-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz taky1984 #38079 üzenetére
+1 a Phantomra!
Én nemrég voltam Phantommal vadászoknak segíteni területfelmérésben! A nádasban a fácánt kiszúrtuk.....a nagyobb vadakat már nem is említem, pedig köd, és hó volt mindenhol azaz fehér "plazma" mindenhol az élőkép...de mégis láttuk....
Ahogy látom itt az FPV-s kollégák videóit,,,,hááááát kérdéses mennyi nyulat látsz te egy ilyen technikával (és itt elnézést az FPV-s tagoktól,,,,,imádnám én is ha lenne rá leves, de én a Phantom és a pénzkereset mellet döntöttem, ha már amugy is operatőrködök) Szóval más technikával megy a képtovábbítás, és "nyulat vadászni" szvsz. nem lenne az igazi!
Persze lehet egy "verseny" drónra is felrakni egy második jobb minőségű kamerát, aminek a képét később visszanézed, de az már dupla idő(és munka) feleslegesen!Phantommal is meg KELL! tanulni repülni, mert áttolod manuálba, és kikapcsolja az összes segítséget,,,,keci erős motorok vannak rajta stb..stb...
De ami a lényeg, hogy arra amit te vázoltál egy Phantomnál jobb gépet el sem tudok képzelni! Nem akarsz fél gurigát kidobni? 3kiló körül már veszel egy "alap" 4-est! Amilyen összegeket te vázoltál, illetve amilyen összegekről én hallok vadkárról vadász haveroktól...és amilyen összegbe kerülhet a minőségi FPV-zés....ez a 3 kiló elenyésző szvsz.Én nem akarok beleszólni abba mit és mennyért vegyél,,főleg úgy hogy a saját földeden akarsz repülni....és ahogy mondtad a te pénztárcád...Szigorúan technikai, és logikai szemszögből közelítem...
Egy verseny drón nem, vagy nagy kompromisszumokkal alkalmas arra amit szeretnél egy Phantom tökéletes...
És egy szemüveggel szerintem megvan a Fun factor is bőven....mert ha megindul a Phantom azért egy kezdőnek eléggé tarkóig szalad a mosolya.....én legalábbis még mindig így érzem magam...Szemüveget még nem vettem....szeretném ha "termelne"....majd később jöhet a szórakozás...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Battlefield 7
- LG LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest