném, hogy bármi gond lenne majd. ha mégis, akkor ott a PayPal védelme, ami már nem is csak 45, hanem már 180 napig véd. ha meg valamiért vissza kellene küldeni, annak az árát is fizeti a PayPal. szóval teljesen nyugodt vagyok, csak kicsit türelmetlen.. már repkednék
-
San398
őstag
válasz
akela91 #1826 üzenetére
Hogyan működik ez a PP védelem? Ha nem azt kapom amit küldtek akkor visszaadják a pénzem nekem meg vissza kell postáznom a cuccot?
Bár kétlem hogy ne lenne benne kamera!
- kb. 6 helyen van említve szövegben a kamera az URL-el együtt
- kb. 20 helyen látni képen a kamerát
- kb. 7 helyen van a képeken megemlítve a kamera -
-
jozsi252
veterán
válasz
akela91 #1726 üzenetére
Megesik bárkivel, máskor jobban kell figyelni. Én mikor kezdtem akkor pár nap után a kis Hubsan X4-el jártam így, annyi különbséggel hogy azt meg sem találtam. Aztán jött még 1 Hubsan, annak a vezérlésével volt valami, mert össze vissza pörögtek a rotorok.
Utána jött egy Phantom 1.1.1 na azt már nagyon szerettem.Igaz hogy kezdésként nem szívesen vesznek 100k+ gépet, de azért a te esetedben is jól jött volna a GPS nagyon. Szóval nyilván pénzbe húzós, másfelől nézve pedig jól jön sokszor az a fránya GPS. Köv projekt F450 vagy Phantom 2 lesz. Csak ne kerülne annyiba az a fránya akksi a Phantom 2-höz
-
maj-viktor
őstag
válasz
akela91 #1726 üzenetére
Én pont ezért a háznál magasabbra nem merem reptetni... kertesház övezetben.... kikell menni a rétre / focipályára és OK! (bár én még ott is béna vagyok, de én totál amatőr is vagyok!
)
Illetve ezért is írtam múltkor, hogy tudom ajánlani másnak is a drón / kamera "felcímkézését", mint név / e-mail cím / telefonszám... hátha elkallódik - nem találod és akad becsületes megtaláló / jelentkező!
-
LógaGéza
veterán
válasz
akela91 #1595 üzenetére
Azért a Mercedes csirkés reklámja jobb
-
ricsiv92
tag
válasz
akela91 #1584 üzenetére
Teljesen jogos, amit állítasz, csupán arra céloztam, hogy csomagban kapod mellé a monitort. Ahogy ez a konstrukció kinéz szerintem egy elkésett phantom 2 'rivális' (hogy szépen fejezzem ki a dolgot).
Pont erről szól az első kérdés is.
" OK,We will connect to the provider and ask a better price,if they promise,I will change the price." - Tehát lehetséges, hogy az ár majd megy lejjebb.
-
ricsiv92
tag
válasz
akela91 #1582 üzenetére
Ha FPV-t és teljes funkcionalitást szeretnél, akkor számold hozzá egy okos telefon/táblagép árát a DJI eszközéhez és a cx 22-nél egy follow me funkció is ott van, ami tudomásaim szerint nem kapott helyet a p3-ban. Ennek ellenére én is inkább azt venném, ha lenne ennyi keret rá.
-
LógaGéza
veterán
válasz
akela91 #1520 üzenetére
Én hogyha x pálcikával arrébb húzom, akkor is amarra megy, van, hogy sikerült megcsinálnom, utánna me3gint húzott - van vagy 6-ot arrébblövök, akkor jó, leszállok mert lemerül, felrakom tölteni, és akkor következő repüléskor jobbra repül teljesen
jozsi252
Kaptam egy szett propellert pluszba, és úton van a következő, mindjárt kipróbálom mit tesz vele egy új szett. Én arra gondoltam, hogy egyik motor gyengébb mint a többi, azért húz jobb előre mindig.Propeller balanszolás? Azt hogy?
-
törölt tag
válasz
akela91 #1434 üzenetére
Én azzal kezdtem a gyakorlást, hogy először letettem "fejjel" előre és csak felrepültem vele 1-1,5 m magasságig és előre hátra jobbra balra...majd csak ezután jöttek a tengely körüli forgatások és ugy manöverezni.
Még csak gyakorolgatok vele most is, de már arra rájöttem, hogy egy üres rét a legjobb terep gyakorolni, mert az a legjobb tanulópálya
-
kazmerr
aktív tag
válasz
akela91 #1368 üzenetére
Pontosan...
itt a képeken látod hogy miért érdemes:
http://www.rcuniverse.com/forum/electric-rc-helis-167/5628228-brushed-electric-motor-break-guide-not-just-helis.html#post5628228%0D%0A
A jeges/folyadékos hűtést nem néztem meg, így azt nem tudom ajánlani. Érdemes figyelni hogy mennyire melegszik fel, nehogy túlmelegítsd. (Elméletileg nem lehet, mert nem lesz rajta terhelés és alacsony fordulaton is fogod járatni...)Utána érdemes kompresszorral óvatosan kifújni, hogy ami lekopik az ki is jöjjön. Bár nem találtam jó képet a motorról, de lehet hogy teljesen zárt az X5C motorja, így meg kell bontani hozzá... Ettől kicsit paráznék...
-
drnet
aktív tag
válasz
akela91 #1244 üzenetére
Egy USB hosszabbító miért csökkentené le az áramerősséget 2A-ről 1A-re? Egyszerre több akksit tölts rajta , és máris oszlik az áramerősség. Ha 2A-es a töltőd, akkor az 1 akksit 2A-rel tölt (már amennyire ezt az akksi fel is veszi), 2 akksit 1-1 A-rel, 4 akksit 0,5-0,5 A-rel.
-
kazmerr
aktív tag
válasz
akela91 #1244 üzenetére
Háát, aztírják hogy lehet tölteni laptopról...
http://forum.banggood.com/forum-topic-57030.html
Igaz max 90 percig.Ha adtak hozzá tápegységet akkor nézd meg mi a kimeneti feszültsége. Ha nem akkor alapfeltételezés, hogy USB csatlakozót dughatsz USB-be... Az időt viszont nézd. Lehet nem kapcsol le a töltőfej, ezért emelték ők is ki hogy max 90 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest