Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jackal2

senior tag

válasz _X10Dead_ #31147 üzenetére

Figyi, a 4-ből 4 szar szerintem kimeríti a 100% fogalmát, annak hiszel, akinek akarsz de én 4 különbözőt vizsgáltam.
    - Ogre Mark II NAZA vezérlő
    - MJX X102H
    - Ogre Mark I Naze 32
    - Syma X8C

Az Naze 32-nél 1 nap után feladtam az állítgatást, ráadásul értelmes leírást sem találtam a neten, egy két fórumbejegyzés van róla, hogy más is szívott vele
    NAZA tartja a magasságot de kúszogat, de abban a pillanatban ha fúj egy kicsit a szél már nem jó semmire
    MJX X102H-nak konkrétan megbolondul, erre tanúm van, nem bírtunk leszállni és vagy 3x reprodukáltam egymás után az esetet, sőt néha ránt is egyet a gépen
    Syma X8C lassan változtatja a magasságát, tehát pontosnak ezt sem mondanám, de jobb, mint az MJX

Elhiszem, hogy vannak ideális állapotok pl. egy tornaterem, ahol egy helyben állnak a cuccok és ott "biztosan jó", de ez tipikusan az a feature, hogy ráírjuk a dobozra és ha minden egyforma, akkor erre megveszi a vásárló.

Lehet ezt magyarázni még száz oldalon keresztül, de azért azt senki nem hiszi el, hogy egy 2000 Ft-os technika majd megváltja a világot. Ez a kezdőknek segítség bla bla meg azért badarság, mert akit ez a hobby érdekel, az 1 hét alatt kinövi a Syma X5 szintű drónokat, vagyis vagy megtanulja használni vagy nem, ha van alt. hold vagy nincs és ugyan ez igaz a One-key returnre meg a Headless módra is. Szóval lehet haszna, ezt nem vitatom, de egy kicsit túlmisztifikáljátok a dolgot, nem egy akkora durranás ez.

Nem is lehet az, különben nem tudnák beletenni a 20K alatti drónokba, vagy nem 20K alatt lenne az áruk.

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés