Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeryBp

csendes tag

válasz lkristóf #1706 üzenetére

Én már kettő Syma X5C-1-et is rendeltem ebay-ről (egyiket a Hajógyári-szigeten, egy bazi magas fa tetején "tartom" :)). Bár ezek is kínai eladótól jöttek, de UK store-ból, így se áfa, se vám, mivel így EU-n belüli a vásárlás. Egyébként gerabest.com-ról is rendeltem másik dront, ott kérheted, hogy Holland postával szállítsanak, így valamilyen módon eljuttatják Hollandiába, onnan meg ugye szintén EU-n belülről jön, így szintén se áfa, se vám. Mindkettő helyet csak ajánlani tudom, bár az ebay azért eladó függő, de Paypal-os fizetés mellett nagy baj nem lehet. Syma X5C-t kamerával, távirányítóval (ezért írom így, mert van ezek nélküli verzió is, figyelni ha gyanúsan olcsó!) 13-15 ezer Ft között megrendelhető.

Például:
    http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_73260.html

Syma X5C pedig egy igazán remek első quadcopter. Kis gyakorlás után élmény reptetni. Fürge, jól manőverezhető. Hasára rögzített (mert ez sajnos bele már nem fért), könnyű, 900 mAh-s aksival akár 15 percet is repül. De gyári aksival (500 mAh) is megy a 7-8 percet, kamera nélkül akár 8-10-et is. Fogaskerekeket megtisztítani az esetleges földbe fúródás után! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés