Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz _X10Dead_ #31147 üzenetére
Figyi, a 4-ből 4 szar szerintem kimeríti a 100% fogalmát, annak hiszel, akinek akarsz de én 4 különbözőt vizsgáltam.
- Ogre Mark II NAZA vezérlő
- MJX X102H
- Ogre Mark I Naze 32
- Syma X8CAz Naze 32-nél 1 nap után feladtam az állítgatást, ráadásul értelmes leírást sem találtam a neten, egy két fórumbejegyzés van róla, hogy más is szívott vele
NAZA tartja a magasságot de kúszogat, de abban a pillanatban ha fúj egy kicsit a szél már nem jó semmire
MJX X102H-nak konkrétan megbolondul, erre tanúm van, nem bírtunk leszállni és vagy 3x reprodukáltam egymás után az esetet, sőt néha ránt is egyet a gépen
Syma X8C lassan változtatja a magasságát, tehát pontosnak ezt sem mondanám, de jobb, mint az MJXElhiszem, hogy vannak ideális állapotok pl. egy tornaterem, ahol egy helyben állnak a cuccok és ott "biztosan jó", de ez tipikusan az a feature, hogy ráírjuk a dobozra és ha minden egyforma, akkor erre megveszi a vásárló.
Lehet ezt magyarázni még száz oldalon keresztül, de azért azt senki nem hiszi el, hogy egy 2000 Ft-os technika majd megváltja a világot. Ez a kezdőknek segítség bla bla meg azért badarság, mert akit ez a hobby érdekel, az 1 hét alatt kinövi a Syma X5 szintű drónokat, vagyis vagy megtanulja használni vagy nem, ha van alt. hold vagy nincs és ugyan ez igaz a One-key returnre meg a Headless módra is. Szóval lehet haszna, ezt nem vitatom, de egy kicsit túlmisztifikáljátok a dolgot, nem egy akkora durranás ez.
Nem is lehet az, különben nem tudnák beletenni a 20K alatti drónokba, vagy nem 20K alatt lenne az áruk.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- EAFC 25
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest