- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
Távon gondolkodom, mivel lesz FS-i6S snap-up-ban, most egy sima i6om van. Racerhez tökéletesen elég lesz, szerintem, viszont kamerás gépre kéni némi többlet tudás. Elvileg ott van benne, csak mégis, ha van lehetőség esetleg jobbra váltani, miért ne?
Amikre felfigyeltem: bal gimbal állandóan visszatér közép pozícióba. két tekergethető gomb alapban szintén visszatér kezdő közép pozícióba. Elvileg ha kiszedek valami rugót, akkor meg megáll ott, ahol hagytam. NA de láttam közben infót arról, hogy már olyanokat küldenek, amiknél ezek így vannak, (throttle lentről fel és marad ahol hagytad, "potik" szintén maradnak, ahol hagytad) de nem tudom, hogy most ez mindegyikre vonatkozik, vagy sem? A hirdetés tartalma is megzavaró, hisz egyik képen tökéletesen kezdő pozícióban van a gimbal, másikon meg lent van.... Másik: A 10 csatorna: a táv ténylegesen 10 csatornát ad ki, de amivel küldik iA6B receiver, az csak 6ot. PWM-en. De PPM SBUS IBUSon 10et?
Vagy ne agyaljak ezen a távon, ha már maradok Flyskynál, akkor i10? (Jó lenne egy fajta protokollnál maradni az összes gépen, hogy egy távról is vezérelhessem őket.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest