Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
kimista #11454 üzenetére
Dehogy kicsi! Meg a H8 mini sem. De errol erdemes lecsippenteni a prop guardot mert minden szir-szarra kepes felakadni a kreten kialakitasa miatt.
A CX-10A mar picit necces, de ez is elsosorban a kis sebessege miatt, mert roahdtul nehez vele szembeszelben repkedni.Persze nagyobb tavolsagban mar nem nagyon veheto ki, hogy hol a gep eleje, hatulja. Az MJX X600-am messzirol ugy nez ki, mint egy feher tanyer, eselytelen megmondani, h melyik az eleje vagy hatulja a propellerek alapjan. Csak a tanyer dolesebol es meretenek valtozasabol tudom megmondani, hogy merre all es merre tart.
Annyi az egesz titka, hogy meg kell tanulni a gep mozgasa alapjan iranyitani mint egy repulogepet. Nem egy szlovak forumot olvastam, ahol azon rinyalnak, hogy nem repulhetnek mar 300 m magasan repulovel.
Meg belinkelem Quadcopter101 oktatovideojat nagy tavolsagban repkedesre.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Revolut
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- Hobby elektronika
- Magisk
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest